#17 Burak Yılmaz

Şu burakı çok seven ve çok önemli bir forvet olduğunu düşünen arkadaşlara soruyorum...Bu adamın menajeri olsanız ve avrupada bir takıma bu adamı göndermek isteseniz bu adamı satmak için hani özelliklerini sayarsınız?..

Pas,teknik,gol vuruşu,oyun aklı...Bu ve buna benzer hangi şeyleri iyi yapıyor dersiniz.Ruh,mücadele,istek,yürek gibi sadece burada prim yapan soyut şeyleri atarsınız ama adamlar yemez muhtemelen.Somut olarak hangi özelliklerini översiniz?...

Onu bunu bırakın da Selçuk tipsizinin evlendiği kıza bakın.Para nelere kadir.

Şu burakı çok seven ve çok önemli bir forvet olduğunu düşünen arkadaşlara soruyorum...Bu adamın menajeri olsanız ve avrupada bir takıma bu adamı göndermek isteseniz bu adamı satmak için hani özelliklerini sayarsınız?..

Pas,teknik,gol vuruşu,oyun aklı...Bu ve buna benzer hangi şeyleri iyi yapıyor dersiniz.Ruh,mücadele,istek,yürek gibi sadece burada prim yapan soyut şeyleri atarsınız ama adamlar yemez muhtemelen.Somut olarak hangi özelliklerini översiniz?...

Biz Burağın çok iyi olduğunu söylemiyoruz. Biz Türkiye'deki en iyi olduğunu söylüyoruz. Ha ne söylerim biliyor musun? Şampiyonlar Ligi'nde 8 gol atıp Ronaldo'yla yarıştığını söylerim. Hız var mı var, gol pozisyonuna girdi mi gole çevirme oranı bu sezonla birlikte de arttı, pasları biraz güven vermiyor ancak bu sezon onda da iyi, her sezon 20 gol civarı atıyor, başka ne istersen

Yemediklerinden lazio bize 15 mio onermisti

adam 5-6 senedir gol kralı olmuş attığı gollere bak her türlü gol atmış.hepsi mi tesadüf kelime oyunu yapmayın. kral burak. Bu saattten sonra Drogba benzema lukaku çok üst düzey forvet gelmedikten sonra en iyisi elimizdeki burak.

Yemediklerinden lazio bize 15 mio onermisti

Lazio dışında tek bir takımdan teklif yok.Neyse ben onu söylemiyorum.Diyorum ki bu adam bir avrupa takımında hangi özelliğiyle fark yaratacak.Teknik,pas,oyun aklı,gol vuruşu...Bunların hepsinin vasat,hatta çoğunun vasat altı olduğu bir adam avrupada hiçbir takımda oynayamaz.Türkiye'de medya gazıyla avrupa çapında golcü olursun sözde.

Lazio dışında tek bir takımdan teklif yok.Neyse ben onu söylemiyorum.Diyorum ki bu adam bir avrupa takımında hangi özelliğiyle fark yaratacak.Teknik,pas,oyun aklı,gol vuruşu...Bunların hepsinin vasat,hatta çoğunun vasat altı olduğu bir adam avrupada hiçbir takımda oynayamaz.Türkiye'de medya gazıyla avrupa çapında golcü olursun sözde.

Amrabat gibi düz bir adam İspanya'da iş yapıyorsa Burak hayli hayli yapardı.

Hani adamı yerden yere vurmanın manası yok. Anelka-Carew-Kezman-Baros-Sow gibi A sınıf santraforlar geldi, hangisi Burak'tan fazla katkı verdi ??

Burak Liverpool veya Spurs'da oynayacak kalitede bir oyuncu oldugunu düsünüyorum.

Kontra atak takimlar için fena oyuncu olmaz imho

ama sorsan büyük mac kazandirdi mi sus pus oluyorlar hemen

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Mesela Burak şu Milan'da oynar. Takım zaten dökülüyor. Gitse sırıtmaz bence.

Geri
Üst Alt