#17 Burak Yılmaz

Yokluğunu hissettik hiç ofsayta düşmemişiz:D

Bin defa söylendi burada artı söylemeye gerek yok gözleri sağlıklı gören her birey-futboldan anlamasına gerek yok-bu adamın en basit işleri yapmaktan aciz olduğunu bilir.Şu adam olmadığında hücumda iyi işler yapılabileceğ,i o kadar da kötü bir takım olmadığımız görülüyor.Buna rağmen nasıl bir lobisi varsa hep bu adam oynuyor ve hep bu adam oynayacak.Umut bile tek forvet oynadığında ne kadar fark ettiğini gösterdi.Ama sağ olsun bu yeteneksiz yüzünden drogba gibi bir adamı hem de arkasında sneijder varken tek forvet izleyemedik doğru düzgün.Sene başında fener süper kupa maçları ve emirates cup maçlarında tek forvet oynadı drogba orada da hem sonuç hem de oyun olarak çok iyiydik.Bu maçlardan sonra yine kamuoyunu kullandı,burak küskün haberleri çıktı ve yine bunu takıma yamama derdine düştük.Sonuç ortada.Bu sene de sonuç ortada.Bu oynamaya devam ettikçe yine aynı şeyler olacak ve sorun hep teknik direktörde aranacak.

Galatasaray bu sezon ilk defa bir maçta ofsayta düşmedi!!!

Akhisara karsi maalesef ilk 11de olacak, 38882993923 kez Ofsayta düsecek ve 29399883 Gol kaciracak. bu Adami devre arasinda satsak keske....

Birde sneijder ile melonun satilmasi lazim.. Takimi bu herif ustune kurup sorumluluk yukleyeceksin..

Tipki baba olan adamin yasadgi sorumluluk duygusu gibi buragada asilarsak bize rahat 6 sene bakar

ali yayli tapatalk ile gondermistir.

Muslera'nın satılması gerektiğini söylemeyi unutmuşsun... :)

Ligin açık ara en çok ofsayta kalan oyuncusu olduğunu biliyordum da, ligin en çok faul yapan oyuncusu olduğunu yeni öğrendim.Evet arkadaşlar doğru okudunuz forvetler içerisinde değil, tüm oyuncular içerisinde en çok faul yapan oyuncu.

Senin forvetin ligin en çok ofsayta kalan, en çok faul yapan oyuncusu olsun.Bu da yetmezmiş gibi habire kendini atsın, maç boyu tek bir hava topu alamasın; sonra niye üretkenlik yok, niye atak devamlılığı yok, niye rakip sahaya yerleşemiyoruz.Adam Galatasaray'ın önüne çekilmiş bir bariyer, bir barikat, aşılması imkansız koca bir dağ.Ayrıca rezil17 bol bol pozisyon da harcar.Yazarken farkettim biz buna rağmen yine iyi gelmişiz buraya kadar.

Eskişehir maçında hiç ofsayta düşmemişiz.

-Tapatalk-

Balikesirspor macindan bu yana bu vasifsiz yuzunden ufak maclari izlemiyorum. Akhisarspor macinda oynamaz umarim.

Burak'in ilk 11 oynadigi maclari bende izlemiyorum kafam rahat. Sinir yok stres yok.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

sasirtici derecede iyi

pasli oyunda gayet iyi. cunku tek pas ve duvar olarak kullanmis hoca.

demek ki iyi kullaninca bi ise yariyomus

Geri
Üst Alt