#17 Burak Yılmaz

Öf be kardeşim hala mı aynı muhabbet. Aynen, attığı goller bizlere kapak oluyor. Hadi tatmin ol şimdi.

Adam yatıp para mı alayım demiyor oynamak gol atmak istiyor ama size yaranılmaz yatarak milyonlarca euro alan adamlara yapmadıgınızı bu adama yapıyosunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Haklı.

B8OE_LXIgAIGxqq.jpg:large

Adam yatıp para mı alayım demiyor oynamak gol atmak istiyor ama size yaranılmaz yatarak milyonlarca euro alan adamlara yapmadıgınızı bu adama yapıyosunuz

Adamın amatörlüğünü eleştireceğine bana laf yetiştiriyorsun. Benim için oynaması zaten çok mühim değil, ben ilk günden bu yana beğenmiyorum, bu yeni bir şey değil ki. Ama sonuçta sizin için bu adam olmazsa olmaz. O yüzden kendisine daha çok sitem etmen lazım bugün için.

3 dakika oynadın bir işçinin 4 yıllın maaşını aldın.hadi yine iyisin.

Son düzenleme:
Adamın amatörlüğünü eleştireceğine bana laf yetiştiriyorsun. Benim için oynaması zaten çok mühim değil, ben ilk günden bu yana beğenmiyorum, bu yeni bir şey değil ki. Ama sonuçta sizin için bu adam olmazsa olmaz. O yüzden kendisine daha çok sitem etmen lazım bugün için.

Sizin gibi taraftara böyle futbolcu olmaz ben buragı seven biri olarak hiç oynasın istemiyorum çünkü bunu hak eden bi taraftar yok. Ne yapsa begenmeyeceksiniz zaten. Bu ülkede şike yapan takımın taraftarı herzaman takımının topcusunun arkasında durmuştur her olayda bizim taraftar kadar nankörü yok emin ol.

burak her oyuncu gibi oynamak ister. Diego Costa gibi bir oyuncu bile buna benzer bir şey yaşadı hoca eğer ufak risk bile görse oynatmamalıydı.

Burak nefreti yüzünden objektif bakamıyorsunuz.

Evet hocanın suçu daha büyük. Ama sen daha Burak'ı tanımadıysan sana da söyleyecek bir şeyim yok. Bu adamın takım falan umurunda değil, sadece kendisini ön plana çıkarma peşinde. Neyse yine de dua edelim ettiğini bulmamış olsun. Sakatlık süresi uzarsa bunda kendisinin de payı hiç az değil çünkü.

Buragi iyi bilirim bosuna en sevdigim oyuncu degildir.

Ama hoca oynatmazsa napcak? kendisini mi yakacak? Az trip atar haftayada daha dinc olup goller atar

Sizin gibi taraftara böyle futbolcu olmaz ben buragı seven biri olarak hiç oynasın istemiyorum çünkü bunu hak eden bi taraftar yok. Ne yapsa begenmeyeceksiniz zaten. Bu ülkede şike yapan takımın taraftarı herzaman takımının topcusunun arkasında durmuştur her olayda bizim taraftar kadar nankörü yok emin ol.

Ya nereye arkasında durmuş, kendi topçusunu döven taraftar kimdi o zaman? "Are you big player?" diye futbolcusunun arabasının önünü kesen? Galatasaray taraftarı dibine kadar eleştirir, yerden yere vurur gerekirse ama gene de diğer taraftarlarından daha iyidir bu konuda emin ol.

Buragi iyi bilirim bosuna en sevdigim oyuncu degildir.

Ama hoca oynatmazsa napcak? kendisini mi yakacak? Az trip atar haftayada daha dinc olup goller atar

Sorun o değil kardeşim. Kimi futbolcu vardır, takımım maçı kazansın da ben gol atmasam da olur der, kimisi de vardır Burak gibi, 3-2 yenilsek bile yeter ki o 2 golü ben atayım der. Bugünkü maç bunun örneğidir. Takımını düşünen adam zaten şöyle bir maçta oyuna girmek istemez. Hiç riske etmeyeyim diye düşünür. Haksızsam haksızsın diyebilirsin. Selçuk'un bile sahada kendisine nasıl sitem ettiğini gördük çünkü.

ya bunlar olabilir o an mantıktan çok duygusal bakmış ve gol atma isteğiyle hocaya söylemiş. Adamın aklında para alacağı bile yoktur.

öyle deme ama. Burak takimin en kötü seyi.

emek hirsizi, para göz. Goller o nun umrundami. Mac basi parasini istedi o.

Allah bilir gol krali oldugu an mac basindan daha fazla alan bir oyuncudur.

Sorun o değil kardeşim. Kimi futbolcu vardır, takımım maçı kazansın da ben gol atmasam da olur der, kimisi de vardır Burak gibi, 3-2 yenilsek bile yeter ki o 2 golü ben atayım der. Bugünkü maç bunun örneğidir. Takımını düşünen adam zaten şöyle bir maçta oyuna girmek istemez. Hiç riske etmeyeyim diye düşünür. Haksızsam haksızsın diyebilirsin. Selçuk'un bile sahada kendisine nasıl sitem ettiğini gördük çünkü.

sana söyle söylim:

Burak gibi bir oyuncu takimi her an hirslandirir. Maca girer girmez Umuttan faydali oldu, yoksa bunu inkarmi edicen?

kendisi dedigi gibi: Hic bir agri his etmemis, ve böyle bi sakatliga Allaha Sükür rastlanmamis.

Yani demek istedigim, eger kendisini kötü hisetseydi hayatta girmezdi, hatta ve hatta ilk 18de olmazdi. Ama hem antrenmanda birsey hisetmemis hemde isinirken. Anlayacagin o igneler manipüle etmis. Normal natürel tedavi olsaydi, en gec bursa macinda 100% hazirdi. Insallah aksaklik cikmazda o na dua et bari. Bügün Buragin eksikligi belliydi

Birkaç ay önce yine bir sakatlık yaşamıştı, sırf "geçmiş olsun bir an önce iyileşir umarım" yazdığım için GS düşmanı ilan edenler bile olmuştu. (Şaka değil)

Bugün bakıyorum sakatlandı diye neredeyse Hamza hocaya istifa demeye kadar getirdi aynı zihniyetteki arkadaşlar. Kralın kıymetini anladıkları için kendilerini tebrik ederim. :)

Geri
Üst Alt