#17 Burak Yılmaz

Ciddi olamazsin :(

1 gol penalty 1 gol kalede ben dursam ayak koyarim top iceriye girmez
2 senedir tartışığımız konu bu zaten. İlk geldiğinde yine atıyordu şimdi neredeyse doğru düzgün golü yok. Fakat burda önemli olan nokta ilk geldiğinde takım bir önceki sezona oranla daha az gol atıyor olmasıydı kendisinin o kadar gol atmasına rağmen, takım nerdeyse pozisyona giremiyordu. Şimdilerde ise ne takımdaki diğer oyuncular ne de kendisi doğru düzgün pozisyona giriyor ve Burak girdiği pozisyonların çoğunda batırıyor. Tekniği zaten çok kötü, takım oyunu hiç yok, oyun görüşü 0. Adam sırf zarar.

Sağlamsa Lassa

Burak Yılmazın Galatasaray serüveni bana göre artık bitmelidir.Ama bu şimdiki formu için.Geçtiğimiz senelerde özellikle ilk geldiği sene katkısını tartışmak gereksiz ve boş.Galatasaraya transferini çok istedim,kendisini ayrıca severim.Ama devri bitti.Bu o zamanki yorumlarda yanıldıgımızı göstermez.

Yalniz degilsin.Suha Timur'un da Burak'i oven bir mesajinin oldugunu sanmiyorum ama bunlar olcu degil bence.Sonucta 2 sene once bugunku kadar kotu degildi.Sadece Necati Sen'e cok sasirdim.

Suha nerde...görmedim onu...en son Buraka laf atiyordu Xenforo Forumda da :D

Cevap: #17 Burak Yılmaz

ya yerim eleştirileri.burak ilk yarıdaki oyunda sahada olsaydı 3 golle soyunma odasına girerdik.çok katkı sağlayacak takıma çok.

Demişim 2012 ağustos ayında.. Burak yılmaz o sezon gol kralı oldu.Şampiyonlar liginde 8-9 gol attı.Real madridi eleseydik muhtemelen ordada gol kralı olacaktı.

Bu şero denen herif nasıl bir ruh hastası ki performansı düşen bi adamın konusunu kurcalayıp,bakın görün bunlar burak yılmazı çok övmüş falan diye alıntı yapıyor isimleri.

İyi biride çıksın muslera konusunu kurcalasın.Bu sezon 4-4-4 gidiyor amcam.Her iyi eleştri yapan adamın ismini taglesin.Bakın bunlar zamanında muslerayı çok övmüşler haha falan yazsın.

Aynı adam Burak yılmazın gol kralı oldugu sene sonunda,Fifaya feedback yapıp burak yılmazın güçleri düşsün diye uğraşacağım diyen biri.Kendisinin nasıl bi kötü anısı varsa Burak yılmazla artık.İçine çok dert etmiş.

Tipik futboldan anlamayan forvet oyuncusunun işinin gol atmaktan ibaret olan bir taraftar profili. İki senedir böyle futbol cahilleri ile uğraştık. Savunduğu şeylere bak Burak CL'de o sezon yedek United ve Schalke gibi çok üst düzey olmayan takıma karşı gol attı. Real Madrid gibi bir takıma karşı müthiş yetersiz kaldı.

Neymiş Burak'ın performansı düşmüş ulan Burak ne zaman iyi oynadı da performansı düştü?

İlk senesinde Drogba'ya dua etsin yoksa şampiyon filan olamazdık. Takım 2 sezondur gol pozisyonuna girmekte zorlanıyor Burak ve Umut denilen yeteneksizler yüzünden. Takım ileride top tutamıyor. Oyunu rakip alana yıkamıyoruz. Ama senin cahil futbol görüşüne göre bir forvet çok gol atıp takım başarısız olursa o forvet iyidir.

Muslera karıştırman bayağı komik Muslera'nın yaşadığı belki form düşüklüğü ama Burak'ın 4 seneki hali şimdiki hali ile aynı.

