#17 Burak Yılmaz

Servetten kaptıgı topta onu kaleye kadar sürmesi gerçekten iyiydi ama onu atıcaksın işte ya koparacaksın maçı..

Bende beklemiyordum çünkü top sürme özrü var biraz vurusta fena değildi biraz kaldırsa goldü ama golcü adam onu atıcak

Baros ve Necati bunu cok güzel yapiyorlardi. Kaleciyle karsi karsiya kalinca topun dibine giriyorlardi zaten kalecide yere dogru yatmisken.

Ne Burak ne de Umut bunu düsünemiyorlar, hele hele Umut kaleciyle birebir kaldi mi kaleciye nisanliyor her topu.

Adam gol atınca iyi futbolcu,gol kaçırınca kötü futbolcu oluyor.Bu iş bu kadar kolay olsa millet scout ekiplerine o kadar para verip tüm dünyaya göndermezdi bakarlardı istatistiklere en çok gol atan oyuncuları alıp koyarlardı hücum hattına.Öyle değil işte.

Bu adam kötü futbolcu.Top kontrolü zayıf,oyun görüşü zayıf,gol vuruşu güvenilir değil ama medyada öyle güçlü ki kendisi eleştirilemez.Dün tek eleştiri var mıydı bu adamla ilgili ya da konya,gaziantep maçlarından sonra...Tek bir eleştiri yok.Açın bakın ama 2 gol attığı akhisar maçından sonra öyle bir sunuldu ki sanırsın ibrahimoviç,benzema...

Ya hayır herşeyi geçtim bu adam bu kadar gol attı şu fenerbahçenin 3.forveti olan webonun fenerbahçe taraftarına verdiği güvenin yarısını kendi tarafatrına veriyor mu bu adam?..Webo oyuna girdiğinde hepimiz tırsıyoruz mesela ama bu adam maç kritik hale geldiğinde çıkar atar diyemiyoruz hiçbirimiz.Naıl olsa burak var diyemiyoruz?..Ama sorsan webo kim,sow kim,demba ba kim,fernandao kim kıralın yanında!!

Adam gol atınca iyi futbolcu,gol kaçırınca kötü futbolcu oluyor.Bu iş bu kadar kolay olsa millet scout ekiplerine o kadar para verip tüm dünyaya göndermezdi bakarlardı istatistiklere en çok gol atan oyuncuları alıp koyarlardı hücum hattına.Öyle değil işte.

Bu adam kötü futbolcu.Top kontrolü zayıf,oyun görüşü zayıf,gol vuruşu güvenilir değil ama medyada öyle güçlü ki kendisi eleştirilemez.Dün tek eleştiri var mıydı bu adamla ilgili ya da konya,gaziantep maçlarından sonra...Tek bir eleştiri yok.Açın bakın ama 2 gol attığı akhisar maçından sonra öyle bir sunuldu ki sanırsın ibrahimoviç,benzema...

Ya hayır herşeyi geçtim bu adam bu kadar gol attı şu fenerbahçenin 3.forveti olan webonun fenerbahçe taraftarına verdiği güvenin yarısını kendi tarafatrına veriyor mu bu adam?..Webo oyuna girdiğinde hepimiz tırsıyoruz mesela ama bu adam maç kritik hale geldiğinde çıkar atar diyemiyoruz hiçbirimiz.Naıl olsa burak var diyemiyoruz?..Ama sorsan webo kim,sow kim,demba ba kim,fernandao kim kıralın yanında!!

Ordu maçı 2 gol, Kasımpaşa maçı 1 gol nasıl diyemiyorsun?

sampiyonluk HRAL'in ayaklarinda.

MIY'e karsi kötü degildi, ama bu sefer GOL istiyoruz

Ordu maçı 2 gol, Kasımpaşa maçı 1 gol nasıl diyemiyorsun?

Ona bakarsan bu sene umut bulut ilk yarıdaki kasımpaşa maçında 90 artıda attı maç kazandırdı ilk yarıda karabük deplasmanında oyuna girdi gol attı kazandık ama şu an kimse umuta güvenmiyor.Ararsan bu kadar şans bulan her futbolcunu vardır kritik anlarda atılan bazı golleri ama Mesele güven ...bu adama çoğu kişi güvenmiyor daha doğrusu çoğu kişiye bu güveni veremiyor.

Mesele hakikaten merak ediyorum takımlar için yapılır ya hangi dakikalar arası gol atıyor hangi dakikalar arası yiyor diye herhalde burak yılmazla ilgili bir istatistik yapılsa 80-90 arası dönem en az gol attığı dönem olacaktır...

Ne olursa olsun, Umut bulutu gördükten sonra Burak Yılmaz benim için CR7 dir :) Bulut pozisyona bile giremiyor.

Geri
Üst Alt