#17 Burak Yılmaz

Herkes şunun farkında ki, Burak'ı bu kadar önemli hale getiren rakibinin Umut olması. Ve Pandev'in daha ligin en başında pasifize edilmiş olması. TV'lerde Emenike'ye kaçırdığı goller üzerinden sayıp söven yorumcular, Burak için "Pozisyona giriyor, çok çalışıyor" gibisinden övgüler diziyor. Ben fazla bir şey söylemek istemiyorum artık.

Bravo kardeş çok doğru söylediklerin...Bu adam gol kaçırır pozisyona giriyor ama derler,pozisyona giremez ama arkadaşları top atamadı ne yapsın derler,faul yapar aşırı istekli ondan oluyor derler...Fener medyası bu adamın bizde olmasından o kadar memnun ki..Bunun,sabrinin,selçukun,umutun,yektanın..Hep bunlar oynasın.Sneijderler,drogbalar sistemi bozar onlara göre,melo çirkeftir.Bunlar ise süper topçulardır..

Bravo kardeş çok doğru söylediklerin...Bu adam gol kaçırır pozisyona giriyor ama derler,pozisyona giremez ama arkadaşları top atamadı ne yapsın derler,faul yapar aşırı istekli ondan oluyor derler...Fener medyası bu adamın bizde olmasından o kadar memnun ki..Bunun,sabrinin,selçukun,umutun,yektanın..Hep bunlar oynasın.Sneijderler,drogbalar sistemi bozar onlara göre,melo çirkeftir.Bunlar ise süper topçulardır..

Ne hikmetse Galatasaray Medyası diye bir olay yok.
Burak hakkında dediklerine imzamı atarım. Evet çok pozisyona giriyor ama bir kurtarıcı değil. Büyük maçlarda sahneye çıktığını pek hatırlamam Shalke maçı harici. Yasin'e gösterilen sabır eğer Pandev'e gösterilseydi inan Pandev şuan banko oynuyordu. Pandev en az 3 gömlek üstün bir oyuncu Burak'a bakarak. Pandev , Sneijder ve Eme Ç bu takımın en teknik oyuncularıdır. Pas oyununa cuk diye oturur.

Ne hikmetse Galatasaray Medyası diye bir olay yok.
Burak hakkında dediklerine imzamı atarım. Evet çok pozisyona giriyor ama bir kurtarıcı değil. Büyük maçlarda sahneye çıktığını pek hatırlamam Shalke maçı harici. Yasin'e gösterilen sabır eğer Pandev'e gösterilseydi inan Pandev şuan banko oynuyordu. Pandev en az 3 gömlek üstün bir oyuncu Burak'a bakarak. Pandev , Sneijder ve Eme Ç bu takımın en teknik oyuncularıdır. Pas oyununa cuk diye oturur.

Bence de pandev bu takımın bir numaralı forveti ama adamı sene başında öyle bir itibarsızlaştırdılar ki daha 3.maçında arenada ıslıklandı adam.Geçen sezon fenerin 9 puan gerisinde kalan takımda berbat performans gösteren selçuk ve en az 10 maça sadece kaçırdıklarıyla etki eden burak ise moralleri bozulmasın diye hala destekleniyorlardı o sırada.Geçen sene bu adam napolide 41 maç oynamış.Burak ve umutu kesemiyor ama süper forvetler ya...

Pandevi yemek kolay bu ülkede.Drogba için de denediler ama drogba öyle büyük bir marka ki güçleri yetmedi.

Selçuk için de sneijderi yemeye kalktılar o da olmadı...

Pandev,dzemaili gibi adamlar bunlar için kolay lokma...

burak,umut,pandev üçlüsü avrupanın herhangi bir takımın forvet rotasyonunu olıştursa hepimiz biliyoruz ki orada ilk oynayacak adam pandev olur.Ama burada medya var,burada çok çabuk yönlendirilebilen taraftar var...O yüzden burada önce bizim çocuklar oynar!!

Bence de pandev bu takımın bir numaralı forveti ama adamı sene başında öyle bir itibarsızlaştırdılar ki daha 3.maçında arenada ıslıklandı adam.Geçen sezon fenerin 9 puan gerisinde kalan takımda berbat performans gösteren selçuk ve en az 10 maça sadece kaçırdıklarıyla etki eden burak ise moralleri bozulmasın diye hala destekleniyorlardı o sırada.Geçen sene bu adam napolide 41 maç oynamış.Burak ve umutu kesemiyor ama süper forvetler ya...

