#17 Burak Yılmaz

2-3 ay oynadı yine mala bağladı. Söz Buraksporlular da. Geldiğinden beri sadece bundan 2-3 ay önce başlayan zaman diliminde biraz iyi futbol oynadı. Şimdi oynadığı futbol geldiği ilk gün oynadığı futbol ile aynı. Sonra biz suçlu oluyoruz.

Herkes şunun farkında ki, Burak'ı bu kadar önemli hale getiren rakibinin Umut olması. Ve Pandev'in daha ligin en başında pasifize edilmiş olması. TV'lerde Emenike'ye kaçırdığı goller üzerinden sayıp söven yorumcular, Burak için "Pozisyona giriyor, çok çalışıyor" gibisinden övgüler diziyor. Ben fazla bir şey söylemek istemiyorum artık.

İyiki bir maça goleri kaçırdı yoksa anti burakcilar ne yapacaklarını bilemecekler. Dünyada gol kaçırmayan forvet yok. Burak yeterince gol atıyor ve takım oyununa katkıda sağlıyor ayrıca. Daha iyileri var tabiki ama varmı 20-30 milyon euro bizde onları alabilecek maddi güç?

Herkes şunun farkında ki, Burak'ı bu kadar önemli hale getiren rakibinin Umut olması. Ve Pandev'in daha ligin en başında pasifize edilmiş olması. TV'lerde Emenike'ye kaçırdığı goller üzerinden sayıp söven yorumcular, Burak için "Pozisyona giriyor, çok çalışıyor" gibisinden övgüler diziyor. Ben fazla bir şey söylemek istemiyorum artık.
Burak yabancı pasaportlu olsa daha farklı şeyler konuşulurdu.Gerçi bu kadar fazla oynamadan Galatasaray kariyeri biterdi.Pandev 3 maçta çileden çıkarttı milleti, Burak'ın kaçıncı sezonu :confused: Adama baştan önyargıyla yaklaş, doğru düzgün oynatma, yoksay sonra başka kulüple anlaşınca bir anda sahaya çıkart.Dolayısıyla kötü oynarsa suçlu belli zaten.Buraya gelen her yabancı benzer süreçlerden geçiyor.Sneijder de kritik goller atmasa çoktan yol verilmişti.

dün ne goller kaçırdı bee, o kadar kötüydü ki kale boş olsa bile sabaha kadar gol atamazdı bu herif. maça cünupmu çıktı nedir.

Ya beni en çok sinirlendiren de biri yerli bir topçuyu savundu mu hep ayni lafların kullanılması.

Yok ismi bilmem ne "-inho" olsa, yok pasaportu yabancı olsa.Boş işler bunlar.

Tabi ki eleştirilecek, burası Galatasaray.

Son düzenleme:
Dün beni delirti çok kaçirdi ama yine'de çok efor gösterdi fena iyi'di...ama Umut beni kanser etti adam kanser, resmen her posizyonu bozdu herif.

Sogukkanlı, kalpsiz, zenci ve katil suratli bir santrafor diliyorum.
R6rvQn.jpg

olabilir her maç iyi oynayacak diye bir sey yok . dun çok kotuydu . onun yuzunden 2 puan birakibilirdik dun . ama sezon basindan bu yana bize çok puan kazandirdi onuda unutmayalim . son maçlar içinde sneijder'den sonra en çok ona ihtiyacimiz olacak . umut'a kalirsak yandik

Her maç iyi olacak diye bir kural yok. Başlamış yine asmalar,kesmeler. Adamın yanında umut denen vasıfsız oynadı olsun o kadar.

akhisara at golleri,affettir kendini..dünkü maçta felaketti gerçekten.artık şampiyonluk maçlarına çıkıyoruz burak efendi!kendine gel.

yasin maça 11 başlasa hattrick yapardı net
ilk yarı olcan bütün atakları mahvetti
zaman geçtikçe de rehavete kapıldı

Hakan golü atarken Burak gole seviniyormu etmiyormu bi gözetledimde ( burada cogu kisi öyle diyor ya sevinmiyo falan). Cocuk Hakani yiyecekti neredeyse sevincten. Hem kendisi rahatladi (kacirdigindan) hemde gole sevindi.

Iki mactir bi hal oldu Burak. Umarim haftaya yikanip oynar. Akhisara karsi en az 2 gol atmamiz lazim, hatta 3-4 gerekebilir. Ne Melo var , ne Hamit nede Chedjou. Macin 4:2- 4:3,3:3 bitme olasiligi bi hayli yüksek.

Sampiyonlar liginde yari final hedefleri olan bir kulubun forveti degildir seneye rus/arap/alman takimina satilip takimdan yollanmalidir

kankisi selcuk'uda yanina aldirsin

Dünkü performansın neydi öyle ya? Bir forvet daha ne kadar kazma olabilir? Bir de her kaçırdığında, her ofsayta düştüğünde şaşırmıyor mu? İlk defa oluyor sanki. Vallahi delirtir adamı.. Umut'la yarış halindeler sanırım. Hangisi daha fazla kazmalık yapacak diye.

burak kacirmaya basladimi oyle gider. Rahat olamiyor sonra her gelen topa bir yerini uzatip allaha birakiyor.

Geri
Üst Alt