#17 Burak Yılmaz

Renklidash Burak gittiğine göre ana dilimizle devam edelim duygulandirdin beni hocam aklıma geldi

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

üstten 3 düğmesi açık beyaz gömlek, boyundan akan ter, bam bam bam vuracaz ve oynayacaz, yazarken benim de aklıma bunlar geldi forumdaş, ama kader işte belki bir gün yeniden.

Are u kidding me ? He has to play with us until his late 40s. I can't even think Galatasaray without Burak the Kinq. Stay with us Burak. :sad007:

Englishce yazanlar Adamları keklemeyin olm , dışardan konu böyle görünüyor bilginize..

@Necati Şen : You go beating through the issue of direct access to Burak Cop

@Can Yücel : Disability excuse I think. LAN or kurtuluyormuyuz this guy?
@Arda Karaahmetoglu : I swear on my face, seeing vitality arrived at 11pm you think. This is how such a joy.

@fatih çelik : man taking the money as contractually truck door until 2019. he who gives it money?He does not go anywhere. I wish to go, but where the fuck out?

@Arda Sadi : Passengers are not stopped by Abbas division switching :D:D:D

@Ümit Öztopçu : let's hope we watch the match should go be comfortable reach.

@Yunus Can : If you give 10 million to 2 million of us as fans gather this man or West Ham, for God's sake, this man is my brother to sell 10 million of the greatest traitor not GaLaTaSaRaY no other explanation.

@fatih çelik : that stupid club which takes this digging? gullibility us that we have made ..ada wearing my contract until 2019 with oil pile. söğüşlüy us officially. three meals a day and stick to throw the door to enter the kovs the chimney.

@yener karabag : These guys will continue to play football like carrion unless you do something no one on this team played 11 technical analysis tactics in vain before every match.

@Cenk Yelkenci : Thank goodness, or fortunately.

Son düzenleme:
Adamın daha 4 yıl sözleşmesi var kesinlikle satılmalı yoksa emekli olana kadar gitmez üzülmesin diye başka adamda almazlar derhal gönderilmeli

kralın düşüşü yakında sinemalarda zuhahaha :D

not: hamza beni çok şaşırttı inanamıyorum

Burak yeterli olur mu olmaz mı tartışmalarından sonra

Westhamdan burak isteği, transfer haberleri, daha sonra da

Burak sakat olayı, buraksız çıkılan bir maç ve kaybedilecek puan yada puanlar.

Kurgu diyebilirsiniz ama bunlardan herşey beklerim.

Kapaklari hazirlayin, KRALLL takmaya geliyor... :asd22:

burak-in-alacagi-ucret-aciklandi-3795342_8633_o.jpg

ben olsam soyaddaşım aydın yılmaz kulüpten ayrıldığı gün menajerime selçukla bana yeni takım bulun derdim

Niye gol attın la bırak yenilsinler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Seni satanı biz de satarız, seni satan net şerefsizdir.
Türkiye'nin en iyi forveti, seni eleştirenler de ne b.k yediklerini ilk yarı görmüşlerdir.

Her maç böyle isteyerek oynasa zaten forvet ihtiyacımız olmaz. Ama yinede hırsı iyiydi.

Geri
Üst Alt