#17 Burak Yılmaz

Sonunda çaycılıktan futbolculuğa terfi ettiğini gördük. Bence ekstra bişey yapmadı, sadece futbolun gereklerini yerine getirdi. İnşallah bundan kötü oynamaz.

Bu Buragi orta sahada kullanmak isimize yaramaz benden demesi
Eyvallah bugün iyidi ama bu hep böyle gitmez
Adam top kullanmasini bilmiyor, teknik kapasitesi cok düsük
Umarim Hamza bunda israr etmez

Bu maç hakikaten iyiydi.Ama bunun 20-30 senede gerçekleşen bir doğa olayına benzer bir şey olduğunu hepimiz biliyoruz.Çünkü geldiğinden beri bir içeride oynadığımız 2-0lık belediye maçı bir de bu maçta gerçekten iyiydi.Yani toplamda 2 maç.İyi denilen kopenhag maçında sadece koşmuştu boş boş.Devre arasına kadar olan maçlarda 2-3 gol daha atar ve buna kanıp transfer yapmazsak 2.yarı trabzon,eskişehir,fenerbahçe gibi sert deplasmanlarımızın da olduğunu düşünürsek şampiyon olmamız mucizelere kalır.

Bu adamı arkaya atmakla iyi yaptı Hoca.Önde ofsayta kalmaktan başka bişey yapmıyor, arkada en azından koşuyor.

valla bugun verdıgı pasları gordum agzım acık kaldı tek paslar ıkı mtre yanındakı adama pas atabılmeler fılan helal qraalll

Bir Anti Burakçı biri olarak ilk defa beğendim futbolunu.Attığı goller karambol,beleş goller olsa da yaptığı tek paslar,attığı klas çalım ve arkadaşlarına duvar olması beni acayip şaşırttı.Ama yine de Burak hakkındaki fikrim bellidir.Kendisi ayda yılda bir böyle oynadığı için devre arası bir santrafor transferi şart.Burak ve Umut ile bütün bir sezon gitmez çünkü yetersizler.

Hamza Hamzaoğlu: "Burak en önde oynadığı maçlarda çok ofsayta düşüyordu. Bu şekilde oynatarak 6-7 atağı kesmeden devam ettirdik."
:hat:

Kendisinin yaratıp sonuçlandırdığı tek bir pozisyon yok ve yine her mücadelede yerdeydi eğer aradığımız direkten dönen yada rakibin uzaklaştırmadığı toplara vurup gol yapacak bir oyuncu ise sokaktan geçeni çevirsekte olur bu kadar para vermeye gerek yok bide utanmadan takipciliğini gösterdi demezlermi tüylerim diken diken oluyor.

Geri
Üst Alt