#17 Burak Yılmaz

Ya bi defolun gidin melonuzu yalayın bıkmadınız şu adama laf atmaktan umarım sakatlanırda oynamaz bidaha siz sampiyonlugu haketmiyorsunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tipik Hakan Şükür olayı durduğu sürece nereye koyacağımıza karar veremiyoruz, gittikten sonra da ah lar vah lar

Şu futbol fukarasını savunacam diye kendinden geçen garipler amma çokmuş. Yazık valla bunlara. :D

Burak Türkiye liginde iyi bir golcüdür sadece. Ona güvenip yola çikilmaz. Son performansi iyi. Bu sene hep 11' de olsun laf etmem edemem ama seneye lütfen yedege geçsin.

Çağlar Akarca adlı troll ne zaman şutlanacak forumdan? Ne utanmaz adammış yahu..

Ya bi defolun gidin melonuzu yalayın bıkmadınız şu adama laf atmaktan umarım sakatlanırda oynamaz bidaha siz sampiyonlugu haketmiyorsunuz

Sent from my iPhone using Tapatalk
Sakatlanması için dua ettik ama maalesef Burak'tan başka forvet olmadığı için mecburuz. Kötü bir zamana denk geldi.

Galatasaray taraftarı kadar nankör taraftar topluluğu yoktur. 2011-2012 sezonunda ne top oynuyorduk ne çabuk unuttunuz. Elmander sakatlandı, Baros gitti, Necati gönderildi. Ertesi sezon doğru dürüst top oynadığımız maç sayısı bir elin parmağını geçmez.

Burak çok gol attı tamam istatistik severler bol bol boşaldı. Hatta size göre Alex->Hagi ama Burak ile oynadığımız son iki sezonda kaç maçta keyif aldınız 2011-2012 sezonunda olduğu gibi? Drogba devre arasında çok fazla gol atmasa bile bir çok maçta başrol oynadı. Ama neymiş Burak çok gol atıyormuş. Kimlerle uğraşıyoruz futbol cahillerinin bana futbol cahili demesi bambaşka bir beyin erroru. Burak'ın oynamadığı 3-2 Real Madrid maçında takım nasıl oynadı bir izleyin. Keşke İlk maçta da olmasaydı.

Kimse Burak yüzünden yaşadığımız top kaybına bakmıyor, kaçırdığı pozisyonlara bakmıyor. Yeterki Burak çok gol atsın küme düşsekte olur bunların mantığı. Ben Elmander, Necati ve Baros'un toplam 40 gol attığı ve diğer oyuncularında skora katkı verdiği bir Galatasaray istiyorum. Burak 30 gol atıp takımın diğer kalanların skora katkı vermediği takım nasıl başarılı olur?
Burak'ın son zamanlarda oynadığı futbolu takdir ediyorum daha az top eziyor ve takım oynuna yardım ediyor. Bu takımın diğer oyuncularınada yansıyor. Eskiden Burak nasıl olsa topu ezecek diye takım ileriye çıkmaktan çekiniyordu.

Burak Yılmaz'a en çok sallayanlardan biriyim.Kendisini hiç beğenmem.2011-2012 sezonunda kurduğumuz elmander-baroslu daha sonra necatili sistemin yavaş yavaş çökmesine yol açan ve neredeyse 3 senedir şu maçta da çok iyi oynadık oyunu domine ettik diyemememizin sebebi bu adamdır.Bu 3 senelik dilimde iyi oynadığımız 3-2'lik real madrid,1-0'lık süper kupadaki fenerbahçe maçı,emirates cup maçlarında burak yoktu.Skordan bahsetmiyorum,oyun olarak şu maçlar dışında 3 senedir hakikaten çok çok iyiydik diyebileceğimiz hemen hemen hiç maç yok.

Burak yılmazın 3 aydır çok iyi oynadığı,efsane performans sergilediği iddaa ediliyor...Türkiye'de maalesef şöye bir algı var.Bir futbolcu çok kötüyse,teknik olarak yerlerdeyse bir noktadan sonra her yaptığı normal hareket insanlara çok çok iyi gibi geliyor.Sabri'de de aynı durum oldu.Adamla yılarca dalga geçildi dibi gördü.Şimdi adam ne yapsa iyi gözüküyor.Tam tersi zirveyi görmiş sneijder gibi adamlarda ise açık aramaya çalışıyoruz.Herşeyi iyi yapmalarını bekliyoruz.Sabri,burak,selçuk gibi adamlar depar atsa,2 tane topu yanındakine atmayı başarsa ronaldo muamelesi görüyorlar.

