- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Yav musap sana ne diyeyim ki..Allah zaten senin içine burak yılmazı beğenme cezası vermiş zaten...DOYA DOYA izle...
Allah Baska kotuluklerden cezalardan korusunda, raziyim senin bu ceza dedigine
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav musap sana ne diyeyim ki..Allah zaten senin içine burak yılmazı beğenme cezası vermiş zaten...DOYA DOYA izle...
Arkadaş yazdığım yazıları istersen biraz daha dikkatli oku.Ben sowa destan yazmıyorum sizin destan yazdığınız babasından daha çok savunduğunuz burak yılmazdan daha iyi olduğunu açıkladım sadece.Tabii sizin kıralınız o kadar kutsal ki onunla karşılaştırabilme şerefine ulaşabilmesi için benzema,falcao falan olması lazım.O da karşılaştırma olur ancak...
Sıkışınca işine gelmeyince hemen fenerli...Senin ve senin gibilerin burada burak yılmaz adına bilerek yazmadığınızı nereden bilelim mesela...
Siz gidin buraka,selçuka hayran hayran bakın.Sonra seneye biz niye ş.liginde sıfır çekiyorduk diyin.Yeni gelen yabancıları ıslıklayın ihaleyi onlara yıkın.Stada gidin burakları,selçukları sabrileri alkışlayın...Sonra akhisarı,gazintepi yenince tekrar havaya girin...Sizin gibi yerli sevici taraftarlar sayesinde bu yerli oyunculara bu kadar prim verile verile bu takım yerellikten bir türlü kurtulamadı zaten
Lazio dışında tek bir takımdan teklif yok.Neyse ben onu söylemiyorum.Diyorum ki bu adam bir avrupa takımında hangi özelliğiyle fark yaratacak.Teknik,pas,oyun aklı,gol vuruşu...Bunların hepsinin vasat,hatta çoğunun vasat altı olduğu bir adam avrupada hiçbir takımda oynayamaz.Türkiye'de medya gazıyla avrupa çapında golcü olursun sözde.
Ben senin Fbli oldugunu ilk mesajindan itibaren biliyorum. Bunu daha öncede söyledim. O zaman Fbli degilim dememistin.
Sow mu Buraktan iyi? Hahahahahahaaley:
Yalan söyleme. Sowa gecen gün destan yazdin Fbli. Birak simdi yalan söylemeyi. Herkese yedirirsin ama ben yemem.
Birak simdi, Clde basarili olup olmaya girip kendine yandas arama. Senin takimin yillardir Clde oynamadi. Sow dedigin adam Avrupa Liginde Plzen, Batelere karsi bile 1 golü zor atti. Cogu macta sahada bile yoktu. Lazio gibi takimlarin yedek stoperinin yedekleri karsisinda bile sahadan silindiler. Fazla uzatmaya gerek yok, simdi kendi forumuna gidebilirsin.
Clde fark yaratmaktan bahsedip Avrupa Liginde 5.sinif takimlara karsi fark yaratmayan Sowu övmende cok ilginc.