Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sırf şu bela yüzünden Perise'yi almadılar sonra fener alınca korkudan Niasse'yi açıklamıyorlar, Huntelaar diye oyalıyorlar.Yönetimin tek artısı taraftar tepkisini göz ardı etmemesi yoksa Aydın'la da sözleşme de imzalanırdı; Niasse, Güray, Mahmut kombosu da yapılırdı.
Son olarak büyük başkan Ünal Aysal'a sevgilerimi gönderiyorum 2019'a kadar Burak Selçuk'u başımıza musallat ettiği için.Ulan yazarken ürperdim 2019 :yikes:
drogba gelince bu çakma ronaldo ayak diretti ben de bir çuval para isterim deyip aysal'a şikayete çıktılar kankisi leşçukla ..
sonra 2019 yılına kadar başımıza astronomik rakamlarla bela oldular. şimdi drogba gitti burak kaldı...ve şu an bunun yüzünden niasse alınma arefesinde. lig ve şamp. arenasında kurtarır bizi don't panic
4 sezonun son 3'ü ilki kadar kaliteli geçmediyese bizzat sorumlusu bu adamdır. Baros-Elmander ile oynasaydı Drogba-Sneijder ne kadar farklı olurdu herşey.
şu adamı görmek istemiyorum artık ne zaman defolup gidecekler umutla birklikte.. gerekirse 4-6-0 oynayalım ama türk forvet alınmasın bir daha alt yapıdan da alınmasın
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.