Sağlamsa Lassa

Burak Yılmazın Galatasaray serüveni bana göre artık bitmelidir.Ama bu şimdiki formu için.Geçtiğimiz senelerde özellikle ilk geldiği sene katkısını tartışmak gereksiz ve boş.Galatasaraya transferini çok istedim,kendisini ayrıca severim.Ama devri bitti.Bu o zamanki yorumlarda yanıldıgımızı göstermez.
Burak attığı (bir kaç gol hariç) önemsiz golleri hariç nasıl bir katkı verdi takıma?

Sağlamsa Lassa

Tipik futboldan anlamayan forvet oyuncusunun işinin gol atmaktan ibaret olan bir taraftar profili. İki senedir böyle futbol cahilleri ile uğraştık. Savunduğu şeylere bak Burak CL'de o sezon yedek United ve Schalke gibi çok üst düzey olmayan takıma karşı gol attı. Real Madrid gibi bir takıma karşı müthiş yetersiz kaldı.

Neymiş Burak'ın performansı düşmüş ulan Burak ne zaman iyi oynadı da performansı düştü?

İlk senesinde Drogba'ya dua etsin yoksa şampiyon filan olamazdık. Takım 2 sezondur gol pozisyonuna girmekte zorlanıyor Burak ve Umut denilen yeteneksizler yüzünden. Takım ileride top tutamıyor. Oyunu rakip alana yıkamıyoruz. Ama senin cahil futbol görüşüne göre bir forvet çok gol atıp takım başarısız olursa o forvet iyidir.

Muslera karıştırman bayağı komik Muslera'nın yaşadığı belki form düşüklüğü ama Burak'ın 4 seneki hali şimdiki hali ile aynı.

Sağlamsa Lassa

Ya sen ne sıfatla futbol bilgimi konuşuyorsun.Bok atmak için yok yedek man u yok dandik schalke he koçum he.Git hamit altıntop,selçuk inan,muslera.. ne kadar performansı yerlerde topçu varsa,konularını tek tek kurcala alıntı falan yap isimleri.İşsiz herif.

Ya sen ne sıfatla futbol bilgimi konuşuyorsun.Bok atmak için yok yedek man u yok dandik schalke he koçum he.Git hamit altıntop,selçuk inan,muslera.. ne kadar performansı yerlerde topçu varsa,konularını tek tek kurcala alıntı falan yap isimleri.İşsiz herif.
İşsiz herifmiş. Kaç zamandır senin gibi futbol cahillerin yüzüne vurmak için bekledim bunu yapmak için iş yoğunluğu sebebiyle hep erteledim, kudur emi ruh hastası diye hakaret etmesini iyi bilirsin değil mi. Senin futbol bilgin yazdığın mesajlardan belli oluyor ona futbol bilgisi değil çöplük bilgisi denir. Adam gibi yazdıklarıma karşılık ver argümanlar ile gel futbol cahili sözde Galatasaray taraftarı.

Sağlamsa Lassa

İşsiz herifmiş. Kaç zamandır senin gibi futbol cahillerin yüzüne vurmak için bekledim bunu yapmak için iş yoğunluğu sebebiyle hep erteledim, kudur emi ruh hastası diye hakaret etmesini iyi bilirsin değil mi. Senin futbol bilgin yazdığın mesajlardan belli oluyor ona futbol bilgisi değil çöplük bilgisi denir. Adam gibi yazdıklarıma karşılık ver argümanlar ile gel futbol cahili sözde Galatasaray taraftarı.

Sağlamsa Lassa

Ulan asıl sen yazdıklarıma adam gibi cevap ver.Schalke takım mı manu yedek falan diye bahane yapıyorsun.Çok iş yapacak cümlemi alıntılamışsın.Çok iş yapacak bu adam dediğim sene burak gol kralı oldu.Bir forvet oyuncusunun sezon içinde ulaşabileceği en uç nokta nedir.Şampiyonlar ligi dahil 30+ gol atan bi adamdan bahsediyoruz.O sezon ki performansı ortada.Forvet oyuncusunun ilk görevi gol atmaktır.Hücumda top tutup takımı ileri taşıma,asist,adam geçme özellikleri burak yılmazda zaten hiç bi zaman yoktu.Ama senin burak yılmazla o dönemler dahil ilişkin başka.Onuda biz bilemeyiz,bilmekte istemiyoruz.Hadi durma selçuk inan ve muslera arşivlerinide kurcala işsiz herif.Muslerayı çok övüyordum ben.Oradanda alıntı yap.

