Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lafi aklimdan aldinadam 1.5 sezon sırf zarar top oynadı grip bile olmadı , tam düzelmeye başladı sakatlandı , şanssızlık
Hazır bu yetenek fakiri sakatlanmış ve ched afrikada iken sağlam bir forvet kiralanmali.
...
Siman'ı şimdi kiralasalar var ya.
Alıntılayarak yaz adamsan.Kendi futbolcunun sakatlanmasını istemek bunun için dua etmek de nedir arkadaş.
Ne kadar manyak insan varsa hepsi bizde.
I am the one who knocks!
Onun için forvet transferi şarttı sezon başı.Burak yılmaz bikaç ay oynamasın biz 10. sıraya kadar gerileriz ligde.Biz bu adama muhtacız acı ama gerçek.
3-4 ay önce herkes sakatlanmasını isterken neredeydiniz hralcılar. Tabi herkes benim gibi dönek dönek yazmıyor. İlk günkü düşüncem neyse şimdide o. Geldiği güne lanet olsun. Burak yüzünden geçen sene şampiyon olamadık. İki sene öncede Drogba kurtardı 2.yarıda. Geçen sene Drogba fit olsaydı yine şampiyon olurduk 6 ay oynamadı neredeyse. Birde Mancini çöplüğü faktörü vardı.
Daha foruma üye olalı 3 ay geçmemiş. Ben 3 senedir aynı şeyleri söylüyorum.herkes Buraga hakaret edip durmadi. Ben misal her zaman arkasinda durdum. degilmi @Adem Cakar
Daha foruma üye olalı 3 ay geçmemiş. Ben 3 senedir aynı şeyleri söylüyorum.