#17 Burak Yılmaz

Eğer gerçeken bu kankası ve Hamit ten kurtulmazsak Galatasaray çok hoca değiştirir.

Bütün basında nasıl bir korunmaları var bir tane bile eleştiri yapılmaz mı yok formsuzmuş yok canı sıkkınmış bu adamları destekliyoruz kaç yıldır. 2 yıldan beri düzelmezler mi? o zaman ne yapcaz oturup takımın çökmesini mi alkışlıyacağız?

Değermiş bi daha gelmezmiş gidin Fransa liginin alt sıralarından takımın bi forvetini alın siyahi bakalım geliyormuymuş öyle değer?

Yine kahve de trend topic kendisi idi.

Sabri ve Selçuk'da ondan rol çalan diğer isimlerdi.

Kızmanı anlıyorum hatta tahammül edemiyorsun ama kabul edelim attığı gollerle Galatasaray tarihine geçtiler.2 sene üst üste şampiyon olduğumuzda bu adamların katkısını görmemezlikten gelemeyiz.

1. sene Burak yoktu. Zaten 1. sene iyi futbol vardi. 2. sene geldi. 1. devre zorlaniyorduk. 2.devre Drogba geldi şampiyonlugumuzda payi oldu. Futbol geçmişle yaşanmaz. Mazilerle yaşamayalim. Buragin GS'in 11'inde oynamayacagini herkes biliyor.

Kızmanı anlıyorum hatta tahammül edemiyorsun ama kabul edelim attığı gollerle Galatasaray tarihine geçtiler.2 sene üst üste şampiyon olduğumuzda bu adamların katkısını görmemezlikten gelemeyiz.

O zaman iyiydiler, şimdi kötüler ve ikisinin de acilen kadrodan kesilmesi gerek.

sahsen o clde 8 gol attigi zaman kendisini lewantowskiyle karsilastiran hype makinasinin zirv oldugunu dusunuyordum, her top tutamadigi ya da mucadele etmedigi zaman kotu forvet edildigi zamanki linc makinasinada katilmiyorum bu herifin kariyerinin onemli bir kismini dandik bir kanat oldugunu varsayarsak ve de bize gelmeden once trabzondaki performansinin puf noktalarini dikkate alirsak bu herif ne GSde tek forvet oynayacak kalibrededir (zaten bu sezondan once hic oynamadiydi) ne de yerin dibine sokulacak bir adamdir. HE yaslandikca hizi dusecek falan onun oyununda yarattigi handikaplar yeri gelince soylenir ama bu heriften beklentilerinizi makul tutup ya forvet almamizi ya da cok uretken fluid bir takim olmamizi beklemeniz gerekmekte SELAMET ile

Dünkü maçtan kareler(SS)

kazma--1.jpg

kazma.jpg

url

90'da attıgı kalite gol icin kendide teşekkür ediyorum ama dünkü macta hatrick'te yapsa burak hakkındaki görüsüm değişmez;

Burak Galatasaray seviyesinde ancak son 25-30 dakikanın futbolcusu olur. Takım öne gecer, rakip acıklar verir, alırsın Burak'ı genis alanda tehlikeli olur, gollerde atar.

90'da attıgı kalite gol icin kendide teşekkür ediyorum ama dünkü macta hatrick'te yapsa burak hakkındaki görüsüm değişmez;

Burak Galatasaray seviyesinde ancak son 25-30 dakikanın futbolcusu olur. Takım öne gecer, rakip acıklar verir, alırsın Burak'ı genis alanda tehlikeli olur, gollerde atar.

Surekli ofsayta yakalanir, ataklarimiz baslamadan biter. Ofsayta yakalanmadigi ender pozisyonlarda muthis bir dribling ile topu ayagindan acar/kaptirir. Takim iyice geriye yaslanir. Sonuc, rakip takimin son 25-30dk baskili oynayip puan kopardigi bir mac. Nacizane fikrim, takim ondeyken sahada olmasi gereken en son oyuncudur Burak.

Tapatalk

devre arası bu mali durumda forvet gelmeyeceğine göre buraka sene sonuna kadar destek vermek gerekiyor. Sene sonunda yeni forvet alınır ama sene sonuna kadar Burak oynayacak en azından şampiyonluk yolunda destek verilmeli.

devre arası bu mali durumda forvet gelmeyeceğine göre buraka sene sonuna kadar destek vermek gerekiyor. Sene sonunda yeni forvet alınır ama sene sonuna kadar Burak oynayacak en azından şampiyonluk yolunda destek verilmeli.

Nasıl forvet gelmeyecek. En kötü gidersin Malaga'dan 33'lük Santa Cruz'u alırsın.

Kulüp bugüne kadar batmamıs, bir adet A sınıf santraforun maliyeti ile mi batacak ? Parayı her sekil bulacaklar ve devre arası kalite bir santrafor alacaz, bu konuda rahat olun.

Dün levent tüzemen bahsetti devre arası 1.santrafor gelecekmiş. Terimin sistemini devam ettirrcektir hamza yani
Burak. Yabancı. Sneijder

Şeklinde bir forvet hattı görebiliriz

Burak şuanki kadronun oyun planı dahilinde tek forvet oynayamaz. kendisi ileride top tutamıyor, devamlı ofsayta düşüyor. takım her maç 1-2 net pozisyon buluyor. Bu kadar az pozisyon üreten takımda burak tek forvet olmaz. eğer ki tek forvet devam edeceksek umut şuanki şartlar dahilinde daha uygun tercih. en azından burak kadar ofsayta düşmez, rakiple boğuşur, Burak'ta 0 olan hava toplarını indirmeyi biraz da olsa yapar

Geri
Üst Alt