#17 Burak Yılmaz

ooo süper video

1- İçerdeki schalke maçını koymuşsun o maçta Burak'ın attığı gol https://www.youtube.com/watch?v=HEAQ6kE3EzI
2- Beşiktaş maçını koymuşsun Burak o maçta Drogba'ya 2.golün assistini yaptı ve maçı kazandık.
3- Video'daki bursa maçında Burak yine maçın tek golünü attı.
4- Kayseri maçını koymuşsun Drogbayla birlikte Burak galibiyeti getiren golü attı.

adam dalga geçtiğin maçlarda bile hepsinde skora katkı yapmış.

ben Suarez gibi bi forvet istiyorum diyorsan o başka

O berbat sezonu ve şu kaçırdıkları da savunuluyorsa denilecek hiçbir şey yok hakikaten...

Ya bir adamı beğensen de o sezon kötüydü demek bu kadar mı zor?..

Ayrıca o schalke maçında değil 3-1 kazandığımız kopenhag maçında kaçırdıkları...Schalke maçı 2012-2013 sezonu bu 2013-2014 sezonu...

2013-2014 sezonu kaçırdığı goller.Bu maçların hemen hepsinde de puan kaybettik.Yanlış anlama kariyeri boyunca kaçırdıkları değil tek sezon.Prandelli dönemi de değil ha mancini dönemi hatta 2-3 maç da fatih terim var.Pozisyonlara bakılırsa baya iştahlı oynamışız ama herhalde burak efendi yanlış yerde oynatıldığı için boş kalelere yuvarlayamıyordu topları. https://www.youtube.com/watch?v=nWT4Leu-fps

buna karsilik 2012/2013 ve simdiki videolara bak. Simdi NOLCAK?

O berbat sezonu ve şu kaçırdıkları da savunuluyorsa denilecek hiçbir şey yok hakikaten...

Ya bir adamı beğensen de o sezon kötüydü demek bu kadar mı zor?..

Ayrıca o schalke maçında değil 3-1 kazandığımız kopenhag maçında kaçırdıkları...Schalke maçı 2012-2013 sezonu bu 2013-2014 sezonu...

ya arkadaş sezon berbat geçince tek suçlu burak golleri atınca da atacak tabi

Kopenhag maçını da izlediysen bütün tribünleri Burak'ı ayakta alkışladı mücadelesinden dolayı

Asıl sen kabullenmiyorsun bu adam bu sezon iyi oynuyor işte bunu demek bu kadar zor olmamalı

bu arada Burak hayranı falanda değilim eldeki tek forvet Burak seneye yabancı sınırlamasıda yok daha iyi forvet getirirlerse buyursun oynasın.

Daha nasıl yazalım arkadaşım? Selçuk ve Burak ftnin talimatıyla pdelli ve aysalı göndermiştir. Bunu inkar eden GS düşmanıdır.

Bu mesaja daha farklı yorumda bulunmak istiyorum.Burak ve Selçukla sözleşme uzatılmasının nedenlerinden birisi de buydu.Yani Aysalın amacı bu iki isme iyi bir sözleşme yapıp ikisini de kendi tarafına çekme amacı vardı.Bir nevi maçlara daha konsantre olmalarını amaçlamıştı ama bence hayatının hatalarından birisini yaptı.

Her yerini geliştirse ne olacak? İki hafta sonra abuk subuk hareketler yaptığında 'zaten kazmanın tekiydi' diye yardıracak olanlar, sırf derbi öncesindeyiz diye hainliği unutulması mümkün olmayan kişileri pamuklara sarmaya çalışıyor. BY ve Sİ'nin benim için Mustafa Sarp veya Barış Özbek'ten hiçbir farkı yok. Siz istediğiniz kadar kendinizi kandırın, güneş balçıkla sıvanmaz.

Ben Burağın yeteneksiz ve iyi niyetli olduğuna kalıbımı basarım ,

Ama aynısını Selçuk için söyleyemem.

O yüzden dediklerinin bir kısmına katılıyorum.