Bu zamanı bekliyordum diyor bide utanmadan.Anca öyle 3 sene beklersin eleştirmek için.Herif kariyerinin bana göre en rezil dönemini geçiriyor.Hemen hemen topu ayağanda 2 sn bile tutamayacak duruma geldi.Şimdi gelmiş tek akıllı sensin ya,bakın gördünüz mü burak çok kötüydü ben hep diyordum ayağı yapıyor.Ulan ruh hastasınla uğraşıyorum, neyse ya ne halin varsa gör.

Kendini beğenmişlik yapma Burak geldiğinden itibaren ben dahil bir sürü forum üyesi var eleştiren. Burda amaç Burak'ı o zamanlar beğenipte daha sonra hakaret edenleri ortaya çıkarmak.

Sağlamsa Lassa

Hayırdır forumun dedektifimisin sen.Ne bu isim çıkarmalar filan.Evet 2012 de bu adam takım oyunu bu kadarda rezalet köreltmiyordu attıgı gollerlerde cl de ceyrek finale kadar ilerlememizi sağladı.2 yıl önce Selcukun efsane oynadıgı yıllarda msj larını cıkarayımmı bende şimdi.Şimdi neler diyorsun bakalım selcuka.Yok hayrinin 2.üyeligi yok burak ı ozaman begenıpte sımdı hakaret edenlerı cıkarmak.İşin gücün yoksa iş bulalım sana bi yerde kafan dağılır.Bu gibi sacmalıklarla ugrasmassın.

inspector_gadget_650x300_a0.jpg

Ulan asıl sen yazdıklarıma adam gibi cevap ver.Schalke takım mı manu yedek falan diye bahane yapıyorsun.Çok iş yapacak cümlemi alıntılamışsın.Çok iş yapacak bu adam dediğim sene burak gol kralı oldu.Bir forvet oyuncusunun sezon içinde ulaşabileceği en uç nokta nedir.Şampiyonlar ligi dahil 30+ gol atan bi adamdan bahsediyoruz.O sezon ki performansı ortada.Forvet oyuncusunun ilk görevi gol atmaktır.Hücumda top tutup takımı ileri taşıma,asist,adam geçme özellikleri burak yılmazda zaten hiç bi zaman yoktu.Ama senin burak yılmazla o dönemler dahil ilişkin başka.Onuda biz bilemeyiz,bilmekte istemiyoruz.Hadi durma selçuk inan ve muslera arşivlerinide kurcala işsiz herif.Muslerayı çok övüyordum ben.Oradanda alıntı yap.

Bu zamanı bekliyordum diyor bide utanmadan.Anca öyle 3 sene beklersin eleştirmek için.Herif kariyerinin bana göre en rezil dönemini geçiriyor.Hemen hemen topu ayağanda 2 sn bile tutamayacak duruma geldi.Şimdi gelmiş tek akıllı sensin ya,bakın gördünüz mü burak çok kötüydü ben hep diyordum ayağı yapıyor.Ulan ruh hastasınla uğraşıyorum, neyse ya ne halin varsa gör.

Schalke ve Manu'nun yedek takımına attığı goller dışında ŞL'de attığı goller 5 para etmez bunun nesi bahane. Geçen sene ŞL'de güçlü takımlar karşısında yine döküldü yemişim isterse Cluj'a karşı 10 gol atsın bana o sezon ŞL'de başarılı olduğunu anlatamazsın gol fetişi çocuk.

