#17 Burak Yılmaz

Trabzonlu constat ile takas edelim
Veya şenol güneş hazır bjk ye gitmişken onlara kitleyelim.
Yıllık ücretini karşılasınlar yeter.
Zaten kimse bu yeteneksiz herife bonservis vermez

öyle diyonda, Peki Drogba (juve haric) hangi oyuncumuz chelseaye, 3x Real madride karsi iyi oynadi.

Bak ben Burak satilmasin demiyorum, cok isterim italyada iyi oynaip milleti möt etmesi. Ama bizim akillilar yerini umut,Niasse ve Sercan ile dolduracaklar. Ben ondan korkuyorum

italyada got edecegi tek sey turk liginde yaptigi bos istatistikler olur IMHO

Trabzonlu constat ile takas edelim
Veya şenol güneş hazır bjk ye gitmişken onlara kitleyelim.
Yıllık ücretini karşılasınlar yeter.
Zaten kimse bu yeteneksiz herife bonservis vermez

buraki türkiye icinde satilmamasi icin maddee koymamiz gerek. Bu ligi 5 senedir süpürüyor.

Abi 10 pozisyon buluyor 2-3'ünü anca atıyor.Burak'ın bir tek Bursa maçında gördüm eli yüzü düzgün oynadığını.3 pozisyon buldu kaçırmadı üçünü de,nasıl oldu ben de anlamadım.Oyun konusunda yetenekli değil zaten,bunu Bursa maçında 3-2'den sonra hiç ettiği toplarda da anlayabiliriz.Çok kaçırmasın ona da razıyım.Ama yok,herif hayvanlar gibi de kaçırıyor ama.Yedek de oturmayacağına göre takımda bile kalmaması lazım 1 saniye bile.Kimse de gelip demesin herkes kaçırıyor diye,Burak'ın kaçırdıklarının savunulacak hiçbir yanı yok.

Şu adamın peşinş bırakın

Sent from my iPhone using Tapatalk

öyle diyonda, Peki Drogba (juve haric) hangi oyuncumuz chelseaye, 3x Real madride karsi iyi oynadi.

Bak ben Burak satilmasin demiyorum, cok isterim italyada iyi oynaip milleti möt etmesi. Ama bizim akillilar yerini umut,Niasse ve Sercan ile dolduracaklar. Ben ondan korkuyorum

Ya musap drogba dediğin adam sayesinde ş.liginde fark yarattı bu takım.Bak sneijderden bile daha çok katkı vermiştir drogba şampiyonlar liginde.Geldiği ilk sene içeride oynanan 3-2'lik real maçında gol attı,deplasmandaki juve maçında gol attı,içerideki juve maçında asist yaptı sneijdere.Deplasmanda 4-1'lik real maçında umuta muazzam bir asist yaptı.Adamın 1 buçuk senede yaptıkları ş.liginde.

Umut bile real madrid maçlarında 2 gol attı.Hele deplasmandaki 1-4'lük real maçında 1 gol attı,ramosu attırdı kariyerinin en iyi 45 dakikasını oynadı ilk yarıda.Deplasmanda juveye son dakikada hayati bir gol attı.

Bizim medya gazıyla dünya çapında forvet ilan edilen burak yılmaz bu maçların hangisinde fark yarattı.Hepsinde sahadan silindi.Adamın ligdeki derbilerde bile golü yok.Bu maçlarda da sahadan silindi.

Ve hala siz bu adamı drogbayla karşılaştırıyor,bunun için sistem bozulur huntelaar gibi adamlar gelmesin diyorsunuz.Arkadaş bu akıl tutulması artık bu ya.Azıcık mantıklı düşünün.

