#17 Burak Yılmaz

Kendi futbolcunun sakatlanmasını istemek bunun için dua etmek de nedir arkadaş.

Ne kadar manyak insan varsa hepsi bizde.

I am the one who knocks!

Yener İnce: Burak Yılmaz ve Koray Günter'in arka adalelerinde zorlanma oluştu. Son durumları MR sonrası belli olacak.

Son durumu yarin belli olur umarim onemli birsey yoktur.

Hazır bu yetenek fakiri sakatlanmış ve ched afrikada iken sağlam bir forvet kiralanmali.

kuş takımı seyircilerini şikecileri kargaları neden bu forumda tutuyorlar anlamak zor

buraya gelip gs görünümlü taraftarı tahrik ediyorlar bu kuşlar yüzünden taraftar gergin forumda bu kadar yüksek demokrasimi var.

burak ve korayda yırtık yokmuş türkiye kupası maçını kaçıracaklarmış

kas hasarı varmış 2 oyuncuda da

Engelli listemi neredeyse taşıracak olan futbolcu.Bir futbolcunun sakatlanmasını istemek nedir arkadaş.Kendi futbolcumuzu geçtim artık ''Bir futbolcunun''.Hele de son zamanlarda takımı taşıyan bir Türk futbolcunun,yabancı sınırının hat safhada olduğu bir dönemde,futbolcu maaşlarının bile zor bela ödendiği bir dönemde,yabancı bir forvet lazım diyerek sakatlığını kendince meşrulaştırmak nasıl bir akıl mantık işidir çözemedim.

3-4 ay önce herkes sakatlanmasını isterken neredeydiniz hralcılar. Tabi herkes benim gibi dönek dönek yazmıyor. İlk günkü düşüncem neyse şimdide o. Geldiği güne lanet olsun. Burak yüzünden geçen sene şampiyon olamadık. İki sene öncede Drogba kurtardı 2.yarıda. Geçen sene Drogba fit olsaydı yine şampiyon olurduk 6 ay oynamadı neredeyse. Birde Mancini çöplüğü faktörü vardı.

Burak yılmaz bikaç ay oynamasın biz 10. sıraya kadar gerileriz ligde.Biz bu adama muhtacız acı ama gerçek.

bu olaydan sonra mutlaka forvet lazım kiralayın bi yabancı forvet ,stoper falan lazım değil. aslında formda bi pandev de iş yapardı ama hamza hoca ondan pek verim almayı düşünmüyor

3-4 ay önce herkes sakatlanmasını isterken neredeydiniz hralcılar. Tabi herkes benim gibi dönek dönek yazmıyor. İlk günkü düşüncem neyse şimdide o. Geldiği güne lanet olsun. Burak yüzünden geçen sene şampiyon olamadık. İki sene öncede Drogba kurtardı 2.yarıda. Geçen sene Drogba fit olsaydı yine şampiyon olurduk 6 ay oynamadı neredeyse. Birde Mancini çöplüğü faktörü vardı.

herkes Buraga hakaret edip durmadi. Ben misal her zaman arkasinda durdum. degilmi @Adem Cakar

Takımdaki tek skora katkı veren adamın sakatlanmasını istemek, hele ki Burak'ın yokluğunda Umut ve Pandev gibi adamların oynayacağını bile bile bunu istemek hainliktir.

Daha foruma üye olalı 3 ay geçmemiş. Ben 3 senedir aynı şeyleri söylüyorum.

sadece bu forumda üye degilim. Baska bir Forumdan tanisiyoruz Cakar ile. Benim Buragi nasil savundugumu iyi bilir.

belki üc aydir üyeyim, ama cok ziyaret ettim buralari.

Geri
Üst Alt