#17 Burak Yılmaz

Melo ilk yarı durgundu.Fakat ikinci yarı hamitle orta sahayı iyi parsellediler.Yinede eski melo değil hala.Selcuk çıktıktan sonra hamitle partner olması çok daha iyi oldu.İnşallah selcuk sezonu kapatmıştır.

bence hamit kapatmistir herif pert

Umutun penaltısını da o hazırladı. Haftaya tinercilere kamışını sokacak sakin olun

Eskiye gore iyi oynuyor bence, attigimiz top geri donerdi son haftalarda servislerde de fena degil. Bugun ceza sahasinin kosede sneijderle ikili oynayip iyi pozisyon yaptirtti da. Eskiye gore kendini gelistirmis bu konuda net.
Iyi bi mac cikardi.

Bu suskunluk yeter. Bjk maçında golleri at, kuşları çıldırt.

yazıklar olsun diyorum sana,şampiyonluk gidicek hala yürümeye devam ediyosun,seni seyredenler kadar yırtınsan yeter be

Kafa vuruşları iyi değil.Sadece bu maç için demiyorum,genel olarak konuşuyorum.Her ne kadar Akhisar maçında güzel bir kafa golü atsa da.

Malesef formunu yitirdi 2.yarı yaşadığı sakatlıklar onu çok düşürdü ama yinede Umuttan 1000 kat daha iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor,ve bu yüzden sezon sonuna kadar tam hazır olmadan oynamak zorunda.İnşallah kazasız belasız şekilde bitirir sezonu Bjk ve Rizeye gollerini atarak.

bizi buna mahkum edenler utansın,isterse senede 40 gol atsın bu adam ve 9 numaralı başı kesik tavuk gibi dolaşan arkadaş Galatasarayın forvetleri olmamalı.Cavcav gibi 200 bin $ a afrika'dan tonla genç oyuncu alıp deneyebilirsin illa ki birisi tutar.Niasse'yi kim tanıyordu Akhisar'a gelmeden önce ? adamı 6,5 milyona sattılar şaka gibi,böyle böyle kazandığımız paralarla ilerde top-class forvet alabiliriz.zaten 4.yıldız stresi de bitiyor

Bir de oynamayınca denmiyor mu takımın hücum gücü düşüyor diye...Adamın 2.yarı oynamadığı 6 maçta takım 15 gol atmış toplam bunun oynadığı 10 maçta 16 gol..Oynadığı son 6 maçta 7 gol attı takım sadece...Hayır şu kimsenin haklı olarak beğenmediği umuttan ne farkı var bu adamın ikisi de galatasaray için fazlasıyla yetersiz.

Ama öyle güzel bir algı yönetimi var ki adamla ilgili.Gol atsa zaten benzema oluyor gol kaçırsa istekli pozisyona girdi oluyor,hiç pozisyona girmese ne yapsın arkadaşları pozisyon hazırlayamadı,ileriye top mu geldi deniyor.Bu adamın o kadar sonsuz kredisi var ki nereden geldiği belli olmayan ibrahimovic de gelse bu bir şekilde oynar seneye..

Bir de oynamayınca denmiyor mu takımın hücum gücü düşüyor diye...Adamın 2.yarı oynamadığı 6 maçta takım 15 gol atmış toplam bunun oynadığı 10 maçta 16 gol..Oynadığı son 6 maçta 7 gol attı takım sadece...Hayır şu kimsenin haklı olarak beğenmediği umuttan ne farkı var bu adamın ikisi de galatasaray için fazlasıyla yetersiz.

Ama öyle güzel bir algı yönetimi var ki adamla ilgili.Gol atsa zaten benzema oluyor gol kaçırsa istekli pozisyona girdi oluyor,hiç pozisyona girmese ne yapsın arkadaşları pozisyon hazırlayamadı,ileriye top mu geldi deniyor.Bu adamın o kadar sonsuz kredisi var ki nereden geldiği belli olmayan ibrahimovic de gelse bu bir şekilde oynar seneye..

Yaw hocam daha nasıl anlatılabilir ki ellerine sağlık ama yine anlamayacaklar :)

Zaten yedekte Zlatan ve Luis Suarez oturuyorda biz Buraki tercih ediyoruz.

Burak Yılmaz: "Böylesine önemli bir maçta taraftara borcum var.Beşiktaş'ı bana bırakın. Haftalardır atamıyorum bu maç inşallah patlama olur"

boku yedik.

Zıçtık.

Ne zaman bir takımda herhangi bir oyuncu (Messi harici) rakibi bana bırakın diyorsa o takım ve futbolcudan o hafta medet ummayacaksın

Vas Bien

Zıçtık.

Ne zaman bir takımda herhangi bir oyuncu (Messi harici) rakibi bana bırakın diyorsa o takım ve futbolcudan o hafta medet ummayacaksın

Vas Bien
Yasin de aynısını Trabzon maçından önce söylemişti ve çok kötüydü o maçta..

Yasin de aynısını Trabzon maçından önce söylemişti ve çok kötüydü o maçta..
Aynen, işte rahatlık, kendi evimizde fulş stadda şampiyonluk maçı olması ve rakibin ezik olması, o yüzden bir yamuk olmaz kanımca.

Vas Bien

Geri
Üst Alt