- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.323
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bencede ayip etmis gitmeyerek renkdash
Gscdaş kavga edip forumu şenlendirmek isterdim ama adam rütbeli olan bana olur. :d
Kavga hasretini cektigimiz 1 eylem cekinmeyinGscdaş kavga edip forumu şenlendirmek isterdim ama adam rütbeli olan bana olur. :d
Şu burakı çok seven ve çok önemli bir forvet olduğunu düşünen arkadaşlara soruyorum...Bu adamın menajeri olsanız ve avrupada bir takıma bu adamı göndermek isteseniz bu adamı satmak için hani özelliklerini sayarsınız?..
Pas,teknik,gol vuruşu,oyun aklı...Bu ve buna benzer hangi şeyleri iyi yapıyor dersiniz.Ruh,mücadele,istek,yürek gibi sadece burada prim yapan soyut şeyleri atarsınız ama adamlar yemez muhtemelen.Somut olarak hangi özelliklerini översiniz?...
Şu burakı çok seven ve çok önemli bir forvet olduğunu düşünen arkadaşlara soruyorum...Bu adamın menajeri olsanız ve avrupada bir takıma bu adamı göndermek isteseniz bu adamı satmak için hani özelliklerini sayarsınız?..
Pas,teknik,gol vuruşu,oyun aklı...Bu ve buna benzer hangi şeyleri iyi yapıyor dersiniz.Ruh,mücadele,istek,yürek gibi sadece burada prim yapan soyut şeyleri atarsınız ama adamlar yemez muhtemelen.Somut olarak hangi özelliklerini översiniz?...
Yemediklerinden lazio bize 15 mio onermisti
Lazio dışında tek bir takımdan teklif yok.Neyse ben onu söylemiyorum.Diyorum ki bu adam bir avrupa takımında hangi özelliğiyle fark yaratacak.Teknik,pas,oyun aklı,gol vuruşu...Bunların hepsinin vasat,hatta çoğunun vasat altı olduğu bir adam avrupada hiçbir takımda oynayamaz.Türkiye'de medya gazıyla avrupa çapında golcü olursun sözde.
ama sorsan büyük mac kazandirdi mi sus pus oluyorlar hemen
Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk
Burak Liverpool veya Spurs'da oynayacak kalitede bir oyuncu oldugunu düsünüyorum.
Kontra atak takimlar için fena oyuncu olmaz imho
Burak Liverpool veya Spurs'da oynayacak kalitede bir oyuncu oldugunu düsünüyorum.
Kontra atak takimlar için fena oyuncu olmaz imho