Kabul ediyorum burak 3 aydır kendi standartının üstünde oynuyor ama adamın standartı belli işte.30 yaşına kadar yanındaki adama pas vermeyi bilmeyen,oyun aklı olmayan bir adam nasıl 3 ayda avrupa çapında bir forvete dönüşür.Adamı beğenip huntelaar da kimmiş burakın yanında falan diyen bile var.Adam daah 15 gün önce rela madride karşı hem de deplasmanda 2 tane gol attı efsane bir oyun oynadı.Burak madridde 2 gol atsa,kazansak falan heykeli dikilir herhalde.Buna rağmen huntellar gibi adam beğenilmiyor.

Demba ba,sow gibi adamlar yerin dibine sokuluyor.Bunları toplsan burakın yarısı etmez falan diyen mi ararsın demba ba da kimiş diyen mi ararsın.Yahu değerli burak sevdası gözünü kör etmiş arkadaşlar diyorsunuz ya demba ba derbilerde yok,büyük maçlarda birşey oynamıyor diye.Herşeyi gol üzerinden değerlendiriyorsunuz ya alın size istatistik

demba ba 3 derbi 0 gol

musa sow 17 maç 9 gol

burak yılmaz 11 maç 2 gol ( 1 tanesi penaltı)

Yerin dibine sokulan sow 9 tane gol atmış,demba ba sadece 3 maçta gol atamadığı için yerin dibine sokulmuş ama kralımız burak tam 11 maçta ki çoğunda yanında drogba arkasında sneijder gibi adamlar olmasına rağmen penaltıyı saymazsan bir golde kalmış.Hayır oyunun diğer alanlarına da katkı vermiyor ki...O yerin dibine sokulan umut bulut bile derbilerde 3 gol atmış,3-2'lik süper kupa maçında 2 gol atarak maç almış.Daha acısı artık futbolcu bile denmeyen emenike bile penaltısız 2 gol atmış derbilerde...

Uzun lafın kısası istatistik,istatistik diyorsunuz bu istatistik ne olacak peki...

Bu seneki 3 tane fenerbahçe maçında adamlar bize top göstermedi hepsinde kıral sahadaydı.Beşiktaş maçında adamlar 10 kişiyle 2.yarı tek kale maç oynadılar tek top tutamadı adam ileride.Daha önceki derbilerde de bir tane baskılı,oyunu domine ettiğimiz maç yok bu adamın oynadığı maçlar arasında.Her derbide sahadan silindi.Ama hala bu adamı övenler seneye ş.ligi olacağını bilmesine burak var diyen adamlar var.Yahu bu adamın en iyi hali bu işte.Daha ötesi yok.Hedefin büyükse,hele ş.ligiyse bu adamın 11
'de işi yok.

Galatasaray taraftarı kadar nankör taraftar topluluğu yoktur. 2011-2012 sezonunda ne top oynuyorduk ne çabuk unuttunuz. Elmander sakatlandı, Baros gitti, Necati gönderildi. Ertesi sezon doğru dürüst top oynadığımız maç sayısı bir elin parmağını geçmez.

Burak çok gol attı tamam istatistik severler bol bol boşaldı. Hatta size göre Alex->Hagi ama Burak ile oynadığımız son iki sezonda kaç maçta keyif aldınız 2011-2012 sezonunda olduğu gibi? Drogba devre arasında çok fazla gol atmasa bile bir çok maçta başrol oynadı. Ama neymiş Burak çok gol atıyormuş. Kimlerle uğraşıyoruz futbol cahillerinin bana futbol cahili demesi bambaşka bir beyin erroru. Burak'ın oynamadığı 3-2 Real Madrid maçında takım nasıl oynadı bir izleyin. Keşke İlk maçta da olmasaydı.

Kimse Burak yüzünden yaşadığımız top kaybına bakmıyor, kaçırdığı pozisyonlara bakmıyor. Yeterki Burak çok gol atsın küme düşsekte olur bunların mantığı. Ben Elmander, Necati ve Baros'un toplam 40 gol attığı ve diğer oyuncularında skora katkı verdiği bir Galatasaray istiyorum. Burak 30 gol atıp takımın diğer kalanların skora katkı vermediği takım nasıl başarılı olur?
Burak'ın son zamanlarda oynadığı futbolu takdir ediyorum daha az top eziyor ve takım oynuna yardım ediyor. Bu takımın diğer oyuncularınada yansıyor. Eskiden Burak nasıl olsa topu ezecek diye takım ileriye çıkmaktan çekiniyordu.

İyide Barosun katkisi zaten azdi. O takimda hem önde basmayi saglayan, hem cok iyi pres ve pas yapan, oyunu ortasahada kontrol eden, savunmada organizasyonu güclü bir takim vardi. Turkiye Liginin üzeri bir takimdi. Engin ve Elmander 2ser kisilik pres yapiyordu. Kanatlarda pasör özellikli Emre ve Engin gibi oyuncularin olmasi, GSnin oyunu ortasahada kontrol etmesine neden oluyordu.

