#17 Burak Yılmaz

gecen hafta gol atmasina ragmen; sirti donuk oldugu ve pas almaya calistigi butun toplari ya kontrol edemedi ,ya da rakibe kaptirdi..

Bazı arkadaşlar Terbiyesizlik yapıyor.

Adam iyiki bir Selçuğun düğününe gitti. Ne var yani bunda. Adamın fenerden arkadaşı selçuk.

Burağı beğenmeyen adamlar yerli olduğu için beğenmiyor.

İsmi Buraktan Yılmazovic olsaydı böyle olmazdı.

güvenemiyorum bu adama yanına bi yıldız almamız şart seneye sadece burak yetmez
şampiyon olamazsak göndeririz gibime geliyor

Lazio dışında tek bir takımdan teklif yok.Neyse ben onu söylemiyorum.Diyorum ki bu adam bir avrupa takımında hangi özelliğiyle fark yaratacak.Teknik,pas,oyun aklı,gol vuruşu...Bunların hepsinin vasat,hatta çoğunun vasat altı olduğu bir adam avrupada hiçbir takımda oynayamaz.Türkiye'de medya gazıyla avrupa çapında golcü olursun sözde.

Teklifi cok umursuyorsun, neden peki gecen haftalarda adina destanlar yazdigin Sowa neden Katardan baska teklif yok, onuda söyle. :D

Lazio, Fiorentina ve A.Madridten teklif geldi. Lazio 3 kere istedi. Fiorentina GSnin satmamasi sonucu M.Gomezi aldi. A.Madridi Arda acikladi.

PS:Bu arada senin Fbli oldugunu bir an unutmusum. :D

Burağı beğenmeyen adamlar yerli olduğu için beğenmiyor.

İsmi Buraktan Yılmazovic olsaydı böyle olmazdı.

Aynen öyle. Sahada yürüyen Nondaya ve hic bir caba göstermeyen Elanoya, sakatligi nedeniyle 90 dakikada bile devamliligi olmayan Kewella gösterilen sevgiyi düsününce, cok haklisin.

Adama gol kaciriyorsun, sacini kestir demisler. Onu bile yapti. Yil 2015, bana Annem ve Babam bile sacimi kestirmemi söyleyince, ben kestirmem.

Ya hâlâ ismi şöyle olsa böyle olsa argümanlarıyla futbolcu savunan insanlar var. Böyle bir mantık mı var yahu.

Milanda falan Burak rahat ilk11 oynar. Pazzininin tek yaptigi tek vurus. Onuda beceremiyor.

Gecen gün bir yabanci oyuncu, Turkiyedeki stoperlerin savunma yapmayi bilmedigini aciklamisti. %101 katiliyorum. Gercekci olalim, Clde fark yaratan adami Turkiye Ligine getiremezsin. Turkiyede hic bir forvet, yerlesik savunma düzenine karsi, iyi pozisyon alan stoperlere karsi, zaten etkili olamazlar. Burak yine önlem alinmasi zor bir oyuncu. Hollanda Milli takimina karsi oynadigi gibi oynarsa, Clde etkili olabilir. Bununla birlikte GSnin mutlaka L.Adriano tipinde bir santrafora ihtiyaci var. 3 kulvarda mücadele eden bir takimin 3 tane forveti olmali.

Ronaldoya da büyük mac kazandiramiyor diyorlar. Sürekli elestirecek bir sey buluyorlar. Adam zaten sakat, ihtiyac oldugundan tam iyilesmeden, riske girerek oynadi. Kasimpasa macnda riske girerek oynadi.

Derbi maclarinda hatayi Hamza Hoca yapti. Takim olarak kötüydük. TS macinda Burak sakatlanip cikmasa, oyun tam Yasin ve Burakin istedigi oyuna döndü. O maci kazanirdik.
TS macinda fena oynamadi. TS sertlikle durdurmaya calisti. Bir kac oyuncuya kart aldirdi. Sonra sakatlandi. Fb macinda zaten ilk 10-15 dakika haric servis alamadi. Golü de atiyordu. Topun nasil döndügünü gördük. Yine Hamza Hocanin hatasi. Yasini oynatsa, Burak 3.bölgede bu kadar yalniz kalmazdi. Büyük mac derken, Hollanda büyük takim degil mi? Hollandanin büyüklügünü Schalkenin büyüklügünü Fbyle karsilastirmak bile onlara hakarettir. Hollanda macinda maci kazandiriyordu. Sakatlandi, Milli takim 2 puan kaybetti.