Ya musap drogba dediğin adam sayesinde ş.liginde fark yarattı bu takım.Bak sneijderden bile daha çok katkı vermiştir drogba şampiyonlar liginde.Geldiği ilk sene içeride oynanan 3-2'lik real maçında gol attı,deplasmandaki juve maçında gol attı,içerideki juve maçında asist yaptı sneijdere.Deplasmanda 4-1'lik real maçında umuta muazzam bir asist yaptı.Adamın 1 buçuk senede yaptıkları ş.liginde.

Umut bile real madrid maçlarında 2 gol attı.Hele deplasmandaki 1-4'lük real maçında 1 gol attı,ramosu attırdı kariyerinin en iyi 45 dakikasını oynadı ilk yarıda.Deplasmanda juveye son dakikada hayati bir gol attı.

Bizim medya gazıyla dünya çapında forvet ilan edilen burak yılmaz bu maçların hangisinde fark yarattı.Hepsinde sahadan silindi.Adamın ligdeki derbilerde bile golü yok.Bu maçlarda da sahadan silindi.

Ve hala siz bu adamı drogbayla karşılaştırıyor,bunun için sistem bozulur huntelaar gibi adamlar gelmesin diyorsunuz.Arkadaş bu akıl tutulması artık bu ya.Azıcık mantıklı düşünün.

ben nerede Drogba-Burak kiyaslamasini yaptim ? Dedigini bende demedimmi ? Drogba haric o maclarda kim iyi oynadi diye sordum iste.

Drogbayla burakı kıyaslamış futbol profesörü :D
bunla antuda bile dalga geçerler caps alıp :D burak kim la

Sanırım bu yıl 16 gol attı.Galatasarayın forveti bırakın da 16 gol atsın.Weboyu koy 25 maç ilk 11 o da 15 golün altına inmez.

ben nerede Drogba-Burak kiyaslamasini yaptim ? Dedigini bende demedimmi ? Drogba haric o maclarda kim iyi oynadi diye sordum iste.

Tamam drogba neyse de bak umut bile fark yaratmış juve deplasmanında attığı golle,deplasmandaki 1-4lük real maçındaki ilk yarıdaki oyunuyla.Drogba hariç kim iyi oynamış böyle maçlarda diyosun ya.

Burak efendinin kaybolduğu derbi maçlarda umutun 3 tane golü var.Adam 1 tane derbi aldı 3-2lik fener maçında.2 gol attı bir de penaltı yaptırdı.Şunu burak yapsa fener maçında heykel nereye yapılcak onu tartışıyor olurdunuz şimdi?..

Mesele umut-burak karşılaştırması değil.İkiside kötü yanlış anlaşılmasın.Benim kızdığım nokta umuta hakettiği kadar değer verilirken neden bu adama benzema muamelesi yapılıyor?

O yüzden diyorum ki musap kardeş bu adam olduğu müddetçe bu takımdan bir cacık olmayacak.Ne doğru düzgün futbol oynayacağız ne de yerine yabancı bir forvet alınacak..Gel sen de bu sevdadan vazgeç..

Tamam drogba neyse de bak umut bile fark yaratmış juve deplasmanında attığı golle,deplasmandaki 1-4lük real maçındaki ilk yarıdaki oyunuyla.Drogba hariç kim iyi oynamış böyle maçlarda diyosun ya.

Burak efendinin kaybolduğu derbi maçlarda umutun 3 tane golü var.Adam 1 tane derbi aldı 3-2lik fener maçında.2 gol attı bir de penaltı yaptırdı.Şunu burak yapsa fener maçında heykel nereye yapılcak onu tartışıyor olurdunuz şimdi?..

Mesele umut-burak karşılaştırması değil.İkiside kötü yanlış anlaşılmasın.Benim kızdığım nokta umuta hakettiği kadar değer verilirken neden bu adama benzema muamelesi yapılıyor?

O yüzden diyorum ki musap kardeş bu adam olduğu müddetçe bu takımdan bir cacık olmayacak.Ne doğru düzgün futbol oynayacağız ne de yerine yabancı bir forvet alınacak..Gel sen de bu sevdadan vazgeç..

