#17 Burak Yılmaz

Sana şöyle söyleyeyim : Eğer takım iyi ise Burak attığı gollerle parlayabilir, oyunu rakip sahaya yıkarız veya karambol yaratırız veyahut kontralar falan...Ama takım kötü ise Burak o takımın en kötülerinden biridir. Ortası veya standardı yok yani. Standardı olamayan bir futbolcu da her zaman eleştirilmeye açık kapı bırakır. Her daim kendini kanıtlamak zorunda kalır.

Sana bir konuda katılmıyorum... Burak'ın öyle bir potansiyeli var ki iyi olan takımın da kötü sonuçlar almasına sebep olabilir... Geride kalan 10 kişinin gol atmak uğruna ilerideki tek adama bağımlı olması gerektiğini düşünürsek ve ilerideki adam da hiç bir şekilde top tutamayıp, pas veremeyip, hava toplarını alamayıp, atakları ofsayt veya faullerle (basketbol değimiyle hücum faullerle) engellerse, bu sebeplerden dolayı diğer arkadaşlarının ileride baskı kurmasına mani olursa, teknik direktörler de harcanır diğer oyuncular da harcanır.

Şimdi Umut'u Burak'ın yerine koyuyorum... Çok yetenekli olmadığı doğru olabilir... Ancak ileride kurduğu baskı, doğru yerlere koşu yapabilmesi, hava toplarında saldırgan olabilmesi Burak'tan çok daha iyi bir oyuncu yapıyor.

Ayrıca pozisyon harcadığında kafasını ellerinin arasına koymaması daha sempatik yapıyor. :)

inşallah bir daha 11 yüzü göremez uzun zamandır ilk defa bir gs maçını heyecanla izliyorum.

Bugün yokluğu gerçekten belli oluyor. Uzun süredir ilk defa doğru dürüst top oynayan bi takım izliyorum. İnşallah dönüşü olmaz.

Devre arası sadece bu gitsin kimse gelmesin takım level atlar

tapatalk

Bu adami devre arasi satarsak takim duzelebilir, ne guzel ofsayt falan da olmuyor..

kazma--1.jpg

Oynamayışının dayanılmaz huzuru ve mutluluğunu yaşadık bugün.

Gözlerimin pası silindi.Keşke sakatlanıp sezonu kapatsa.

Oynamadi ve ilk kez 2 golden daha fazla attik. 4'e kadar gittik.

Ne kadar gereksiz ne kadar yeteneksiz bir oyuncu oldugu birkez dahq belli olmustur.

Geri
Üst Alt