Pandevi yemek kolay bu ülkede.Drogba için de denediler ama drogba öyle büyük bir marka ki güçleri yetmedi.

Selçuk için de sneijderi yemeye kalktılar o da olmadı...

Pandev,dzemaili gibi adamlar bunlar için kolay lokma...

burak,umut,pandev üçlüsü avrupanın herhangi bir takımın forvet rotasyonunu olıştursa hepimiz biliyoruz ki orada ilk oynayacak adam pandev olur.Ama burada medya var,burada çok çabuk yönlendirilebilen taraftar var...O yüzden burada önce bizim çocuklar oynar!!

Maalesef böyle Renktaş

Bunun tek çaresi ise ya nadir olan çok vizyonlu bir Türk teknik direktör yada kaliteli bir yabancı teknik direktör. Mesela Mancini kalsaydı belki Burak harici Trabzon tayfası yabancı sınırının olmadığı bir ortamda forma yüzü göremezlerdi. Türk hocalarımızın futbol vizyonu ve bilgisi feci şekilde dar ve işe çok duygusal bakıyorlar. Bu yüzden Hocam Hocam diye dolaşan yerli oyuncularımız forması garanti oluyor ve Pandev gibi adamlar harcanıyor. Mesela ben Hamza'nın Selçuk'u kötü performans gösterirse keseceğine inanmıyorum. Yeteri kadar sert değil gibi. Tamam çok efendi ve iyi niyetli o kesinlikle bir artıdır ama bir teknik adamın biraz olsun sert olması gerekir. Hamza çok yumuşak görünüyor.

Çok merak ediyorum acaba Hamza'nın Maxi Periera , Ayew gibi sözleşmeleri bitecek olan oyunculardan haberi var mı? Hamza geldiğinden beri bizimle adı geçen oyuncular Fernandao , Bilal Kısa , Güray Varol ( Gelse hayır demem ,gayet yetenekli). Umarım doğru değildir ama eğer bu isimler doğru ise bu Hamza'nın futbol bilgisinin ne kadar kısıtlı olduğunu gösterir. Gerçi Umut'u büyük maçlarda sağ kanatta oynatarak futbol bilgisinin ne kadar kısıtlı olduğunu fazlasıyla gösterdi.

Bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevaplayınız. Herhangi bir yerde Avrupa'da beğendiği oyuncuların ismini verdi mi? Yada Avrupadaki maçları ve oyuncuları takip ediyor mu?

Son düzenleme:
Cocugu hastanedeymis dogrumu? Durumu iyi degilmis sozde. Insallah yoktur oyle birsey

Allah Korusun !!!
İlk defa senden duyuyorum. Umarım yalan haberdir.

Banada cousinim dedi iki gun once, twitterda yaziyormus. Eger oyle, yalan haber yapilmissa Allah komple belalarini versin. Insan bi yere kadar bir takima karsi olur

Umut olmadan nasıl da şakır şıkır oynuyor aslanım benim. Umut bozuyor bu adamı. Sadece Burak'ı değil genel olarak takımı bozuyor. Çünkü ne pas, ne hız, ne şut hiçbir özelliği doğru dürüst değil adamın. Derbi yaklaşıyor. Umarım Hamza hoca yine Umut saçmalığına devam etmez.

6 maçta 10 gol atar diyordum arkadaşlara.

Şimdiden 2 sini attı.

müthis oynuyor sneijder ve yasinle birlikte. Paslari kosulari ortasahaya gerilemesi. Devam aslanim hattrick bekliyorum

Mükemmel ötesi oynadı. Gerçekten harika bir adam. Allah basimizdan eksik etmesin

+Manisa'da ne yapıyordun?
-Güneşleniyordum
+Köfteci Ramiz'i neden bombaladın?
+Güneşimi kapatıyordu

CELxbWOUUAA2-Oe.jpg

presleri falan baya iyiydi

aferin yilmarz

geç çıkardı hamza usta ama golleri için - thx

Kasımpaşa'ya attığı gol dönüm noktasıydı .

Tek eksiği geriye gelip top tutayım diyor kaybediyor :D

demba cardozo fernandao gibi tiplerden 5-6 mac daha az oynamasina ragmen yine kral olacak

itaat edin...

Az önce Trt de "Allahin izniyle futbolu Galatasaray da birakacagim" dedi bir soru üzerine.

Geri
Üst Alt