Attığı gol boş kaleydi. Yani sen olsan ben olsam atardık. Drogbanin kalitesiydi o gol

Umutun tek özelliği koşmaktır ondan bana kimse umut demesin.

Ben buragin satılmasını isterim, isterim de bizimkilere güvenemiyorum işte. Düşünsene nasse umut sercan. Sen bile buragi geri istersin.
Yine diyorum 5 sene ard arda gol krallığında top 2 yapan adama haksızlık ediliyor

İyi soru. Cevap alamadınmı. Alamazsın. İrrasyonel bakan adamlara veriyi önüne koyunca gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalırlar çünkü. Onların yaklaşımı senin bu örnekle Sneijder'i ve Drogba'yıdamı tartışacağız.

Verilen istatisliğinde içeriğine bakalım. Oynadığı 45 maçın 15'i Beşiktaş ve Fenerde. Burak'ın 5 sezondan öncesi zaten sıfır. Karar vermek için bunumu değerlendirmeye alacağız. Onlarda kimbilir 3 dk'mı oynadı, hangi mevki oynadı. Onuda bilmiyoruz.

2010-2011 sezonu 2 maç 0 gol. Maçın biri iptal olmuş. Trabzonun golü yok.

2011-2012 7 maç, 1 gol. Trabzonun toplam 5 golü var. (En az 1 gol atmalıymış)

2012-2013 sezonu. 9 maç 8 gol. Tüm takım 14 gol. Muazzam. 3 gol attığımız Real Madrid maçında oynamamış.

2013-2014 sezonu. 6 maç golü yok. (Burdada 2 gol atmalıymış) Tüm takım 9 gol. Tartışmaşız yıldızlarımızda 8'er maçta 2'şer gol. Aman ne fark. Bu arada 3 golde Umut atmış.

2014-1015 sezonu. 6 maç 2 gol. Tüm takım 4 gol.

Oynadığı 5 sezonun 3'ünde takımları nerdeyse gol atmamış zaten. Bir sezonda uçmuş. Birinde kötü. Kaliteleri tartışılmaz Sneijder, Drogba, Pandev bizim takımda daha iyisinimi yapmış. Aşağı yukarı benzer performanslar.

Gelelim Türkiye ligine. Gerçi biz Sneijder'imiz olduğundan davet mektubuyla gidiyoruz her sene şampiyonlar ligine ama olsun. 154 maç. 108 gol. 32 asist.

Oyuncunun kalitesi futbolda muhakkak çok önemli bir kriterdir. Tork'a benzer. Zor şartlarda, zor rakiplerde farkı ortaya çıkar. Kimse Burak'ın ne Sneijder, ne Drogba, ne de Pandev kalitesinde bile olduğunu söylemiyor zaten. Ancak performans çok daha önemli bir kriterdir. Onun için ne dünya yıldızları kalitelerinden birşey kaybetmedikleri halde, performansları düştüğü için futbolu bırakıyorlar. Gazozuna oynasaydık. Bende Maradona'yı isterim takımda. Şu performasla bu adama laf söyleyenin, utanması yoktur. Başka birşey demeye gerek yok.

Yaşım 40. Temiz 28-30 senedir Galatasaray'ı takip ederim. Şimdi efsane diye anılan ne futbolcularımıza neler söylendi, Burak'a benzerinin yapıldığı gibi. Konusu açıldıkça gülüyorum. Fakat Galatasaray taraftarı her zaman sağduyulu olmuştur. Galatasaray başkalarının çöp diye yolladığı nice oyunculardan ne performanslar almıştır, temelde bu sayede. Hiçbir değerini kaybettirdiğine de tanık olmadım. Zamanın azınlık bilinçsiz dangalak ergenlerinin akıl dışı, mantık dışı tasarruflarına rağmen.

