#17 Eren Elmalı

Transfer ettiğimizde hiç böyle bir performans beklemiyordum inanilmaz beni yanılttı ..

Sol bek'e sadece alternatif transferi yaparız hem yabancı kontenjanına çözüm buldu hemde inandırdı

Beni en cok g*t eden oyuncudur kendisi, kolay kolay oyuncu konusunda yanilmam ama dogruyu dogru gelmesine sicak bakmadigimi belirtmistim. Trabzon'da fazla duz oyuncu olarak gozukuyordu ve genel olarak defansif anlamda fazla hataya musait oyun yapisi vardi. Simdiye dek bizde iyi oynuyor ve dogruyu soylemek gerekirse iyi ki almisiz demek lazim. Bazen bu sekilde yanilmak da guzel bir sey.

Beni en cok g*t eden oyuncudur kendisi, kolay kolay oyuncu konusunda yanilmam ama dogruyu dogru gelmesine sicak bakmadigimi belirtmistim. Trabzon'da fazla duz oyuncu olarak gozukuyordu ve genel olarak defansif anlamda fazla hataya musait oyun yapisi vardi. Simdiye dek bizde iyi oynuyor ve dogruyu soylemek gerekirse iyi ki almisiz demek lazim. Bazen bu sekilde yanilmak da guzel bir sey.
Türkiye maçlarında hep böyleydi

Türkiye maçlarında hep böyleydi
Milli maclarda genel olarak 10 uzerinden 6 gibi oynuyordu ama Trabzon'da izledigim Eren (gecen sezon dahil) hep boyle apuk sapuk hatalar yaparak defansi zora sokuyordu zaten o yuzden istemiyordum.

Arkadaşlar dün Gökhan Sazdagini begendinizmi?Ben etmi kemikmi çok karar veremedim ama jelerttende frankowskidende daha iyi durur gibi.Bilemedim ne dersiniz?Eren Elmalı konisunda biran aklıma geldi.2.Eren olurmu acaba?

Arkadaşlar dün Gökhan Sazdagini begendinizmi?Ben etmi kemikmi çok karar veremedim ama jelerttende frankowskidende daha iyi durur gibi.Bilemedim ne dersiniz?Eren Elmalı konisunda biran aklıma geldi.2.Eren olurmu acaba?
Eger cok fazla maasi olmayacaksa Roma'dan Zeki'yi almak daha mantikli, en azindan Sazdagi'ndan daha kaliteli bir topcu.

Fizikli atlet bir adam olduğu için savunmada iyi işler yapabilme ihtimali vardı tamam da hücum işi nasıl oldu yaw? Adam baya komple bek gibi oynuyor 3-5 ayda bu gelişim nasıl oldu aklım almıyor.

Eger cok fazla maasi olmayacaksa Roma'dan Zeki'yi almak daha mantikli, en azindan Sazdagi'ndan daha kaliteli bir topcu.
Baktimda bu sezon 30 maç oynamış Zeki .4-5 milyondan aşağı gelmez gibi duruyor.Elimizdeki tüm sağ bekleri verip bir tane sağlam sagbek alabilsrk çok iyi olacak ama bakalım kim gelecek.İyi bir boey i tercih ederim aslında.

Dün ne top oynadı öyle

sampiyonlar ligi icin yeterli mi?
Birkaç sene içerisindeki sol beklerin en iyisi.Onu yaşayıp göreceğiz.Bu gözler ne solbekimsiler gordu birkaç yıldır.Belkide çok iyi olacak.Defansta Lemina heryerde olduğu surece korkuya mahal yok.Sadece sagbek sıkıntı şuan defansta.Tabii kaleyi söylemeye hacet yok.

Bir adam kaliteliyse oynar o kalite Eren'de var Şampiyonlar Ligini kaldırabileceğini düşünüyorum
maxresdefault.jpg

thumbs_b_c_83b7261a05afcc4841e3080b0d5e169a.jpg

uzun yılların en iyi iç transferi olabilir. Şu adamı 15m avroya çeksek ve bu topu oynasa kimsenin sesi çıkmazdı herhalde.

iskelette yerli oyuncu kesinlikle olmalı avrupa başarısı için ya ,11 yabancıyla çıktığımız serili-nzonzili şl maçlarını hatırlayın hep rezillik oysa en son şlde çeyrek final yaptığmızda bile hamit-selçuk-burak gibi isimlerin büyük katkısı vardı keza namağlup avrupa gruplarında bile taylan,berkan,kerem hatta halil dervişoğlu bile iyi katkılar vermişlerdi.

Geri
Üst Alt