#17 Burak Yılmaz

Arkadaş yazdığım yazıları istersen biraz daha dikkatli oku.Ben sowa destan yazmıyorum sizin destan yazdığınız babasından daha çok savunduğunuz burak yılmazdan daha iyi olduğunu açıkladım sadece.Tabii sizin kıralınız o kadar kutsal ki onunla karşılaştırabilme şerefine ulaşabilmesi için benzema,falcao falan olması lazım.O da karşılaştırma olur ancak...

Sıkışınca işine gelmeyince hemen fenerli...Senin ve senin gibilerin burada burak yılmaz adına bilerek yazmadığınızı nereden bilelim mesela...

Siz gidin buraka,selçuka hayran hayran bakın.Sonra seneye biz niye ş.liginde sıfır çekiyorduk diyin.Yeni gelen yabancıları ıslıklayın ihaleyi onlara yıkın.Stada gidin burakları,selçukları sabrileri alkışlayın...Sonra akhisarı,gazintepi yenince tekrar havaya girin...Sizin gibi yerli sevici taraftarlar sayesinde bu yerli oyunculara bu kadar prim verile verile bu takım yerellikten bir türlü kurtulamadı zaten

Ben senin Fbli oldugunu ilk mesajindan itibaren biliyorum. Bunu daha öncede söyledim. O zaman Fbli degilim dememistin. :D

Sow mu Buraktan iyi? Hahahahahahaa :oley:

Yalan söyleme. Sowa gecen gün destan yazdin Fbli. Birak simdi yalan söylemeyi. Herkese yedirirsin ama ben yemem.

Birak simdi, Clde basarili olup olmaya girip kendine yandas arama. Senin takimin yillardir Clde oynamadi. Sow dedigin adam Avrupa Liginde Plzen, Batelere karsi bile 1 golü zor atti. Cogu macta sahada bile yoktu. Lazio gibi takimlarin yedek stoperinin yedekleri karsisinda bile sahadan silindiler. Fazla uzatmaya gerek yok, simdi kendi forumuna gidebilirsin.

Clde fark yaratmaktan bahsedip Avrupa Liginde 5.sinif takimlara karsi fark yaratmayan Sowu övmende cok ilginc.

Son düzenleme:
Lazio dışında tek bir takımdan teklif yok.Neyse ben onu söylemiyorum.Diyorum ki bu adam bir avrupa takımında hangi özelliğiyle fark yaratacak.Teknik,pas,oyun aklı,gol vuruşu...Bunların hepsinin vasat,hatta çoğunun vasat altı olduğu bir adam avrupada hiçbir takımda oynayamaz.Türkiye'de medya gazıyla avrupa çapında golcü olursun sözde.

Turkiye-Hollanda macinda Huntelaara cok iyi golcu dedigin adam sahada yoktu O macta les kadromuzla Burak Hollanda Savunmasini alt ust ediyordu.Duvar oldu macta en cok adam Burakti.Ben o macta Huntelaarin adini bile duyamadim.

Ben senin Fbli oldugunu ilk mesajindan itibaren biliyorum. Bunu daha öncede söyledim. O zaman Fbli degilim dememistin. :D

Sow mu Buraktan iyi? Hahahahahahaa :oley:

Yalan söyleme. Sowa gecen gün destan yazdin Fbli. Birak simdi yalan söylemeyi. Herkese yedirirsin ama ben yemem.

Birak simdi, Clde basarili olup olmaya girip kendine yandas arama. Senin takimin yillardir Clde oynamadi. Sow dedigin adam Avrupa Liginde Plzen, Batelere karsi bile 1 golü zor atti. Cogu macta sahada bile yoktu. Lazio gibi takimlarin yedek stoperinin yedekleri karsisinda bile sahadan silindiler. Fazla uzatmaya gerek yok, simdi kendi forumuna gidebilirsin.

Clde fark yaratmaktan bahsedip Avrupa Liginde 5.sinif takimlara karsi fark yaratmayan Sowu övmende cok ilginc.

https://www.youtube.com/watch?v=Ae0qP-q3L88

yaptıgı katkılar icin, yasattıgı sevincler icin teşekkür ediyorum.

süper ligde cok yönlü ve fizik güclü bir santrafor ile cok is yaparız. hani burak'ta ısrar etmenin artık manası yok. muhakkak daha iyisi alınmalı ve bu takım burak'a mahkum bırakılmamalı.

asiri derecede Markaj altina alindi Sino gibi. Daha aktif olmasi gerek.

şampiyonluk gidiyo uyan uyann,takım tempo yapamıyo bu hayla rakip defansla didişmedeee.

sen içerdeki maçlarda oynama istersen. boş kaleye gol atamayan adam bir sezonda 70 gol atsa ne fayda.

Destekçi olarak çok etkisiz ve maç 0-0 bitseydi ben bile linç kampanyasına katılırdım

antep 1 konya 2 3. maçta şampiyonluk gider Burak'cım sölim

ya kardeşim bizi hasta ettin

övecezmi , sövecezmi bilmiyoruz sana tek bir yoldan git , ya sövek ya övek

kafa calis... nolur kafa calis... Hakanla Chedle extra calismalar yap. Neden iceride bukadar panik yapiyorsun... Dis sahada takir takir atan adam iceride stresli..

burağı Prandelli dönemi dışında severim ama şu masalı uyanık iken görsem dahi artık inanmam

Kral mertebesini geçiniz

Kral mertebesinde bir oyuncu böylesine zora giren bir maçı alıp koparacak kalenin ağzında toplu kalp krizlerine sebep olmayacak

Değil 20 sen 1 milyon gol de atsan kazmasın ve hep öyle kalacaksın. Lan o golü kaçırmak vallahi büyük başarı. Diyecek söz yok. Milletçe alkışlıyoruz. :005:

Ben sana ne diyim. Nasıl becerdin acaba onu kaçırmayı..

Bu arada ligde cezasından sonra gördüğü 3 sarıyı şöyle açıklayım fanlarına : Kasımpaşaya gol attı formayı çıkardı sarı gördü,beyinsiz hamsilere hareket çekti sarı gördü,ali turan faul yaptı diye üstüne yürüdü itekledi sarı kart. 3 tane boş sarı kart. Cezalı duruma düşüp Umuta mecbur kalınca hatırlarsınız bu yorumumu. Kalsın buralarda..

Haci trabzon macinda 1 metreden disari vurdun puandan olduk telafi ettik diyelim hadi eyvallah.
Kendi evinde ki macta da disari atarsan sana olan kinim.geri gelir arkadas. Senin oradan kacirma luksun yok olamaz.

Geri
Üst Alt