#17 Burak Yılmaz

Nerede hakikaten bu taraftarlar!! Daha 3 hafta önceye kadar kadroya burakı tek forvet yazıp senede 25 gol atar diyen,çok koşuyor diye babasının oğlu gibi savunan onlarca kişi vardı burada.Nerede bu adamlar??

O cahiller şimdi de "Yaw yardımcı forvet lazım yaw" diyorlar...

Dünya tarihinde tüm bir kitlenin böyle ahmakça düşündüğü nadir bir vakayı bizzat tecrübe ediyoruz...Adama göre sistem yaparsın , üzerine takım inşa edilecek dünyada nadir oyunculardan biri , üstelik adam kariyerinin en iyi döneminde olan bir süperstar...Ama sistemimizi Wesley üzerine değil Burak üzerine kuracağız...Ya bunun yerine Sinan Gümüş oynasın yerli oynayacaksa , nedir yani ?

Yahu Fenerbahçeliler , iyi bir oyuncu olan Alex'i ilah yaptılar, bizim elimizde CL kazanmış , Real Madrid-Inter-Ajax görmüş , Dünya Kupasında 1 kez gümüş ve 1 kez bronz madalya kazanmış , bizde de 2 senedir çok iyi oynayan uluslararsı bir çapta süperstar var , bizim taraftar kıymet bilmiyor rezil bir herife göre sistem değiştiriyorlar...Açalım bakalım bunu savunan birçok geri zekalı daha geçen sene " Drogba bozuyor , tek forvetin adamı Burak " dediklerinde ben "Aptal mısınız bu tek forvet olursa ilerde tek top tutamazsınız" demiştim...Şimdi Balıkesir'e bile baskı kuramıyor , top duvara çarpmış gibi dönüyor...

Özellikle Sneijder'in kıymetini GS taraftarı bilmediği için ben bu düştüğümüz durumdan memnuniyetsiz değilim...Zira Leşçuk-Xavi mukayesesi yapıp , devir Pirlo devri değil İnan devri diyen , Rezile "yerli Ronaldo" diyerek şımartan , en önemlisi de bu forum kullanıcıların % 55 i "Burak Lewandowski'den daha iyi " derken Allah'ın belamızı vermesi gerekiyordu , biz bunları hak ettik...

Burada bir yazım vardı da kim bulacak şimdi...

Dedim ki >>>> Drogba gidiyor , bu çapsız ile ligde gol bile atamayız , adam bizi bitiriyor yabancı forvet olmazsa biteriz...

Bakıyoruz hakikaten bitik durumdayız...O zaman şu kadar gol atıyoruz diyenlere "Takım kaç gol atmış" diyordum cevap alamıyordum...

Koca 7 haftada 8 gol...CL'de gol bile yok...Atılan 2 golü saymıyorum zaten biri penaltı...

Vay efendim şu kadar gol atıyor...Ulan bu adam 2 senede 40 gol attı , bıraksan Elmander de rahatlıkla 30 atardı...Sanki bana her sene 30-35 gol barajına ulaşıyor da "golcü" oluverdi...

Terim geç uyandı bu rezil çapsızı milli takıma almayarak iyi yaptı...Nihayet bitti "en iyi yerli forvet" saçmalığı...

Dinç ve oyuna aç bir Drogba , Burak efendi 24 gol...
35 yaşın etkilerini iyiden iyiye hisseden Drogba , rezil 15 golde...
Bu sene Drogba yok herif pozisyona bile giremiyor neredeyse...Attığı 3 gol , biri penaltı biri karambol...Bursa maçındaki golü de kariyerinde bir daha atamayacak...
aman oyle deme ustad sonra moderatorlar kiziyor :(

yemin ediyorum kafa yok bu adamda, takim ataka kalkiyor ve hemen ofsayta kosuyor ve tabikide yakalaniyor

Ayağının ayarına......... Lan bi insan 2 metre yanındaki arkadaşına nasıl pas atamaz?..

Lan yeterrrrrrr artik yeter biktim senden defol git su takimdan.

cingıl bels

Çok akıllı adam tepki alacağını bildiği için kavga çıkardı taraftarın gazını aldı

En iyi yerli forvetmis :asd:
Bunun kadar b.ktan bir forvet yeryüzünde görülmemis

Takimi bu ve kankisi ele geçirdi. Iki senedir agiz tadiyla maç izleyemedik bu topcu müsveddeleri yüzünden. Bunlar oynamaya devam ederse sezon sonu 10. oluruz. tribünlerde 2 bin kisi olur.

Yil oldu 2015 , burda hala bu yeteneksiz amatörlerin nasil düzelecegini konusmaya gerek yok. Nasil bunlardan kurtuluruz onu konusmak lazim.

Bu adam gol attı mı sevinmiyorum artık.

Geri
Üst Alt