Neymiş çok iş yapacakmış, çok iş yapacak insan bunu uzun vadede yapar.
Burak'ın ne b.k olduğunu sende görüyorsun takımdan gitmesini istiyorsun ama gelmiş attığı golleri savunuyorsun ergen ergen. Bir forvetin en önemli görevi gol atmak tezin burda defalarca çürütüldü. Kaldı ki Galatasaray forveti sadece gol atmak ile yetinmeyecek, yaşın yetmediği için bunları bilmezsin tabi. Galatasaray forveti dediğin birden fazla meziyete sahip olacak. 30 küsür gol attığı sezon neredeyse şampiyonluktan oluyorduk. Senin beynin yetmediği Burak sayesinde takımın pozisyona girememe sorunu vardı. Burak efendiye savunma arkası pas atılacak da gol atacak. Burak'ın leş top kontrolü sayesinde umut vaad eden bir sürü atak başlamadan bitti oyuncular bir süre sonra nasıl olsa ataktan bir b.k olmayacak düşüncesine girdi, bir sürü kontra atak yediğimiz bile oldu sırf Burak denen virüsten dolayı. Duvara çarpar gibi toplar geri geldi. Burak o kadar gol attı ama o sezon oynanan futbol yukardaki sebeplerden dolayı hiç iyi değildi. Drogba olmasa şampiyon filan olamazdık. Fatih Terim'in 2011-2012 sezonunda oynattığı futbola bak Elmander, Necati ve Baros belki o kadar gol atmadı ama takıma artırdı ve rakipleri boğduk, takım savunması diye birşey vardı.

Geçen sezondan itibaren Burak kendisine hazırlanan pozisyonları değerlendiremeyince bunlar senin gibi futbol fukarlarının gözüne çarptı.

Senin yazdıklarına cevabı yapıştırdım ama senin kapasiten kavrayamadığı için 1000 kere yazsam anlamazsın. O kadar cahilsin ki boş boş konuşmaya devam ediyorsun.

Kariyerinin zirve yaptığı dönemmiş Burak'ın nasıl futbolcu olduğunu, nasıl bir sahtekar olduğunu bilmiyormuş gibi yapma. Burak denen herif Trabzonspor macerası önce çok mu iyiydi de şimdi rezil performans ortaya koyuyor. Ben baştan istemedim Burak gibi gol atmaktan başka bir haltı beceremeyen bir forveti. Kına yakın kontratı uzatıldı diye.

Muslera ve Selçuk için niye aynısını yapayım beyin errorlu sözde Galatasaray taraftarı? Muslera ve Selçuk'un kalitesi belli Muslera formsuz. Selçuk ise kalitesine ihanet ediyor onlar başka konular.

3 sene beklediğimi nerden çıkardın? Ne yapmaya çalıştığımı anlamayacak kadar cahilsin. Bırak futbol konusunda ki cahilliğini. Burda amaç senin gibi Burak ilk geldiğinde tapıp sonrasında eleştirenlerden bıktığım için onları ört bas etmekti. Zuhahaha 2 saniye bile ayağında tutamıyormuş topu. Lan Burak hayatı boyunca top kontrol etmekte özürlüydü, top sürerken her zaman düşecekmiş hissi veriyor. Dün zaten milli maçta bir ara topla giderken eli ayağına dolandı. Birde kalkmış bu özellikleri olmadığını bile bile savundum filan demek istiyor aynı mesajda kendini yalanlıyor.

Şimdi sakince klavyeni bırak ve uyu gelmiş bana klavye delikanlılıği yapıyor artist artist.

Sağlamsa Lassa

Moderatör tarafında düzenlendi:
QUOTE=Mert Akman;7148926]Hayırdır forumun dedektifimisin sen.Ne bu isim çıkarmalar filan.Evet 2012 de bu adam takım oyunu bu kadarda rezalet köreltmiyordu attıgı gollerlerde cl de ceyrek finale kadar ilerlememizi sağladı.2 yıl önce Selcukun efsane oynadıgı yıllarda msj larını cıkarayımmı bende şimdi.Şimdi neler diyorsun bakalım selcuka.Yok hayrinin 2.üyeligi yok burak ı ozaman begenıpte sımdı hakaret edenlerı cıkarmak.İşin gücün yoksa iş bulalım sana bi yerde kafan dağılır.Bu gibi sacmalıklarla ugrasmassın.[/QUOTE]

Bir yerlerinize giriyorsa yaptıklarım söylede bilelim. Burak'ın ne olduğunu daha yeni yeni öğrendiğiniz için o zamanki sözde futbolunu savunuyorsunuz halbuki attığı goller dışında hiç bir farkı yok futbol olarak ama bunu kavrayamıyorsunuz. Söylecek bir b.k bulamayınca işsiz gibi çok ucuz ve gülünç yorumlarda bulunarak bir yerlerinizi tatmin ettiğiniz bir gerçek. ŞL'de çeyrek final oynamamızda bana göre Amrabat'ın Burak'tan fazla payı var ama ne Amrabat ne de Burak baş sebeptir. Çok çok şanslı bir kura çektik ve gidişat lehimize gerçekleşti 3. maçlar sonunda. Sneijder ve Drogba faktörü yanısıra çok şanslı gollerde attık kritik zamanlarda.

