- 11 Kasım 2012
- 14.151
- 4.012
- 1.328
Attıgı golleri bi tek rakibe atmıyor anlaşılan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Öf be kardeşim hala mı aynı muhabbet. Aynen, attığı goller bizlere kapak oluyor. Hadi tatmin ol şimdi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Attıgı golleri bi tek rakibe atmıyor anlaşılan
Öf be kardeşim hala mı aynı muhabbet. Aynen, attığı goller bizlere kapak oluyor. Hadi tatmin ol şimdi.
Adam yatıp para mı alayım demiyor oynamak gol atmak istiyor ama size yaranılmaz yatarak milyonlarca euro alan adamlara yapmadıgınızı bu adama yapıyosunuz
Adamın amatörlüğünü eleştireceğine bana laf yetiştiriyorsun. Benim için oynaması zaten çok mühim değil, ben ilk günden bu yana beğenmiyorum, bu yeni bir şey değil ki. Ama sonuçta sizin için bu adam olmazsa olmaz. O yüzden kendisine daha çok sitem etmen lazım bugün için.
3 dakika oynadın bir işçinin 4 yıllın maaşını aldın.hadi yine iyisin.
Evet hocanın suçu daha büyük. Ama sen daha Burak'ı tanımadıysan sana da söyleyecek bir şeyim yok. Bu adamın takım falan umurunda değil, sadece kendisini ön plana çıkarma peşinde. Neyse yine de dua edelim ettiğini bulmamış olsun. Sakatlık süresi uzarsa bunda kendisinin de payı hiç az değil çünkü.
Tam iyileşmeden maç rahatken gerek yokken oyuna girmeyi o istedi.bile bile lades.adam napsın? sakatlanmayı kendi mi istedi?
Sizin gibi taraftara böyle futbolcu olmaz ben buragı seven biri olarak hiç oynasın istemiyorum çünkü bunu hak eden bi taraftar yok. Ne yapsa begenmeyeceksiniz zaten. Bu ülkede şike yapan takımın taraftarı herzaman takımının topcusunun arkasında durmuştur her olayda bizim taraftar kadar nankörü yok emin ol.
renktas ilker meral misin yahut sneijdermi
Tam iyileşmeden maç rahatken gerek yokken oyuna girmeyi o istedi.bile bile lades.
Buragi iyi bilirim bosuna en sevdigim oyuncu degildir.
Ama hoca oynatmazsa napcak? kendisini mi yakacak? Az trip atar haftayada daha dinc olup goller atar
ya bunlar olabilir o an mantıktan çok duygusal bakmış ve gol atma isteğiyle hocaya söylemiş. Adamın aklında para alacağı bile yoktur.
Sorun o değil kardeşim. Kimi futbolcu vardır, takımım maçı kazansın da ben gol atmasam da olur der, kimisi de vardır Burak gibi, 3-2 yenilsek bile yeter ki o 2 golü ben atayım der. Bugünkü maç bunun örneğidir. Takımını düşünen adam zaten şöyle bir maçta oyuna girmek istemez. Hiç riske etmeyeyim diye düşünür. Haksızsam haksızsın diyebilirsin. Selçuk'un bile sahada kendisine nasıl sitem ettiğini gördük çünkü.
3 dakika oynadın bir işçinin 4 yıllın maaşını aldın.hadi yine iyisin.