#17 Burak Yılmaz

1373181838748-640.jpg

göz göre göre düşmanlık yapmanın lüzumu yok. hamza hoca gelmeden önce ben de çok eleştiriyordum kendisini ama hamza hocadan sonra bariz şekilde performansında artma var. devre arasında da alacağımız en iyi forvet niasse seviyesinde olacağından dolayı bir şekilde en azından sezon sonuna kadar oynayacak. bu sebeple düşmanlık yapmak yerine arkasında olmak takım adına daha iyi olur

Burak yerine Huntelaar kadromuz da olsaydi su an acik ara liderdik ve Sampiyonlar liginde tur atlamistik.Bu adam bu takima zarar.Isterse 1000 gol atsin.

Bugünkü burakı ile bugün izlediğim hunterı kıyaslarsam... 100 kere burak söylerdim. Hunter muthiş kötüydü bugün, yani dün köln macında.
Bu sene genelinde pek iyi değil zaten.

Bazi insanlar senin gibi günlük düsünmedigi icin Huntelaar daha iyi olur demis.

Bu sene yazmışım. Hunterin eski gücünden pek eser yok. Arada sırada parlıyor okadar. Hızlıda değil pek. Ceza saha ici golcüsü.
Depar at desen yok. Calım atıp adam gec desen hic yok.
Yaş olarakda genc sayılmaz. GÜNÜ kurtarma transferi olur oda tutarsa ki her transferde risk vardır sonucta. Genc, 23-26 , yaşlarında almaktan yanayım. He ama günlük düşünen bendim tabiki, pardon

Takım Real Madrid gibi oynuyorda burak o mükemmel futbola zarar veriyor gibi konuşuyor bazıları.Ulan Drogba geldi bu takıma tek forvet oynadı.Adam on numara top oynamasına rağmen onun bile saatlerce eleştirildiğini gördüm ben buralarda TV'lerde.Velhasıl bu borç batağı içinde,lanet yabancı sınırıda varken Burak'ın yerini doldurabileceğimiz bir alternatif göremiyorum.Ha Niasse olursa iyi olur kiralık.

Bugünkü burakı ile bugün izlediğim hunterı kıyaslarsam... 100 kere burak söylerdim. Hunter muthiş kötüydü bugün, yani dün köln macında.
Bu sene genelinde pek iyi değil zaten.
Bir kere Huntelaar'da first touch diye birşey var, oyun görüşü var bunlar Burak'ta yok. Kimse Burak'tan adam eksiltmesini istemiyor. Bugün Hollandalı bir arkadaşım maçı izlerken gülme krizi geçirdi Burak'ın beceriksizliğini görünce tam bir palyaço.

Sağlamsa Lassa

adam gol krali olsa yine kendini begendirmiyecek allah yardimcisi olsun

Bir kere Huntelaar'da first touch diye birşey var, oyun görüşü var bunlar Burak'ta yok. Kimse Burak'tan adam eksiltmesini istemiyor. Bugün Hollandalı bir arkadaşım maçı izlerken gülme krizi geçirdi Burak'ın beceriksizliğini görünce tam bir palyaço.

Sağlamsa Lassa

Burakı genelinde bende yetersiz buluyorum . Bugün gibi oynasa ki hiçde fena değildi hunterden daha iyi. Huntelaar bugün burakın oynadığı oyunu ne zaman oynamış? Ben hatırlamıyorum .
32ine dayanmış hunter. Duvar istasyon beceresi var evet veya one touch tekniği dediğin gibi. Ve ceza saha ici golcüsü sadece. 2 sene önce , sakatlanmadan yani, bende çok isterdim onu.
Türkiye ligine ayak uydura bilirse ve takıma bir gekas etkisi vere bilir tabikide ama avrupa arenasında seneye yetersiz kala bilir . Daha genc, dinamik kaliteli isim isterdim acıkcası yarınlarıda düşünerek

Burakı genelinde bende yetersiz buluyorum . Bugün gibi oynasa ki hiçde fena değildi hunterden daha iyi. Huntelaar bugün burakın oynadığı oyunu ne zaman oynamış? Ben hatırlamıyorum .
32ine dayanmış hunter. Duvar istasyon beceresi var evet veya one touch tekniği dediğin gibi. Ve ceza saha ici golcüsü sadece. 2 sene önce , sakatlanmadan yani, bende çok isterdim onu.
Türkiye ligine ayak uydura bilirse ve takıma bir gekas etkisi vere bilir tabikide ama avrupa arenasında seneye yetersiz kala bilir . Daha genc, dinamik kaliteli isim isterdim acıkcası yarınlarıda düşünerek

Burak b.k gibi oynadı. 10000 defa Burak'ın ne kadar yeteneksiz bir futbolcu olduğunu söyledik burda geldiği ilk günden beri. Bugün'de herzaman olduğu gibi eli ayağına dolandı. Adam tam komedi top sürerken yere düşüyor balance 0.

Sağlamsa Lassa

Yani ciddi ciddi Burak > Huntelaar mi yazilmis burda benmi yanlis okuyorum? Sakadir herhalde, bukadar sacmalik olamaz cünkü.

