#17 Burak Yılmaz

Sırf şu bela yüzünden Perise'yi almadılar sonra fener alınca korkudan Niasse'yi açıklamıyorlar, Huntelaar diye oyalıyorlar.Yönetimin tek artısı taraftar tepkisini göz ardı etmemesi yoksa Aydın'la da sözleşme de imzalanırdı; Niasse, Güray, Mahmut kombosu da yapılırdı.

Son olarak büyük başkan Ünal Aysal'a sevgilerimi gönderiyorum 2019'a kadar Burak Selçuk'u başımıza musallat ettiği için.Ulan yazarken ürperdim 2019 :yikes:

Doğum günün kutlu olsun kral

tumblr_njkuonJAE51u9oruwo1_500.gif

Yaşasın QRAALLLL!!! Yeni sezonda ne tür tripler hazırladın bizlere acaba? Merakla bekliyoruz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dogum günün kutlu olsun. Bize güzel bir hediye yap ve git :)

takıma geldiğin güne lanet olsun !
seni kesmemek için klas forvet almıyorlar ...şampiyonar ligi koskoca lig sen ve umut'la biter mi ?

Mal mal yorumlar yazmayın adamın dogum gününde melonun başlıgı az ötede gidin yalayın hade

Burak varken bu takıma dünyada gelmiş geçmiş en iyi forvetlerden biri alındı :)

Sanki Burak'tan önce her sene dünyaca ünlü forvetler alıyormuşuz gibi yorum yapanlar var :D

drogba gelince bu çakma ronaldo ayak diretti ben de bir çuval para isterim deyip aysal'a şikayete çıktılar kankisi leşçukla ..
sonra 2019 yılına kadar başımıza astronomik rakamlarla bela oldular. şimdi drogba gitti burak kaldı...ve şu an bunun yüzünden niasse alınma arefesinde. lig ve şamp. arenasında kurtarır bizi don't panic

4 sezonun son 3'ü ilki kadar kaliteli geçmediyese bizzat sorumlusu bu adamdır. Baros-Elmander ile oynasaydı Drogba-Sneijder ne kadar farklı olurdu herşey.

Gelmene de karşıydım gidişin de bayram olacak.

Van Persie den fazla gol atar reis

şu adamı görmek istemiyorum artık ne zaman defolup gidecekler umutla birklikte.. gerekirse 4-6-0 oynayalım ama türk forvet alınmasın bir daha alt yapıdan da alınmasın

Cik cik cik

Sent from my iPhone using Tapatalk

"Herkes susacak, Kral konuşacak..."

Az kaldı, bekleyin...

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

allahını seven şu herifi satsın.bu geldiğinden beri baskı kurduğumuz tekmaç yok.elmanderin kramponu bıle olamaz

CKbm297UMAA6-4J.jpg

Bu boxer tipi mayolar da yeni moda herhalde Ünal Aysal da giymişti.

Geri
Üst Alt