#17 Burak Yılmaz

Konuyu saptırıp başka yerlere çekerek bir kez daha futbol bilgin 0 olduğunu göstermiş oldun. Senin gibi futbol cahillerinden bir sürü var. Ben başından beri ne anlatmak istiyorum sen ne diyorsun. Yaptığım hakaretler ile nerenden girdim çıktım çok belli oluyor. Bende hiç sinir yok. Seni yazma tarzından ne kadar alındığın belli oluyor.

Utanmadan sürekli üste çıkmaya çalışıyor haksız olduğu halde. Senin gibi sözde Galatasaray'lılara Burak ve Umut gibi nice forvetler müstehak. Ağzında s.çmaktan başka birşey yapmadın gece boyunca. Çok basitsin. Türkiye senin zihniyetinde olanlar yüzünden 100 sene geçse ilerlemez. Kesin senin sıfatında hayır yoktur kendini beğeniyor birde patronum filan diye aklı sıra hava atacak. Tipik kendini beğenmiş Türk.

Sağlamsa Lassa

2031 yılında üşenmeyerek bulduğun mesajlar ile gelirsin artık karşıma zuhahaha. Ben yatıyorum ve adam gibi söylüyorum cevap yazmayacağım sana Senin gibi yatıyorum deyip 1 saat daha online kalmayacağım sözümde duracağım.

Sağlamsa Lassa

Son düzenleme:
Takim iyi gidince oyuncular dünya ydildizi seviyesine erisiyor nerdeyse, takim köttü gidigi an hepsi cöp oluyor. Galatasaray son 14 yilin en iyi yerli kadrosuna sahip, bunu halen göremeyen Türkiye´de oynanan futbolu hic bir zaman cözemeyecektir. Galatasaray´a ciddi anlamda katki verecek oyuncular hep yurt disinda oynayan, fiyatlari ödenemeyecek kadar pahali Türk oyunculardir. Yada Ozan Tufan gibi genc, bonservisi muhtemelen 10 Milyon avro seviyelerinde baslayacak sira disi yetenekler...

Beterin, beteri var maalesef.

Birbirinize etmiş olduğunuz hakaretler gözümü yaşarttı yalnız.

Böyle devam seviyeli düzeyde tartışmayı bilmeyin asla.

Durduk yere insanları tahrik edenler ekstra ceza alacaktır.

2 yıl öncesinin mesajlarını çıkarıp bunlar üzerinden gece fantazisi yaşamakta ayrı bir kafa olmalı.

Son düzenleme:
Burak hakkında ilk yazdığım mesajı merak ediyorum. Acaba övdüm mü ben de? :D
İlk transferi açıklandığında sevinmiştim ben. Türkiye Liginde bizim maçlardan başka maçları izlemediğimden oyun içindeki durumunu bilmiyordum pek. Özetlerden yola çıkarak Elmander ile ikisi iyi ikili olur diye düşünmüştüm ama 10 maç falan izledikten sonra eleştirmeye başlamıştım. Millet linç etti burada beni çok defa formda göründüğü o ilk sezon. Kaç defa Burak konusundan atıldım Gs oyuncusuna hakaretten. Halbuki en fazla kazma falan diyordum ama o sıralar ben ve bir kaç kişi sadece eleştirdiği için göze batıyorduk sanırım. :D

Fakat foruma övücü bir mesaj yazdığımı da hatırlamıyorum. Vay anasını nereden nereye...

Son düzenleme:
Şu Buraktaki şans herhangi bir topçuda olsun Real MAdride gider..Allahın hikmeti bu kadar yeteneksiz bir adam bu kadar gol atabilsin..Top süremez , kafa vuramaz ,pas atamaz,çalım yok hiçbir halta yaramayan bir adam dün 2 golle sözde kahraman oluyor.. Allah aşkına o kaçırdığı golü biri bana izah etsin dün Burakın yerine Luis Adriano falan olsa 4 'ten aşağı atmazdı.. Yazık gerçekten Kazakistana 2 şans golü atan adam yine boyadı bazı arkadaşların gözünü..

Şu Buraktaki şans herhangi bir topçuda olsun Real MAdride gider..Allahın hikmeti bu kadar yeteneksiz bir adam bu kadar gol atabilsin..Top süremez , kafa vuramaz ,pas atamaz,çalım yok hiçbir halta yaramayan bir adam dün 2 golle sözde kahraman oluyor.. Allah aşkına o kaçırdığı golü biri bana izah etsin dün Burakın yerine Luis Adriano falan olsa 4 'ten aşağı atmazdı.. Yazık gerçekten Kazakistana 2 şans golü atan adam yine boyadı bazı arkadaşların gözünü..
o kaçırdıgını izah etmeye gerek yok hep yaptıgı şey attıgı gollerde biri penaltı öbürünüde kalede ben dursam yemezdim ama mal kahraman oldu gene bundaki bal kimsede yok

Milli Takimda 2 net pozisyon harici iyi oynadi bence.Umut Buluttan iyiydi.Umut kosmaktan baska yaptigi bir seyi yoktu.Ayrica Burak şaşırttı milli takimda beni :asd:

Lazio :( neden alamadiniz neden :(

Hala bunu tek forvet olarak oynatacaksak kulübü kapatalım.
Sorunda burak i tek forvet yazan bir sürü futbol bilgini arkadaşımız var forumda. Koy yanına adam gibi yabancı forvet Türkiyede yenemiyecegin takım kalmasın. Ama hala 4 3 3 4 2 3 1 kadrolar bolca paylaşılıyor forumda ne yazık ki...

Geri
Üst Alt