FT-Hamza-Takım arasında ki bağlantını da haklı buluyorum.

onlara göre her futbolcu mükkemmel olmalı

Neuer bizde olsa bu videoyu atar
https://www.youtube.com/watch?v=UhsiKnSZ4PM
çünkü adamın takım falan umrunda değil sadece o insandan nefret ediyor psikolojik

Biliyorum bircok kisi kendi egolarina hatali olduklarini sindiremiyorlar. Hele hele mesele Burak ise.
Kuslar bunlarin beyinlerini okadar yikamislarki, bizim "taraftar" diye nitelendirdigimiz kisim, adamin sakatlanmasini isterler, emek hirsizi derler. Buragi burda ve baska bi forumda daha (iki koca senedir ) savunmaktan biktim aslindada, böyle cahilleri gördüğüm an , kendi kemdime kisip duruyorum. ANnasini satim, sanki RVP,Falcao,Benzema her sezon mükemmeller

Biliyorum bircok kisi kendi egolarina hatali olduklarini sindiremiyorlar. Hele hele mesele Burak ise.
Kuslar bunlarin beyinlerini okadar yikamislarki, bizim "taraftar" diye nitelendirdigimiz kisim, adamin sakatlanmasini isterler, emek hirsizi derler. Buragi burda ve baska bi forumda daha (iki koca senedir ) savunmaktan biktim aslindada, böyle cahilleri gördüğüm an , kendi kemdime kisip duruyorum. ANnasini satim, sanki RVP,Falcao,Benzema her sezon mükemmeller
Aynen katılıyorum kardeş.Son dönemde moda olan argüman yani ''algı operasyonu'' dediğimiz şeyi en çok yiyen taraftar tabiki bizim taraftarımızdır.Bunu zamanında Jardel'e,Hakan Şükür'e,Lincoln'e,Arda'ya,Melo'ya da yaptılar ve bizim taraftarımız da bu oyunu çok güzel yedi.Allah'tan Melo'yu kurtarabildik.Şimdi ezeli rakibimize bakıyorum yıllardır söylemediğimiz lafın kalmadı Lugano ve Emre.bu adamlar derbilerde ve ligde psikolojik üstünlük sağlayan iyide top oynayan adamlar aynen bizdeki Melo gibi.Burak'ta bu algı operasyonuyla şikeci kardeşlerin birbirlerini pohpohlamalarıyla sürekli gündeme geliyor.Allah'tan adam evli ve gece hayatı vs. yok.Yoksa şimdiye çoktan sinema kapattırırdı bizim Meşhur taraftarımız Burak'a.

2013-2014 sezonu kaçırdığı goller.Bu maçların hemen hepsinde de puan kaybettik.Yanlış anlama kariyeri boyunca kaçırdıkları değil tek sezon.Prandelli dönemi de değil ha mancini dönemi hatta 2-3 maç da fatih terim var.Pozisyonlara bakılırsa baya iştahlı oynamışız ama herhalde burak efendi yanlış yerde oynatıldığı için boş kalelere yuvarlayamıyordu topları. https://www.youtube.com/watch?v=nWT4Leu-fps

Bu Videonun 2:00 dakikalik kismi Mancini dönemi öncesidir. Yani ligin ilk 5 maci... Geriye kalan 29 macta 1.43´lük material cikmis anca. Takimin Mancini geldiginden beri bir istah düsüklügü yasiyor, Eboue, Riera, ve Drogba´dan sonra da o kabak Prandelli´ye patladi. Cünkü ikisi de defense first oynatmaya calisti. Hamza hoca ile ofansif futbol geri dönmüstür.

Yeteneksiz olduğu kesin.Yerine Dzeko, Adebayor gibi adamlar olsa level atlayacağımızda kesin ama yok.Şu an elinden geleni yapıyor.Ofsayt-faul krallığına oynayıp takımın anasını ağlatmıyor artık.

Burak krallığını ilan edip burayı TS sandığı gün bitti ofsayt çizgisinden ayrılmadı.Ne zaman biz "nankör" diye tabir edilen taraftarlar çıkıp protesto ettik hral kendine geldi.Yoksa Hamza hoca ne derse desin önce oyuncunun ikna olması lazım.

Burak futbol zekası düşük ve yeteneksiz bir futbolcu bu kesin ama asıl sorun burada değil takımda futbol zekası düşük ve yeteneksiz olan başka futbolcularda var.

