#17 Eren Elmalı

KP döneminden beri alıcı gözle takip ederim; tahminlerimin çok ötesinde güven veren performans gösteriyor. Laf israfına gerek yok; 🧿 🧿 🧿

Süperlige fazla bir bek.

Bu kadar soğuk kanlı her hareketi doğru bir oyuncu her takımda oynar.

Alınmasına karşıydım hiçbişey yapamayacağını ve çöp olduğunu söylüyordum Trabzonda en zayıf halkalardan olduğunu düşünüyordum ama beni sağlam mat etti

Helal olsun Eren mücadelen azmin için teşekkürler çok pay sahibi oldun şampiyonlukta

Maçın son dk'sında bile depar atıyordu fazla motiveydi.Tsde tsliler tarafından çöp çekiliyordu bu adam.

İyi yerli oyuncu her zaman iyidir.

Abdülkerim, Konyaspor'dan gelirken de iyiydi Konyaspor'un çok büyük çıkışında payı vardı direk kırılma anı oldu.

Eren'de Kasımpaşa'da iyiydi sonrasında Trabzonspor'da o kaos içinde sönük kaldı ona rağmen mücadelesi belliydi.

Ahmed Kutucu'da iyi oyuncu Kerem, Yunus, Barış'ın zamanla açılması gibi bence seneye ondan da faydanalacağız.

Alınması gerektiğini o zaman da yazdık, tam okan hocalık oyuncuydu çünkü. Şimdi de yazalım birazcık iyi olan türk oyuncu kim varsa toplamalıyız, tutar tutmaz ama hepsi bize gelmeli

Abdülkerim, Konyaspor'dan gelirken de iyiydi Konyaspor'un çok büyük çıkışında payı vardı direk kırılma anı oldu.

Eren'de Kasımpaşa'da iyiydi sonrasında Trabzonspor'da o kaos içinde sönük kaldı ona rağmen mücadelesi belliydi.

Ahmed Kutucu'da iyi oyuncu Kerem, Yunus, Barış'ın zamanla açılması gibi bence seneye ondan da faydanalacağız.
Ahmed Kutucu çok iyi yetenek, ama çalışkanlık konusunda Barış'ı örnek alırsa seviye atlar. Barış bu konuda kendisine en iyi örnek.

Ben verim verebilir demistim ama bukadarini tahmin edemezdim Umarım bozulmaz

Osimhen - Torreira - Lemina - Davinson frekansına yükselen bir performansı var

Ne kadar özür dilesek az

hocanın verim alacağına emindim alınmasını çok istiyodum ama bu kadarını beklemezdim felaket iyi oynuyor

Nazar değmesin azıcık da boklayın lan

demek istediğini anladım, ana argumanında haklısın ama kutucu için bir parantez açmak istiyorum. kendisinden kesin olarak o yazdığın diğer yerli oyuncular gibi fark yaratmasını bekleme. repertuarı çok dar bir oyuncu kendisi. oldukça iyi bir şutör o kadar. zaman zaman (bu sezon sadece antep deplasmanında gösterdiği gibi) yay civarı uzaktan şutlar ile kilit açabilir o kadar.

kendisine malesef oldukça büyük bir bütçe ayırdık bir de...

Geri
Üst Alt