Ya hâlâ ismi şöyle olsa böyle olsa argümanlarıyla futbolcu savunan insanlar var. Böyle bir mantık mı var yahu.
Haksiz da degil. Bu forumda Sneijder 34 mac sahada yürüse, kariyeri var diye elestirmeyecek üyeler var. Manciniyi sirf kariyeri nedeniyle elestirmeyen, hic umut olmamasina ragmen destekleyenler vardi. Tonlarca örnek var.

Telles konusundaki bir üyenin mesaji.

''Yabancısever'' ler var, hiçbir şey yap(a)mayan, daha kötüsü böyle bir niyeti dahi olmayan adamlara (Bkz Elano) toz kondurmazlar , yerlileri ise ağzıyla kuş tutsa da hakir görürler. Aynı öneri bu gruptakiler için de geçerlidir...

Bu konuda Buraki savunanlar Burak yeter, forvet almayalim demiyor ki. GS gibi bir takimin 3 forveti olmali. 1.L.Adriano stilinde bir forvet. 2-Burak stilinde bir forvet. 3-Okaka stilinde bir forvet. (son 10-15da ihtiyac olursa diye)

''1 aydır her gün 2 saat tedavi gören Burak Yılmaz, her maç adalesi zorlanınca son 15 dakikalık bölümde oyundan alınıyor.''

Hamza Hocanin Akhisar macinda Sneijder ve Burakin prese katilmasi konusunda ne kadar cabaladigini gördük. Takimlar 3.bölgeye kadar cok rahat gidiyorlar. Bir direncle karsilasan yok. GSnin savunmasi organizasyonu önemli bir sorun fakat bu sorunda takimi cok fazla etkiliyor. İleri 4lünün kordineli bir sekilde pres ve savunma yapmasi gerek. Hic bir zaman kordineli bir sekilde pres yapamiyoruz. Rakibin hep bosta adami oluyor. Eger gelecek yil Clye gideceksek, ihtiyac olan transferleri erkenden yapip, yaz ayinda bu konularda cok fazla calismamiz gerek. Eskiden Terim varken GS, ABDye giderdi, o kamplarda bu konularda seviye atladik. Takim halinde pres ve savunma organizasyonu olmadan ne kadar transfer yaparsak yapalim, Clde basari hayal.

Mesajimi Mourinhonun bir aciklamasina bitiriyorum.

"Burak could play for any team in the world," Mourinho is quoted as saying by The Metro. "He is world class."

Bu yabancı hayranlığı yerli düşmanlığı muhabbeti komik.Bu ülkede kaç tane kariyerli yabancı futbolcunun, teknik direktörün nasıl gönderildiği ortada.Burak ve Selçuk'un epey sahada yürümüşlüğü var.Ne oldu?Emin ol Sneijder formsuz bir dönem geçirse çok ağır tepki gösterilir ki iyi oynamasına rağmen son 2 sezonda daha fazla eleştirildi.

Ağzı olan konuşsa da,40 dereden su getirse de,gerçekten futbol profesörüymüş gibi sayfa sayfa analizler yorumlar yapsa da , Burak leblebi gibi gol atmaya gol kralı olmaya devam edecek,sizde isteseniz de istemeseniz de sevineceksiniz.

Bence'de Burak iyi bir forvet felan onu tartismiyorum bile, ama Sampiyonlar liginde basari istiyorsak daha iyi bir forvet almamiz sart, özelikle pivot forvet, teknigi ve fizik yapisi olan birisi.

