#17 Burak Yılmaz

üç senedir Maşallah Drogba hariç kimse sakatlanmamisti. Birtek sneijder başta atıyordu normal olarak

şimdi ise stoperler sos verdi, kral ve maalesef melo

baştan diyorum bizim takımı 6 kişi tutuyor ama Afrika kupasidan beri hedjou stop verdi

geri kalanlar nando melo sabri burak sneijder

ortasahanin kingi gitti. Burakta giderse ofans ölür yeniden
Vallahi ya. İyice 8jkye döndük sakatlık konusunda.

Zamanında etmediğiniz hakaret, küfür kalmamıştı.. En kötü santraforun bizde olduğunu söyleyip durdunuz. Sonuç : yeteneği kısıtlıda olsa mücadesinden hiç vazgeçmedi ve şimdi yine alkışlanıyor...

Erciyes ve Manisa maçlarında dinlendirilmesi düşünülüyormuş. Fenerbahçe maçına hazır hale getirilecekmiş.

Manisa maçı çok önemli değil, skoru bi zahmet bulalım da Erciyes maçı için inşallah forvetimsi oyuncular kendisini aratmaz. Erciyes maçı çok önemli. Hem psikolojik olarak hem de puan cetvelinde. İlk sırada tutunmak rakipleride olumsuz etkileyecek.

GT-I9300 Tapatalk

Zamanında etmediğiniz hakaret, küfür kalmamıştı.. En kötü santraforun bizde olduğunu söyleyip durdunuz. Sonuç : yeteneği kısıtlıda olsa mücadesinden hiç vazgeçmedi ve şimdi yine alkışlanıyor...

buraka bende çok laf ettim ama mevcut şartlar içinde belkide Türkiyede en iyi 1-2 forvetten birisi

fakat bu takım büyük bir takımsa avrupa ise asıl hedefi burak kalmalı fakat 1 tane komple top tutabilen bir forvet mutlaka gerekli

burakla sadece bu lig gider bunu zaten kabul ediyor herkes

buraka bende çok laf ettim ama mevcut şartlar içinde belkide Türkiyede en iyi 1-2 forvetten birisi

fakat bu takım büyük bir takımsa avrupa ise asıl hedefi burak kalmalı fakat 1 tane komple top tutabilen bir forvet mutlaka gerekli

burakla sadece bu lig gider bunu zaten kabul ediyor herkes
O kesin zaten. Komple bir bitirici forvet olmalı lakin burakta yanında olmalı...

Şu yeteneksizi de kral yaptınız.Adamın alternatifi Umut Bulut heralde elzem olacak.Bu kadar vasat bir forvet hattı Galatasaray'da hiç görmemiştim.

2010-2011

Süper Lig: 19 GOL 2 ASİST

Z.T.K : 1 GOL 2 ASİST

2011-2012

Süper Lig: 32 GOL 9 ASİST

S.FİNAL: 1 GOL

U.C: 1 GOL

Z.T.K : 1 GOL

2012-2013

S.LİG: 24 GOL 8 ASİST

Ş.LİGİ: 8 GOL

2013-2014

S.LİG: 16 GOL 8 ASİST
0
Z.T.K: 2 GOL 2 ASİST

2014-2015

S.LİG: 13 GOL 3 ASİST

Ş.LİGİ: 2 GOL 1 ASİST

Z.T.K : 1 GOL 1 ASİST

TOPLAM: 189 MAÇ 113 GOL 36 ASİST

Şu yeteneksizi de kral yaptınız.Adamın alternatifi Umut Bulut heralde elzem olacak.Bu kadar vasat bir forvet hattı Galatasaray'da hiç görmemiştim.
Başka önerin varsa alırız. Şu durumda Burak en iyisi. Kapaklari takıyor qral.

Not: yorumunu da yanlislikla beğendim; hadi yine iyisin. foruma begenmekten vazgeç butonu gelse iyi olur aslında.

Tapatalk ile gönderildi.

gorduk qrali sampiyonlar liginde

hazir yabanci sinirlamasida kalkmisken satabilsek sezon sonu soyle bi 10-15 milyona kral olurdu

Iyi teklif gelmezse kalmali.

Ne kadar sevmezsek de, elimizde ''iyi'' veya yeterince iyi forvetlere ihtiyacimiz olacak

Qral TSL'de ne kadar becerikli oldugunu gösterdi her zaman

Ulan hala burağa laf etme çabasındasınız ya. Adam olmadan takımın oyununuda gördük. Umut la mı şampiyon olucan sanki.

Bence Pandev'e sans dogabilir. Formayi verir mi hamza hoca bilmem. Melonun sakatligi kontenjan acmis. Onu Tellesden kullanmak hikaye. Forvet adaylari burak ve pandev olmali.

gorduk qrali sampiyonlar liginde

hazir yabanci sinirlamasida kalkmisken satabilsek sezon sonu soyle bi 10-15 milyona kral olurdu

clde üc golümüz var ikisi kimin ?
Tabi les goller orasi ayri.
Birtek gecen seneki cl perfomansi kötüydü.

ondan öncesi adam neredeyse bütün cl gollerimizi atmis

Geri
Üst Alt