- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kaçırdıgını izah etmeye gerek yok hep yaptıgı şey attıgı gollerde biri penaltı öbürünüde kalede ben dursam yemezdim ama mal kahraman oldu gene bundaki bal kimsede yokŞu Buraktaki şans herhangi bir topçuda olsun Real MAdride gider..Allahın hikmeti bu kadar yeteneksiz bir adam bu kadar gol atabilsin..Top süremez , kafa vuramaz ,pas atamaz,çalım yok hiçbir halta yaramayan bir adam dün 2 golle sözde kahraman oluyor.. Allah aşkına o kaçırdığı golü biri bana izah etsin dün Burakın yerine Luis Adriano falan olsa 4 'ten aşağı atmazdı.. Yazık gerçekten Kazakistana 2 şans golü atan adam yine boyadı bazı arkadaşların gözünü..

Sorunda burak i tek forvet yazan bir sürü futbol bilgini arkadaşımız var forumda. Koy yanına adam gibi yabancı forvet Türkiyede yenemiyecegin takım kalmasın. Ama hala 4 3 3 4 2 3 1 kadrolar bolca paylaşılıyor forumda ne yazık ki...Hala bunu tek forvet olarak oynatacaksak kulübü kapatalım.