Burak hiç pres yapmıyor ben hayatımda böyle forvet görmedim. Rakip defansın pas ve koşu yollarını da kapatmaya çalışmıyor. Sadece yürüyor. Takımın emeğini ve eforunu çalıyor. Sneijder'e bakın sürekli prese gayretli, rakibin pas ve koşu yollarını kapatmaya çalışır halde. Umut bir başka yeteneksiz forvetimiz pres yapıyor rakibi bozmaya çalışıyor elinden geldiğince. Burak'a karşı oynayan savunmalar çok rahat top yapıyor. Rakibi hataya zorlayamıyoruz. Zorluk seviyesi yüksek maçlarda oyunu rakip sahaya yıkmakta iyice zorlanıyoruz, baskı yiyoruz. Drogba'yı bile Burak yüzünden tam kullanamadık. Sürekli geriye, sağa sola gelen Drogba'ydı Burak ilerde ayağına bekledi her topu.

Burak futbol zekası düşük ve yeteneksiz bir futbolcu bu kesin ama asıl sorun burada değil takımda futbol zekası düşük ve yeteneksiz olan başka futbolcularda var.

Burak hiç pres yapmıyor ben hayatımda böyle forvet görmedim. Rakip defansın pas ve koşu yollarını da kapatmaya çalışmıyor. Sadece yürüyor. Takımın emeğini ve eforunu çalıyor. Sneijder'e bakın sürekli prese gayretli, rakibin pas ve koşu yollarını kapatmaya çalışır halde. Umut bir başka yeteneksiz forvetimiz pres yapıyor rakibi bozmaya çalışıyor elinden geldiğince. Burak'a karşı oynayan savunmalar çok rahat top yapıyor. Rakibi hataya zorlayamıyoruz. Zorluk seviyesi yüksek maçlarda oyunu rakip sahaya yıkmakta iyice zorlanıyoruz, baskı yiyoruz. Drogba'yı bile Burak yüzünden tam kullanamadık. Sürekli geriye, sağa sola gelen Drogba'ydı Burak ilerde ayağına bekledi her topu.

Çok doğru şeyler yazmışsın...Burak pres falan yapmaz ama sorsan savunmayı çok yıpratır...Burak gol atamadığı zamanlar taraftarın gazını almak için tıpkı geçen seneki kopenhag maçındaki gibi sağa sola koşar anca.

Her büyük maçta zorlanıyoruz..Allah aşkına bu adamın oynadığı hangi derbide oyunu rakip yarı alana yıktık,10 dk baskı kurduk.Bu seneki beşiktaş maçında bile adamlar 10 kişiyle oyunu yarım saat üzerimize yıktılar ileride top tutamadığı için...E gol atıyor deniyor sıkışınca 3 senedir çıktığı derbilerde biri penaltıdan olmak üzere sadece 2 golü var.Beğenilmeyen umut bile penaltısız 3 gol atmış.İnşallah olmaz ama fener maçında da muhtemelen oyun tek kaleye dönecek ve sebebi maalesef bu olacak ileride top tutamadığı için..

Burak Hamzaoglu'ndan sonra iyi oynuyor. O kadar elestri yaptim ama hakkini vermeliyim.

cingıl bels

Sırtı dönük top tutması sıfır.Ayağına top gelince oyun kurması da öyle. Burak her zaman böyleydi ama Hamza hocayla da şu an bi seviyeye geldi. Ama dürüst olayim şu yabancı sınırı kalktığından beri hiçbir yerli oyuncumuz yeri dolduralamaz değil

7oQXl5.jpg

Kral :)

Sırtı dönük top tutması sıfır.Ayağına top gelince oyun kurması da öyle. Burak her zaman böyleydi ama Hamza hocayla da şu an bi seviyeye geldi. Ama dürüst olayim şu yabancı sınırı kalktığından beri hiçbir yerli oyuncumuz yeri dolduralamaz değil
Birader bizi Dortmund,Ajax sanıyosun galiba alt yapıdan hayvan gibi yıldız üretecez yada Lewa'ları Agüero'ları parayı basıp alacağımızı mı zannediyosunuz anlamıyorum? Şu klişe ''komsonon yoro doldurolomoz değol'' cümlesini bi boşlayın artık.

Kral fenev deplasmanlarinda kac gol atmis bugune kadar?

Baya basarisiz diye hatirliyorum.

Geri
Üst Alt