Senede ortalama 25 gol, 8 asist yapan adam gidecekmiş. O ne gidecek siz gidin beğendiğiniz takıma. Galatasaray bu ülkenin en değerli kurumlarından. Hele sizin olmayan aklınıza bırakmayacak kadar çok değerli.

Son düzenleme:
Yaşım 40. Temiz 28-30 senedir Galatasaray'ı takip ederim. Şimdi efsane diye anılan ne futbolcularımıza neler söylendi, Burak'a benzerinin yapıldığı gibi. Konusu açıldıkça gülüyorum. Fakat Galatasaray taraftarı her zaman sağduyulu olmuştur. Galatasaray başkalarının çöp diye yolladığı nice oyunculardan ne performanslar almıştır, temelde bu sayede. Hiçbir değerini kaybettirdiğine de tanık olmadım. Zamanın azınlık bilinçsiz dangalak ergenlerinin akıl dışı, mantık dışı tasarruflarına rağmen.

Hakan şükür'e bile neler yapıldı bu kulüpte. Burak isterse 50 gol atsın bazıları inadına gitsin diyecek.

Hakan şükür'e bile neler yapıldı bu kulüpte. Burak isterse 50 gol atsın bazıları inadına gitsin diyecek.

Yerine daha iyisi alınabiliyorsa gidecek abi.2013-2014'te şampiyon olamadıysak tek sebebi Burak'ın kaçırdığı saçma sapan pozisyonlardır.Hakan Şükür'le Burak'ın bir olduğunu düşünmüyorum.Burak,Hakan Şükür'ün oynadığı dönemlerde oynayabilir miydi hiç sanmıyorum.

Gerçekten teklif geldiyse direk satılsın. 30 yaşına geldi bi daha hayatta satamayız bunu. Zaten oyun sisteminin de içine ediyor.

Büyük çoğunluk katılmadı. Zaten katılsa duramazdı. Bizim zaten Bjk'tan, Fb'den bir farkımızda budur. Hakan'ı Fb 6 ay çekmezdi. Onlarda olsaydı Hakan hiçbir şeyde olamazdı. İnternetin olmadığı, tvlerin bu kadar etkin olmadığı dönemlerde yazılı medya aktifti. O dönemlerde de tam bir Fb hegemonyası olduğundan, onların gazına gelen bugünkü gibi bir azınlık oluyordu.

Büyük çoğunluk katılmadı. Zaten katılsa duramazdı. Bizim zaten Bjk'tan, Fb'den bir farkımızda budur. Hakan'ı Fb 6 ay çekmezdi. Onlarda olsaydı Hakan hiçbir şeyde olamazdı. İnternetin olmadığı, tvlerin bu kadar etkin olmadığı dönemlerde yazılı medya aktifti. O dönemlerde de tam bir Fb hegemonyası olduğundan, onların gazına gelen bugünkü gibi bir azınlık oluyordu.

medyanın gazına gelen insanlar futboldan anlamıyor. Sosyal medya çıkınca iyice arttı bu sayı.

Yerine daha iyisi alınabiliyorsa gidecek abi.2013-2014'te şampiyon olamadıysak tek sebebi Burak'ın kaçırdığı saçma sapan pozisyonlardır.Hakan Şükür'le Burak'ın bir olduğunu düşünmüyorum.Burak,Hakan Şükür'ün oynadığı dönemlerde oynayabilir miydi hiç sanmıyorum.

13-14 olamamızın sebebleri; Ocak ayında Riera,Amrabat'ın yollanıp Ontivero,Hajrovic,Veysel vs. alınmasıdır. Drogba, Karabük maçından sonra Mancini ile tartıştı ve sakatım bahanesiyle oynamadı. Deplasmanda maç kazanamadık vs.

Ayrıca sadece Burak mı gol kaçırdı Sneijder,Umut,Ligin ilk yarısı Bruma vs. Burak'ı sevmiyorum dersin de koca 1 sezonu bir oyuncuya yüklemek nedir?

Geri
Üst Alt