Burak Almanya'da doğmuş olsaydı Göttingen Türk Yurdunda yedek beklerdi.

Sağlamsa Lassa

Yav Buragi Almanya Oberliga da oynatmazlar biri de kalkmis Hunter ile kiyasliyor.

Ben boyle bir cahillik sacmalik görmedim kimse kusura bakmasin. Inanilir gibi degil.

Burak futbolu beceremeyen yeteneksizin tekidir bunu kafaniza sokun artik. Bunu Schalke'ye koyun butun stad Buragi dövmek icin sahaya atlar

Yav Buragi Almanya Oberliga da oynatmazlar biri de kalkmis Hunter ile kiyasliyor.

Ben boyle bir cahillik sacmalik görmedim kimse kusura bakmasin. Inanilir gibi degil.

Burak futbolu beceremeyen yeteneksizin tekidir bunu kafaniza sokun artik. Bunu Schalke'ye koyun butun stad Buragi dövmek icin sahaya atlar
Yok alkışlayarak protesto ederler bence medeni insanlar sonuçta ailecek maça gelenler var.

Sağlamsa Lassa

Burak b.k gibi oynadı. 10000 defa Burak'ın ne kadar yeteneksiz bir futbolcu olduğunu söyledik burda geldiği ilk günden beri. Bugün'de herzaman olduğu gibi eli ayağına dolandı. Adam tam komedi top sürerken yere düşüyor balance 0.

Sağlamsa Lassa

Burakı bugün kötümü buldun ciddiden? Çok iyide değildi bencede ama faydalı oynadı genelinde. Golerini saymıyorum ayrıca yani.

Burakı bugün kötümü buldun ciddiden? Çok iyide değildi bencede ama faydalı oynadı genelinde. Golerini saymıyorum ayrıca yani.
Ben zaten herzaman bir oyuncunun takıma sağladığı katkıya bakarım x atmış z atmış önemli değil. Tabi Sneijder gol atınca ayrı mutlu oluyorum o ayrı. Burak bir çok atak başlangıcını başlamadan bitiriyor, saçma sapan top kontrolü ve yetersiz oyun görüşü yüzünden ağır kalıyor, çevresini kontrol etmeden ofsayta düşüyor, top sürerken yerlerde sürünüyor. Basit ver kaçlarda pas şiddetini ayarlayamıyor. Bazen kaleye sırtı dönük alınca çevre kontrolü yapmadan Barış Özbek style topu geri veriyor, halbuki etrafına baksa topla birlikte dönüp yüzü kaleye dönük pas atacak arkadaş bulabilir veya şut çeker. Bunları Galatasaray'da oynayan bir forvet oyuncusu zaman zaman yapabilmeli. İki mücadelelerde ayakta kalmayı, kendini yere atmamayı düşünmeli. Saçma sapan top kapmaya çalışırken yaptığı fauller de çok komik.

Sağlamsa Lassa

Ben zaten herzaman bir oyuncunun takıma sağladığı katkıya bakarım x atmış z atmış önemli değil. Tabi Sneijder gol atınca ayrı mutlu oluyorum o ayrı. Burak bir çok atak başlangıcını başlamadan bitiriyor, saçma sapan top kontrolü ve yetersiz oyun görüşü yüzünden ağır kalıyor, çevresini kontrol etmeden ofsayta düşüyor, top sürerken yerlerde sürünüyor. Basit ver kaçlarda pas şiddetini ayarlayamıyor. Bazen kaleye sırtı dönük alınca çevre kontrolü yapmadan Barış Özbek style topu geri veriyor, halbuki etrafına baksa topla birlikte dönüp yüzü kaleye dönük pas atacak arkadaş bulabilir veya şut çeker. Bunları Galatasaray'da oynayan bir forvet oyuncusu zaman zaman yapabilmeli. İki mücadelelerde ayakta kalmayı, kendini yere atmamayı düşünmeli. Saçma sapan top kapmaya çalışırken yaptığı fauller de çok komik.

Sağlamsa Lassa

Saydıklarına hepsine katılıyorum ama bu macda bu saydıkların hepsini göremedim hemen hemen. Oyun görüşü hariç tabiki.
Adam ver kaclarda bile başarılı oldu. Hamitin golünden önce musleradan uzun topunda tek pas ile sneijdere verişi mesela fena değildi.
Top kaptı 2-3 kes ki faulde yapmadı hiç galiba. Ben baya beğendim vallahi ama bu oyununu devamlı sürdüre bilirmi? Büyük soru işareti çünkü güvenli yapmadı ve yapamıyor tüm passlı alış verişleri.
Dün 2-3 tane olumsuz passı vardı galiba sadece. Oda göze batıyor büyük ihtimalde çünkü çok tuhaf , rezil pass hataları oldukları gerçek. Güven yok işde, otomatik alışkanlık yok.
Bunu bu yaşdan sonra öğrene bilirmi? Çok zor ama imkansızda değil.

Burakdan önce asıl kesilmesi gereken isim umutur bence. Asıl yeteneksiz ve passlı oyunumuza zarar veren bu. Adam muthiş kötü bu konuda.

Geri
Üst Alt