Ulan asıl sen yazdıklarıma adam gibi cevap ver.Schalke takım mı manu yedek falan diye bahane yapıyorsun.Çok iş yapacak cümlemi alıntılamışsın.Çok iş yapacak bu adam dediğim sene burak gol kralı oldu.Bir forvet oyuncusunun sezon içinde ulaşabileceği en uç nokta nedir.Şampiyonlar ligi dahil 30+ gol atan bi adamdan bahsediyoruz.O sezon ki performansı ortada.Forvet oyuncusunun ilk görevi gol atmaktır.Hücumda top tutup takımı ileri taşıma,asist,adam geçme özellikleri burak yılmazda zaten hiç bi zaman yoktu.Ama senin burak yılmazla o dönemler dahil ilişkin başka.Onuda biz bilemeyiz,bilmekte istemiyoruz.Hadi durma selçuk inan ve muslera arşivlerinide kurcala işsiz herif.Muslerayı çok övüyordum ben.Oradanda alıntı yap.
Bu zamanı bekliyordum diyor bide utanmadan.Anca öyle 3 sene beklersin eleştirmek için.Herif kariyerinin bana göre en rezil dönemini geçiriyor.Hemen hemen topu ayağanda 2 sn bile tutamayacak duruma geldi.Şimdi gelmiş tek akıllı sensin ya,bakın gördünüz mü burak çok kötüydü ben hep diyordum ayağı yapıyor.Ulan ruh hastasınla uğraşıyorum, neyse ya ne halin varsa gör.
Schalke ve Manu'nun yedek takımına attığı goller dışında ŞL'de attığı goller 5 para etmez bunun nesi bahane. Geçen sene ŞL'de güçlü takımlar karşısında yine döküldü yemişim isterse Cluj'a karşı 10 gol atsın bana o sezon ŞL'de başarılı olduğunu anlatamazsın gol fetişi çocuk.
Neymiş çok iş yapacakmış, çok iş yapacak insan bunu uzun vadede yapar.
Burak'ın ne b.k olduğunu sende görüyorsun takımdan gitmesini istiyorsun ama gelmiş attığı golleri savunuyorsun ergen ergen. Bir forvetin en önemli görevi gol atmak tezin burda defalarca çürütüldü. Kaldı ki Galatasaray forveti sadece gol atmak ile yetinmeyecek, yaşın yetmediği için bunları bilmezsin tabi. Galatasaray forveti dediğin birden fazla meziyete sahip olacak. 30 küsür gol attığı sezon neredeyse şampiyonluktan oluyorduk. Senin beynin yetmediği Burak sayesinde takımın pozisyona girememe sorunu vardı. Burak efendiye savunma arkası pas atılacak da gol atacak. Burak'ın leş top kontrolü sayesinde umut vaad eden bir sürü atak başlamadan bitti oyuncular bir süre sonra nasıl olsa ataktan bir b.k olmayacak düşüncesine girdi, bir sürü kontra atak yediğimiz bile oldu sırf Burak denen virüsten dolayı. Duvara çarpar gibi toplar geri geldi. Burak o kadar gol attı ama o sezon oynanan futbol yukardaki sebeplerden dolayı hiç iyi değildi. Drogba olmasa şampiyon filan olamazdık. Fatih Terim'in 2011-2012 sezonunda oynattığı futbola bak Elmander, Necati ve Baros belki o kadar gol atmadı ama takıma artırdı ve rakipleri boğduk, takım savunması diye birşey vardı.
Geçen sezondan itibaren Burak kendisine hazırlanan pozisyonları değerlendiremeyince bunlar senin gibi futbol fukarlarının gözüne çarptı.
Senin yazdıklarına cevabı yapıştırdım ama senin kapasiten kavrayamadığı için 1000 kere yazsam anlamazsın. O kadar cahilsin ki boş boş konuşmaya devam ediyorsun.
Kariyerinin zirve yaptığı dönemmiş Burak'ın nasıl futbolcu olduğunu, nasıl bir sahtekar olduğunu bilmiyormuş gibi yapma. Burak denen herif Trabzonspor macerası önce çok mu iyiydi de şimdi rezil performans ortaya koyuyor. Ben baştan istemedim Burak gibi gol atmaktan başka bir haltı beceremeyen bir forveti. Kına yakın kontratı uzatıldı diye.
Muslera ve Selçuk için niye aynısını yapayım beyin errorlu sözde Galatasaray taraftarı? Muslera ve Selçuk'un kalitesi belli Muslera formsuz. Selçuk ise kalitesine ihanet ediyor onlar başka konular.
3 sene beklediğimi nerden çıkardın? Ne yapmaya çalıştığımı anlamayacak kadar cahilsin. Bırak futbol konusunda ki cahilliğini. Burda amaç senin gibi Burak ilk geldiğinde tapıp sonrasında eleştirenlerden bıktığım için onları ört bas etmekti. Zuhahaha 2 saniye bile ayağında tutamıyormuş topu. Lan Burak hayatı boyunca top kontrol etmekte özürlüydü, top sürerken her zaman düşecekmiş hissi veriyor. Dün zaten milli maçta bir ara topla giderken eli ayağına dolandı. Birde kalkmış bu özellikleri olmadığını bile bile savundum filan demek istiyor aynı mesajda kendini yalanlıyor.
Şimdi sakince klavyeni bırak ve uyu gelmiş bana klavye delikanlılıği yapıyor artist artist.
Sağlamsa Lassa