Arkadaş yazdığım yazıları istersen biraz daha dikkatli oku.Ben sowa destan yazmıyorum sizin destan yazdığınız babasından daha çok savunduğunuz burak yılmazdan daha iyi olduğunu açıkladım sadece.Tabii sizin kıralınız o kadar kutsal ki onunla karşılaştırabilme şerefine ulaşabilmesi için benzema,falcao falan olması lazım.O da karşılaştırma olur ancak...

Sıkışınca işine gelmeyince hemen fenerli...Senin ve senin gibilerin burada burak yılmaz adına bilerek yazmadığınızı nereden bilelim mesela...

Siz gidin buraka,selçuka hayran hayran bakın.Sonra seneye biz niye ş.liginde sıfır çekiyorduk diyin.Yeni gelen yabancıları ıslıklayın ihaleyi onlara yıkın.Stada gidin burakları,selçukları sabrileri alkışlayın...Sonra akhisarı,gazintepi yenince tekrar havaya girin...Sizin gibi yerli sevici taraftarlar sayesinde bu yerli oyunculara bu kadar prim verile verile bu takım yerellikten bir türlü kurtulamadı zaten

Teklifi cok umursuyorsun, neden peki gecen haftalarda adina destanlar yazdigin Sowa neden Katardan baska teklif yok, onuda söyle. :D

Lazio, Fiorentina ve A.Madridten teklif geldi. Lazio 3 kere istedi. Fiorentina GSnin satmamasi sonucu M.Gomezi aldi. A.Madridi Arda acikladi.

PS:Bu arada senin Fbli oldugunu bir an unutmusum. :D

Arkadaş yazdığım yazıları istersen biraz daha dikkatli oku.Ben sowa destan yazmıyorum sizin destan yazdığınız babasından daha çok savunduğunuz burak yılmazdan daha iyi olduğunu açıkladım sadece.Tabii sizin kıralınız o kadar kutsal ki onunla karşılaştırabilme şerefine ulaşabilmesi için benzema,falcao falan olması lazım.O da karşılaştırma olur ancak...

Sıkışınca işine gelmeyince hemen fenerli...Senin ve senin gibilerin burada burak yılmaz adına bilerek yazmadığınızı nereden bilelim mesela...

Siz gidin buraka,selçuka hayran hayran bakın.Sonra seneye biz niye ş.liginde sıfır çekiyorduk diyin.Yeni gelen yabancıları ıslıklayın ihaleyi onlara yıkın.Stada gidin burakları,selçukları sabrileri alkışlayın...Sonra akhisarı,gazintepi yenince tekrar havaya girin...Sizin gibi yerli sevici taraftarlar sayesinde bu yerli oyunculara bu kadar prim verile verile bu takım yerellikten bir türlü kurtulamadı zaten

her cümlende farklı bir konuya değindiğin için sana madde madde cevap vermek istiyorum izninle

1- sow kaliteli bir oyuncu. burak yılmaz'ı böyle oyuncularla kıyasladığımız için burağı tebrik etmek lazım türk forvet bulmak kolay değil bu devirde. bence fenerli taraftarlar gözlüklerini çıkarıp tarafsız baksalar onlar da burağın şu anda daha formda olduğunu kabul ederler
2- şampiyonlar ligindeki golcümüzde burak. adam golleri sıraladı 2 sene önce 8 gol attı bir madride atamadı o da belli zaten madride gol atmak kolay değil takım olarak birşey yapman gerek öyle burağı realmadridin dortmund un üstüne çık gol at diye salarsan atamaz. anderlect vs. gibi takımları affetmiyor zaten gördük bunu.
3- Taraftarın ıslıklama meselesi de can sıkıcı doğru. 2 maç kötü performans veren herkes ıslıklanıyor selçukda mancini döneminde sahadan çıkmak istemişti tepkiler sonrasında.
4-taraftarın türkleri alkışlayıp yabancıları yuhalama gibi bir olayı yok. herkes görüyor yerlilerle olmayacağını bizde yabancı genç oyuncuları isteriz tabi takımda.

Anlayacak adam şimdiye anlardı niye ısrarla laf yetiştiriyorsun ki.

Geri
Üst Alt