#17 Burak Yılmaz

Kotuydu.
Verdigi butun paslar hataliydi,zaten cogunlukla rakibe gitti paslari.

Çok hata yaptı ama yine atıyor bir şekilde. Eskiye göre düzelme de var. Forvet arkası daha etkili.

Vay be... Futbol böyle bişe işte. Kötü oynayınca ne anan kalıyor ne bacın. Sonra iyi oynamaya başlayınca birden tekrardan kral oluyorsun...

Futbolunun son döneminde, sakatlıktan çıktıktan sonra sahada yer aldığı ilk maçta yaptığı 2-3 hatalı pastan sonra Hasan Şaş ıslıklandıysa Ali Sami Yen'de, futbolun nankörlüğünü anlamak zor değil zaten.

Eski formuna dönüyor gibi. Tam forma girerse bizi şampiyon yapacaktır....Selçuk için de aynı şey.

Sneijder müsait bir pozisyonda ceza yayında kendisini duvar olarak kullanmak istedi ama Burak topu ceza yayından taa stoperlere attı :DDDASdafag
Her zamanki gibi takımın el freni... Yerine Olcan oynasa cidden daha iyi durumda olur takım.

Sneijder müsait bir pozisyonda ceza yayında kendisini duvar olarak kullanmak istedi ama Burak topu ceza yayından taa stoperlere attı :DDDASdafag
Her zamanki gibi takımın el freni... Yerine Olcan oynasa cidden daha iyi durumda olur takım.
Olcan bu hali ile 18 e girmemeli

Sony Xperia

10863657_420676311432489_1506789386_n.jpg

Defansa atsa yine iyi bildigin kontraya çikardi Konya'yi. Basmiyor kafasi işte. Teknigi zaten düşük. En iyi hali bu.

Hakkini yememek lazim su iki mactir kendisini gosteriyor.Eskisi gibi top surememezlik yapmiyor.

Kaçıracak poizsyonları önümüzdeki maçlarda bulacaktır Burak'a güvenim yok açıkcası.

Bu takim için çok problemler yaratiyor Burak. Hamza hocanin onu daha geri de oynatmasi güzel hamle oldu ama çok daha iyi forvetle çok daha goller atacagimizi düsünüyorum. Verdigi basit paslar oyunumuza biraz daha katki veriyor ama.

Avrupanin en çok ofsayt kalan oyuncu Gervinho (10) iken, Burak 6 kez ofsayt kalmis.

Bakıyorum da ezbere yorumlar var. Maçı izlememişsin bari belli etme. Yok attığı pas hep rakibe gidiyor, yok defansa yardıma gelmiyor. Adam 2-3 top çaldı defansa gelip, %81 pas oranı yakaladı. Bazıları izlemeden yorum yapmasın lütfen.

Topla oyun oynayamayan bi adamin bu kadar cok gol atmasina inanamiyorum gercekten.
Firsatciliktan biraz hirstan biraz duracagi yeri bilmesinden goturuyo. Cidden cok kotu topla suremiyo bile.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni sistemi benimserse ve biraz daha fazla topla oynamayı öğrenebilirse bu sezon sneijder den sonra en verimli topçumuz olacaktır

Oraya Olcan'ı koyarsan takım pirandelliye döner

Bakıyorum da ezbere yorumlar var. Maçı izlememişsin bari belli etme. Yok attığı pas hep rakibe gidiyor, yok defansa yardıma gelmiyor. Adam 2-3 top çaldı defansa gelip, %81 pas oranı yakaladı. Bazıları izlemeden yorum yapmasın lütfen.

90 dakika izledim rezalet bir maç çıkardı. Bütün yeteneksizliğini ve takımın emeğini çalmasını yine gördük. Bu gitmeden asla istediğimiz oyunu oynayamayacağız.

Geri
Üst Alt