Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lazio dışında tek bir takımdan teklif yok.Neyse ben onu söylemiyorum.Diyorum ki bu adam bir avrupa takımında hangi özelliğiyle fark yaratacak.Teknik,pas,oyun aklı,gol vuruşu...Bunların hepsinin vasat,hatta çoğunun vasat altı olduğu bir adam avrupada hiçbir takımda oynayamaz.Türkiye'de medya gazıyla avrupa çapında golcü olursun sözde.
Burağı beğenmeyen adamlar yerli olduğu için beğenmiyor.
İsmi Buraktan Yılmazovic olsaydı böyle olmazdı.
O zeminde futbol oynamak bile büyük basari. Sneijderin bile pas isabet orani 77.8di. GSde en kötü 2.oyuncuydu.gecen hafta gol atmasina ragmen; sirti donuk oldugu ve pas almaya calistigi butun toplari ya kontrol edemedi ,ya da rakibe kaptirdi..
Haksiz da degil. Bu forumda Sneijder 34 mac sahada yürüse, kariyeri var diye elestirmeyecek üyeler var. Manciniyi sirf kariyeri nedeniyle elestirmeyen, hic umut olmamasina ragmen destekleyenler vardi. Tonlarca örnek var.Ya hâlâ ismi şöyle olsa böyle olsa argümanlarıyla futbolcu savunan insanlar var. Böyle bir mantık mı var yahu.
''Yabancısever'' ler var, hiçbir şey yap(a)mayan, daha kötüsü böyle bir niyeti dahi olmayan adamlara (Bkz Elano) toz kondurmazlar , yerlileri ise ağzıyla kuş tutsa da hakir görürler. Aynı öneri bu gruptakiler için de geçerlidir...
Bazı arkadaşlar Terbiyesizlik yapıyor.
Adam iyiki bir Selçuğun düğününe gitti. Ne var yani bunda. Adamın fenerden arkadaşı selçuk.
Teklifi cok umursuyorsun, neden peki gecen haftalarda adina destanlar yazdigin Sowa neden Katardan baska teklif yok, onuda söyle.![]()
Lazio, Fiorentina ve A.Madridten teklif geldi. Lazio 3 kere istedi. Fiorentina GSnin satmamasi sonucu M.Gomezi aldi. A.Madridi Arda acikladi.
PS:Bu arada senin Fbli oldugunu bir an unutmusum.![]()
Arkadaş yazdığım yazıları istersen biraz daha dikkatli oku.Ben sowa destan yazmıyorum sizin destan yazdığınız babasından daha çok savunduğunuz burak yılmazdan daha iyi olduğunu açıkladım sadece.Tabii sizin kıralınız o kadar kutsal ki onunla karşılaştırabilme şerefine ulaşabilmesi için benzema,falcao falan olması lazım.O da karşılaştırma olur ancak...
Sıkışınca işine gelmeyince hemen fenerli...Senin ve senin gibilerin burada burak yılmaz adına bilerek yazmadığınızı nereden bilelim mesela...
Siz gidin buraka,selçuka hayran hayran bakın.Sonra seneye biz niye ş.liginde sıfır çekiyorduk diyin.Yeni gelen yabancıları ıslıklayın ihaleyi onlara yıkın.Stada gidin burakları,selçukları sabrileri alkışlayın...Sonra akhisarı,gazintepi yenince tekrar havaya girin...Sizin gibi yerli sevici taraftarlar sayesinde bu yerli oyunculara bu kadar prim verile verile bu takım yerellikten bir türlü kurtulamadı zaten
Arkadaş yazdığım yazıları istersen biraz daha dikkatli oku.Ben sowa destan yazmıyorum sizin destan yazdığınız babasından daha çok savunduğunuz burak yılmazdan daha iyi olduğunu açıkladım sadece.Tabii sizin kıralınız o kadar kutsal ki onunla karşılaştırabilme şerefine ulaşabilmesi için benzema,falcao falan olması lazım.O da karşılaştırma olur ancak...
Sıkışınca işine gelmeyince hemen fenerli...Senin ve senin gibilerin burada burak yılmaz adına bilerek yazmadığınızı nereden bilelim mesela...
Siz gidin buraka,selçuka hayran hayran bakın.Sonra seneye biz niye ş.liginde sıfır çekiyorduk diyin.Yeni gelen yabancıları ıslıklayın ihaleyi onlara yıkın.Stada gidin burakları,selçukları sabrileri alkışlayın...Sonra akhisarı,gazintepi yenince tekrar havaya girin...Sizin gibi yerli sevici taraftarlar sayesinde bu yerli oyunculara bu kadar prim verile verile bu takım yerellikten bir türlü kurtulamadı zaten
Yemediklerinden lazio bize 15 mio onermisti