P. Perke Guardiola
Kırmızı Üye
- 9 Eylül 2014
- 1.562
- 0
- 496
Lazio'ya itelemenin tam vaktidir. Bir daha böyle fırsat gelmez.
Lazioya mümkünse seni iteleyelim. Cünkü itelenmesi gereken sensin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lazioya mümkünse seni iteleyelim. Cünkü itelenmesi gereken sensin.
Burak Yılmaz gibi golcümüz olduğuna dua edeceğine hala iteleyelim diyorsun. Bu adamın ismi DİDİER BURAGBA olsa böyle olmazdı eminim.
biz kalitesini biliyoruz gelismesini görüyoruz inan bana Caglara asiri derecede girdi, Buragin bomba gibi olmasi. Kralin yanina koy bi Adebayoru bak nolur
Anladım renkdaş. Yanlız ben sinirli adamım kendime hakim olmam lazım yoksa söverim bu çağlar beyefendiye ban yerim yine 1 yıllık falan
Bu arada Adebayor-Burak ikilisi cayır cayır yakar![]()
inan bana Burak konusundan cok hakaretler yedim. Burada pek degil ama baska bi forumda. Gecen sene korudum bu sene basinda. Korurum cünkü adamin belli bi potansiyeli var, taraftar olarak adami paramparca ettik demoralize oldu, kendine olan özgüveni gitti. Simdi nasil? Leblebi gibi atiyor. Ilk senesindede.
Cok takma böyle kisileri
Caglar gibileri Takimi degil kendi menfaatlerini düsünürler. Kendileri haksiza düstü diye daima camur atarlar.
Adamları kotuyken korumanizi marifet gibi anlatmaniz da ilgincmis.
Liverpool'a satalım, onlar sever sanki.
iN5i
Adamları kotuyken korumanizi marifet gibi anlatmaniz da ilgincmis.
Liverpool'a satalım, onlar sever sanki.
iN5i
Geldiğinden beri ilk defa takım oyunu anlamında katkı verdi diye ilk iki sezon ve bu sezon başı oynadığı vasat futbolu unutacak değiliz. Neymiş 3 sezondur dünyanın sayılı forvetlerinden miş külahıma anlat.
Potansiyelini bildiğimiz adamı koruyacağız tabi. Her futbolcunun formsuz bir dönemi olur Sneijder 1 sene top oynamadı bizde ama hiçbir zaman onu iğnelemedik. Çünkü kalitesini biliyorduk. Burakda Selçukda türkiyede parmakla gösterilen adamlar. Ayrıca Burak Avrupanın kafaya oynayan takımlarında bile forma giyebilecek bir adam. Selçukda Everton,Bilbao,Valencia gibi takımları rahatlıkla kaldırabilecek bir adam.
Yuh 1 sene mi??
Futbol fukarası.Yuh 1 sene mi??
Geldiğinden beri ilk defa takım oyunu anlamında katkı verdi diye ilk iki sezon ve bu sezon başı oynadığı vasat futbolu unutacak değiliz. Neymiş 3 sezondur dünyanın sayılı forvetlerinden miş külahıma anlat.