#17 Burak Yılmaz

Burak Yılmaz gibi golcümüz olduğuna dua edeceğine hala iteleyelim diyorsun. Bu adamın ismi DİDİER BURAGBA olsa böyle olmazdı eminim.

biz kalitesini biliyoruz gelismesini görüyoruz inan bana Caglara hoşuna gitmedi, Buragin bomba gibi olmasi. Kralin yanina koy bi Adebayoru bak nolur

Moderatör tarafında düzenlendi:
biz kalitesini biliyoruz gelismesini görüyoruz inan bana Caglara asiri derecede girdi, Buragin bomba gibi olmasi. Kralin yanina koy bi Adebayoru bak nolur

Anladım renkdaş. Yanlız ben sinirli adamım kendime hakim olmam lazım yoksa söverim bu çağlar beyefendiye ban yerim yine 1 yıllık falan :)

Bu arada Adebayor-Burak ikilisi cayır cayır yakar :D

Anladım renkdaş. Yanlız ben sinirli adamım kendime hakim olmam lazım yoksa söverim bu çağlar beyefendiye ban yerim yine 1 yıllık falan :)

Bu arada Adebayor-Burak ikilisi cayır cayır yakar :D

inan bana Burak konusundan cok hakaretler yedim. Burada pek degil ama baska bi forumda. Gecen sene korudum bu sene basinda. Korurum cünkü adamin belli bi potansiyeli var, taraftar olarak adami paramparca ettik demoralize oldu, kendine olan özgüveni gitti. Simdi nasil? Leblebi gibi atiyor. Ilk senesindede.

Cok takma böyle kisileri

Caglar gibileri Takimi degil kendi menfaatlerini düsünürler. Kendileri haksiza düstü diye daima camur atarlar.

inan bana Burak konusundan cok hakaretler yedim. Burada pek degil ama baska bi forumda. Gecen sene korudum bu sene basinda. Korurum cünkü adamin belli bi potansiyeli var, taraftar olarak adami paramparca ettik demoralize oldu, kendine olan özgüveni gitti. Simdi nasil? Leblebi gibi atiyor. Ilk senesindede.

Cok takma böyle kisileri

Caglar gibileri Takimi degil kendi menfaatlerini düsünürler. Kendileri haksiza düstü diye daima camur atarlar.

Aynen öyle, bende 3 senedir inatla, dünyada sayılı santraforlardan olduğunu düşünüyorum. Geçen senede Selçuğu korudum burda bir sövmedikleri kalmıştı.

Adamları kotuyken korumanizi marifet gibi anlatmaniz da ilgincmis.

Liverpool'a satalım, onlar sever sanki.

iN5i

Geldiğinden beri ilk defa takım oyunu anlamında katkı verdi diye ilk iki sezon ve bu sezon başı oynadığı vasat futbolu unutacak değiliz. Neymiş 3 sezondur dünyanın sayılı forvetlerinden miş külahıma anlat.

Bu üye Gsnin Kasimpasa macinda sike yaptigini mi söyledi? Yuh artik. Bizi kendi takiminla karistirma, GSnin geleneginde kültüründe sike olmaz.

Transfere gelince, GSnin L.Adriano tipinde bir forvete, yaratici ve skorer bir sag kanat forvete, lider bir stopere ihtiyaci var. Eger bu 3 bölgeye 3 nokta transfer yapilirsa, GS bir kac seviye atlar. Önemli olan dogru oyuncu profillerinin transferi. Yoksa gidipte Cisse gibi Niasse gibi kontraatak forveti, acik alan kanat oyuncusu, markaj stoperi vs alirsak, takim zayiflar.

iN5i

Potansiyelini bildiğimiz adamı koruyacağız tabi. Her futbolcunun formsuz bir dönemi olur Sneijder 1 sene top oynamadı bizde ama hiçbir zaman onu iğnelemedik. Çünkü kalitesini biliyorduk. Burakda Selçukda türkiyede parmakla gösterilen adamlar. Ayrıca Burak Avrupanın kafaya oynayan takımlarında bile forma giyebilecek bir adam. Selçukda Everton,Bilbao,Valencia gibi takımları rahatlıkla kaldırabilecek bir adam.

iN5i

Liverpool cok sever futbolculara ederinden en az 1,5 kat daha fazlasini vermesini. Hollanda macinda Ingiliz spiker öve öve bitiremedi Burak'i.

Ah keske kakalayabilsek. Bazilari unutuyor bu adam 34 yasina kadar bizde kalacak eger satamazsak. Yedek oturtsan oturmaz sorun cikarir. Yani oynatsan bir dert, oynatmasan bir dert.

Geldiğinden beri ilk defa takım oyunu anlamında katkı verdi diye ilk iki sezon ve bu sezon başı oynadığı vasat futbolu unutacak değiliz. Neymiş 3 sezondur dünyanın sayılı forvetlerinden miş külahıma anlat.

ilk sezonu kötümü nerede yasiyorsun sen? Adam kac macini kurtarmis ilk sezonda, insaf.

Potansiyelini bildiğimiz adamı koruyacağız tabi. Her futbolcunun formsuz bir dönemi olur Sneijder 1 sene top oynamadı bizde ama hiçbir zaman onu iğnelemedik. Çünkü kalitesini biliyorduk. Burakda Selçukda türkiyede parmakla gösterilen adamlar. Ayrıca Burak Avrupanın kafaya oynayan takımlarında bile forma giyebilecek bir adam. Selçukda Everton,Bilbao,Valencia gibi takımları rahatlıkla kaldırabilecek bir adam.

Yuh 1 sene mi??

İlk sezonundaki vasat futbolmu :D Yav he he der geçerim. Başkada birşey demiyorum.

3 senedir şut atmaktan başka bir şey yapmıyor Sneijder ne 1 senesi? Resmen iteledi İnter bize.

Geri
Üst Alt