#17 Burak Yılmaz

çakma qral ve Selçuk acilen kadro dışı bırakılmalı aksi halde ligde bile küme düşme hattına ineceğiz..

Nasil kurtulacaz bu adamdan.

Ayagina gelen top oluyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Forvet Arkası Burak Yılmaz :D

..Pandev varken Burak mı SS oynar..

Fena değildi bence ilkyarı kaldı ki bu adamdan ne bekleniyor hala nasıl bi futbolcu oldugunu hoca bile çözememiş galiba.Burak ve benzeri oyuncuları hiç sevmem ama adamın futbolcu olarak özelligi İnzaghi ile aynı.Onunda önüne topu versen 5 metre süremez Burakta süremez.

Bu adamdan yok koş yok forvet arkası oyna yok kanatlara deplase ol filan diye bekleyen adam futbol cahilidir Hamza hoca böyle şeyler bekliyorsa o da futbol cahilidir.Bu adam takımındaysa salcan ileriye ve diceksin gol atmaya odaklan gerisini boşver çünkü tarzı bu adamın seversin sevmezsn ki ben hiç sevmem ama işte adam bu başka bişey degil..Taa Lazio teklif yaptıgında inşallah satılır demiştim Millet qralı sattırmayız kafasındaydı Burakta hiçbir degişme yok değişen ona karşı bakışlar.

Hücumda yine fena değildi top tuttu 1-2 olumlu hareketi var.

Fakat geriye hiç koşmadı. Tahminimce oyundan çıkma nedeni de bu.

Böyle devam ederse Hamza hoca kolay kolay forma vermez.

akhisar maçında çok iyi oynadı diyenler hele bir görelim sizi bana futboldan anlamıyorsun sen diyenler neredesiniz?

gekası agır ve sabit oynuyor diye istemeyip onun yerine niasseyi isteyen hamza hoca forvet konusundaki sıkıntıyı görüyordur sanırım

bu takıma golcü degil çok saglam bir forvet şart,25milyon taraftarın gördügünü hocanın görmemesine imkan yok.

acaba tepkisi ne oldu ikinci yari oynamiyacagini ögrenince? yakinda baslar trip yapmaya , benim asil görevim gol atmak orta sahada kosmak degil diye

Oyunda olmadigi ikinci yarida takim hucumda top tuttu, pas alisverisi yapti, ver-kaclar, kanat bindirmeleri vs. Fatih Terim'im bulastirdigi virusden bu takimi Hamza hoca kurtaracak gibi.

Adam bela
bu maçta da kornerden gelen topları karşılarken bir kez kafayla bir kez ayakla ceza sahası önüne gönderdi biri asist oldu diğerini herif atamadı

Hral'ın performansına göre açıklamaları

-Benim işim gol atmak ama td'nin istediği her yerde oynarım

-Ben kaçırmaktan bıkmayacağım hep mücadele ediceğim

hamza buraki kessin sonsuz destegimi kazanir ama eger bu yeteneksiz adamda israr ederse diger tdler gibi onun da sonu olur

Geri
Üst Alt