#17 Burak Yılmaz

golü kacirmasaydin mükemmel mac olcakadi senin adina..

sıfatına saydırdığımın kralı yüzünden bu takım hiç bizaman sistemini oturtamayacak. defol lan şu takımndan artık

Geldiğinden beri iyi oynadığın tek bir derbi yok.Bu hafta iyiydin.Gözünü seveyim haftaya bozma.

Burak fena değildi. O kafa topunu iyi vurdu kalecide iyi yer tutu .
Orda selçuka indire bilseydi super olurdu tabikide.
Eleştirlecek başka isimler var bu macda

İlk yarı oynadığı futbolu her maç oynamalı. Ofansif orta saha oynuyorum diye mi aklına gelmiş öyle oynamak forvet oyuncusu her zaman orta sahaya gelip top dağıtmalı duvar olmalı. Beyin kapasitesi bu kadar herhalde. 2. yarı bildiğimiz gibi oynadı.

Burak 2.yarida Hamit'ten sonra en berbat oyuncumuzdu. Iplemedi bile. Belesci kral birde son dakikalarda 100%'lük bir pozisyonu kacirdi.

Stancu'nun bugün attigi golü hayatta atamaz bu yetenek fukarasi

son 10 dakika saçmaladı baya ama 80 dakika müthişti, nedense umut çıkınca saçmalamaya başladı. Bjk maçında mutlaka pandev oynamalı, umut gereksiz koşularla enerjisini bitiriyor. Pandev daha statik ama kalitesiyle acemi bjk savunmasını bozar.

Hocanın eli değmiş çok belli.Top ayağındayken çok rahat oynuyor.Saçmalıyor tabi bazen.Top sürme yeteneği kısıtlı sonuçta.O kafa golünü atsa ankaradan istanbula sırtta taşınırdı.

büyük oyuncu yıldız oyuncu olmak için skor bir bir iken o golü fotoğraf çektirerek atacaksın

Gesendet von meinem HTC One_M8

şurda saydıracağınız son adamdır burak son dakka kafa vuruşu çok yanlıştı onun dışında çok iyi oynadı hamit yasin bruma ölü gibiydi kimse kusura bbakmasın bruma gözümde düşüyo

carpilirsiniz.

Son kafada ilk önce sevincden bagirdim, sonrada sövdüm, en sonundada gördüm ki, Kaleci iyi kurtarmis.

Burak yinede önde EN IYISIYDI bizim adimiza. Inisiyatif alan, savasan, Paslasan. Emre ile Maci resmen yanliz kazanacaklardi ofansif anlamda. Burak sürekli böyle oynasin, Sneijder dahada alissin yerine, Umutun yerine Sinani monte edelim, görün Cimbomu

Geri
Üst Alt