Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Cok kötü, cok cok..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kızmanı anlıyorum hatta tahammül edemiyorsun ama kabul edelim attığı gollerle Galatasaray tarihine geçtiler.2 sene üst üste şampiyon olduğumuzda bu adamların katkısını görmemezlikten gelemeyiz.
Kızmanı anlıyorum hatta tahammül edemiyorsun ama kabul edelim attığı gollerle Galatasaray tarihine geçtiler.2 sene üst üste şampiyon olduğumuzda bu adamların katkısını görmemezlikten gelemeyiz.
burak en az 400mFalcao 55m euroysa, Burak en az 40m euro diyen adam utansin.
burak en az 400m
sen utanmalısın bence
Bence en az 6 tane eder. Ronaldo da kimmiş.. O gelsin önce Süper Lig de kendini kanıtlasın Qral gibiburak 4 tane ronaldo eder
benden bu kadar
ciddiyim
QRRAAAAAAAAL
90'da attıgı kalite gol icin kendide teşekkür ediyorum ama dünkü macta hatrick'te yapsa burak hakkındaki görüsüm değişmez;
Burak Galatasaray seviyesinde ancak son 25-30 dakikanın futbolcusu olur. Takım öne gecer, rakip acıklar verir, alırsın Burak'ı genis alanda tehlikeli olur, gollerde atar.
devre arası bu mali durumda forvet gelmeyeceğine göre buraka sene sonuna kadar destek vermek gerekiyor. Sene sonunda yeni forvet alınır ama sene sonuna kadar Burak oynayacak en azından şampiyonluk yolunda destek verilmeli.