#17 Burak Yılmaz

Burak sen hayırdır? Tek paslar ver maçlar vs.
Hafta içi beyin nakli yapılmış sanırım.

Bugün iyi oynadi hiç sevmesemde. Bu maçta bütün maçlarin toplamindan daha fazla topla buluşmuş.

Bu adamın duvar olma özelliği varmış ya la.. Bildiğin top tutup al-verlere girdi şaşırdım ama bakalım ne kadar sürecek..

Umut Bulut'la kiyaslarsak bi klas görünüyor gözüme. Forvet alana kadar mecburen Burak devam edecek, atar yani bu ligde.

Bu taraftar daha iyisine layık, mutlaka devre arası forvet şart. Belki iyi oynamış gibi görünebilir ama bazı yerlerde yetersiz kalıyor. Bir tane top sürebilen oyun görüşü iyi bir forvetimiz olsa farklı kazanırdık bugün. Bu arada geldiğinden beri en iyi "futbol" oynadığı maç bence.

Sağlamsa Lassa

Anti-B17ciler yine les çöp kazik diyecekler, B17nin degerini bilmeyen renkdashlar gitsin Kuyt ve WeBO gibi amatörleri sevsinler

B17 kadar kapaklari takan Qral yok futbol dünyasinda Ronaldo dahil

kazma--1.jpg

Futbol adina cok zarar veriyor takima.

Ama bugün kendi adina, takimin ve futbol adina en verimli macini oynamistir.

Burak'ın bugün oynadığı futbolu Sow veya Emenike oynasa bir hafta gündem olurlardı.

1-2 pozisyonda ooow falan yaptı taraftar.. Adamların konsantresini bozuyorsunuz durduk yere..

Burak arada bu şekilde oynuyor, geçen yılki Kopenhag maçı mesela.

Ama Burak'tan bu takıma forvet olmaz agalar, bu akşamlık tebrik edelim tabi.

Şaşırtıcı derecede çok iyiydi, adam ortasahaya gelip top alıyor; acaba rüyada mıyım diye sormadan edemedim maç içinde :D

bir kopenhagen maci icerde cok iyidi ama bu macda cok daha iyidi.
tersini düsünen art niyetlidir net olarak.
yada anti burakcidir sonuna kadar artik diyelim.
böyle oynasin istikrarli sekilde ama pek beklentim yok vallahi.

Mustafa Raşit Akçay: Burak'ın orta sahaya gelerek oyunu yönlendirmesine çözüm bulamadık.

Geri
Üst Alt