Metahan Tara
Parçalı Üye
- 7 Ekim 2013
- 3.555
- 0
- 726
Nerede hakikaten bu taraftarlar!! Daha 3 hafta önceye kadar kadroya burakı tek forvet yazıp senede 25 gol atar diyen,çok koşuyor diye babasının oğlu gibi savunan onlarca kişi vardı burada.Nerede bu adamlar??
O cahiller şimdi de "Yaw yardımcı forvet lazım yaw" diyorlar...
Dünya tarihinde tüm bir kitlenin böyle ahmakça düşündüğü nadir bir vakayı bizzat tecrübe ediyoruz...Adama göre sistem yaparsın , üzerine takım inşa edilecek dünyada nadir oyunculardan biri , üstelik adam kariyerinin en iyi döneminde olan bir süperstar...Ama sistemimizi Wesley üzerine değil Burak üzerine kuracağız...Ya bunun yerine Sinan Gümüş oynasın yerli oynayacaksa , nedir yani ?
Yahu Fenerbahçeliler , iyi bir oyuncu olan Alex'i ilah yaptılar, bizim elimizde CL kazanmış , Real Madrid-Inter-Ajax görmüş , Dünya Kupasında 1 kez gümüş ve 1 kez bronz madalya kazanmış , bizde de 2 senedir çok iyi oynayan uluslararsı bir çapta süperstar var , bizim taraftar kıymet bilmiyor rezil bir herife göre sistem değiştiriyorlar...Açalım bakalım bunu savunan birçok geri zekalı daha geçen sene " Drogba bozuyor , tek forvetin adamı Burak " dediklerinde ben "Aptal mısınız bu tek forvet olursa ilerde tek top tutamazsınız" demiştim...Şimdi Balıkesir'e bile baskı kuramıyor , top duvara çarpmış gibi dönüyor...
Özellikle Sneijder'in kıymetini GS taraftarı bilmediği için ben bu düştüğümüz durumdan memnuniyetsiz değilim...Zira Leşçuk-Xavi mukayesesi yapıp , devir Pirlo devri değil İnan devri diyen , Rezile "yerli Ronaldo" diyerek şımartan , en önemlisi de bu forum kullanıcıların % 55 i "Burak Lewandowski'den daha iyi " derken Allah'ın belamızı vermesi gerekiyordu , biz bunları hak ettik...