Selçuk'tan başka örneğiniz yok mu sizin. Önce bu konuda son yazdığım mesajları oku ondan sonra alıntıla. Selçuk ve Burak'ı bir tutuyorlar ahaha.

Sağlamsa Lassa

Iyi de beni neden alintiladin Serafettin?

Beni o sayfa da bulunan Hakan DALKIRAN ile karistirdin galiba.

Benim ve Suha nin Burak icin yaptigi yorumlari tüm forum biliyordur heralde.
Kusura bakma 1500 mesaj arasında yanlışlık yapmış olabilirim dediğin gibi Dalkıran soyadlı Hakan'da var. Bir sürü yazmayı unuttuğum isimde var.

Sağlamsa Lassa

Senin Burak'a taptığın söyleyen olmadı senin gibi aşağılık birine siz diye hitap edeceğimi düşünmüyorsun herhalde futbol cahili. Orada Burak'ı savunanlar için genelleme yaptım.

Bu arada bu yaptığımın çok iyi olduğunu fark ettim içinizdeki Burak'ı yalama sevginizi tekrar gün yüzüne çıkardım (beynin kavradıysa yine genelleme yapıyorum) Yalamaya devam edin. Galatasaray kötü futbol oynayınca sakın Burak'ı eleştirmeyin bir zamanlar yaladığınız yutuyorsunuz çünkü sürekli. Burak'ın performansı hakkında konuşmayacağım anlattıklarımı hala kavrayamamışsın. Futbol konusunda asla benim muhatabım olamazsın.

Benim futbolcular hakkında daha önce söylediğim ve şimdi söylediğim mesajları ortaya çıkar, ortaya çıkarmazsan ağır şerefsiz ve haysiyet yoksunusun bu kadar ağır konuşuyorum. Senin gibi dönek mesajlarım yok çok şükür. Hadi rezil et beni yapabiliyorsan. Ağır işsizsin galiba bu arada. Ben yarın izinliyim şimdiden söyleyeyim, ayrıca bir yere kaçtı filan demesinler diye bütün mesajlara cevap yazıyorum. Seni ve diğerlerini orada alıntılamamın sebebi Burak hakkında gülünç yorumlarınız.

Bekliyorum hadi beni rezil et mesajlarımı bul. Çok ararsın söyleyeyim şimdiden puhahahah.

Sağlamsa Lassa

Hahhahaahahaha sinirlendi.Sana hakaret ederek kendimi küçültemem.Ne oldu cevaplarım agır oldu? Ben senin gibi 3 saat yazdıklarına bakıp 2 sene önce ne demişssin şimdi ne demişssin onlara bakıcam...Yarın izinliymiş.365 gün izinlisin bence.Neyini ortaya cıkarıcam senin selcuk için 3 yıl önce herkes xavı muamelesı yapıyordu zaten sen kötü diyecek halin yokya.Bende sende herkese Selcuku yalıyordu ozaman.Şimdi bütün forum rezalet diyor adama.Bende dönek msj yok 2 sene önce Burakı takıma yararlı görüyordum şimdi ise görmüyorum anlamıyorsun.İşsizzin muhabetine takılma bu kadar işsiz olmak ayıp bişey değil.Benim nargile cafem var guzelim sabah 11 de calısanlar acar mekanı bende öglen istediğim saatte giderim.Patron olarak.Hadi şimdide 2009 yılında sabri için ne demişim şimdi ne diyorum git onları araştır yarın izinliymişsin ya vaktin var.hahaha.Sana bu son msjım bak kac saat degerli vaktimi çaldın benim.

Geri
Üst Alt