Ne zaman Terim bu yapiyi bozdu, kanata acik alan oyuncusu Amrabat ve agir Hamiti aldi. GS ortasahada 90 dakika boyunca oyunu kontrol edememeye basladi. Diger oyuncularin perfonmansi düstü. Elmanderde o perfonmansi bir daha gösteremedi. Aslinda o takim devam etse, Necati yerine Buraki ilk11e monte etsek, ki o takimin tek sorunu skor üretme sorunuydu. 90 puan yapardik o kadroyla.

Bu arada Real macinda Real defansinin en önemli 2 ismi Ramos ve Alonso oynamadi. GSnin 2 macta iyi oynama nedeni, 1-onlarin olmamamasi. 2-Realin 1-0dan sonra turu garantileyip, geriye yaslanmasi.

yener karabag Forumdaki Sow asiklari yine baslamislar. Adam vasat bir oyuncu. Atletik yapisindan baska hic bir özelligi yok. Avrupada 20 tane takima karsi izledim. Sahada oldugu hic bir mc yoktu. Avrupa perfonmanslarini da karsilastir istersen. Banin Avrupanin poacher dedigi tarz forvet oldugunu bilmiyor musun? Bu tarz adamlar zorluk seviyesi yüksek maclarda rahat kontrol edilirler.Sowun attigi gollerde Bjkye. Adamin Bjkye sansi tutuyor. Bjk savunmasi da amatör hatalar yapiyor. GSye kac gol atmis? 1 mi? Benim tek hatirladigim Semihin beklemedigi bir pozisyonda kafa vurdu, ondan baskada GSye golü yok.

Bu arada 2011-2012de takimi Burakin bozdugunu söylemen komik. Burak o sezon cogu macta yedek kaldi. GS o oyunu bir daha oynayabildi mi?

Yalniz Fbnin baskili oynamasi Burak yüzünden degil ki. 2 mactada Sneijderde sahada yürüdü. Hic bir sey yapmadi. Prandelli döneminden bahsetmeye gerek yok. O zaman bizi yenmeyeni dövüyorlardi. Hamza Hocadan sonra, Hocanin hatalari nedeniyle Fb bu kadar baskili oynadi. Baskili oynadigi dedigim, duran toplardan ve bizim oyuncularin bireysel hatalari disinda pozisyonlari yoktu. Gökhanin oyuna bu kadar katilmasi, Sneijder nedeniyle ortasahayi 3leyememiz Fbnin baskili oyununa neden oldu. Taraftar faktörünüde unutmayalim.

Burak düsmanlari, sneye CL var. Burakla ne yapacagiz? Tamam o zaman Burak 2.tercih olarak kalsin. Lewandowskiyi alacagiz heralde. Laflarla oynamayi birakin. Takim daha pres yapmayi, takimdaki defans oyunculari pozisyon almayi bilmiyor. Siz neden bahsediyorsunuz? Turkiye Liginde bile ne kadar pozisyon veriyoruz. Siz Cl hedefinden bahsediyorsunuz. Seneye 200 milyon euro yatirim mi yapilacak, benim haberim yok.

Buraki destekleyenler santrafor alinmasin demiyor ki. Ben 2 tane alinmasini istiyorum. Adebayoru isteyenler de var.

Buraga yedek forvet ariyorsun herhalde. Lewandowski mi gelecekmiş laflara bak.

Takimin yarisindan fazlasinin degişmesi gerektigini bütün forum biliyor.

Son düzenleme:
Emre Utkucan ‏@EmreUtkucan
Canım kardeşim kral @yilmazburak17 baba oldu, çok mutluyuz. Nazlı bebeğin bahtı hep açık olsun, sağlık ve mutluluk hep onunla olsun.

CBcOxOiUwAEdWrP.jpg

Buraga yedek forvet ariyorsun herhalde. Lewandowski mi gelecekmiş laflara bak.

Takimin yarisindan fazlasinin degişmesi gerektigini bütün forum biliyor.

Lewayi ironi olarak söyledim. Bütce var mi? Dogru oyunculari alabilecek miyiz? Örnegin 2 yönlü, oyun kurabilen, savunmasi saglam bir bek bulma sansimiz cok düsük. Ne yazikki bilmek yetmiyor.

Allah'ım analı babalı büyütsün.

Burak şimdiki gibi oynasın gelecek sezon rahat oynar forvette. Hamza hoca Burak'ın oyununu çok geliştirdi. Pivot santrafor gibi oyunuyor artık.

Geri
Üst Alt