#17 Eren Elmalı

Jakobs'un donme ihtimali cok zor oldugu takimin tek sol beki. Eldeki devsirmelerin hepsinden iyi. Gelmeden soylemistik.

👍🏻

1739822974176.webp

Yediğimiz golde hata Abdülündü hem taç hem sonrası

*Bayağı iyi oynadı ilk maç ve yüksek baskı ortamında girdiğini düşünürsek

*. +, her iki alanda da gorerek pas tercihi yapmasini begendim .
<- kendisine baski kenarda geldiginde risk alip topla orta ice invert olmaktansa ,
aksine ,yerini terk etmeden ; sadece topu pasla invert minvalde lemina vs ile merkezde bulusturmasi
bi nevi baskiyi kenarlardan kirmamiza imkan sunmasi ,nazarimda kayda deger sekanslardi .

bize gelmeden evvel , kendisinde mac ici devamlilik , bolgesi cevre kontrolu gibi gibi noktalari yeterli bulmadigimdan mesafeli idim .

bu arada abdulkerim'in az deplasmaninda da benzer savruklugunun bu maca da sirayet etmesi mevcut defansif problemlerimizde basi cekiyor tarafim adina .

saygi ve selamlar .

defansı haric bişey goremedım yazmanın sebebi nedir

gol fln mı bekliyonuz

çoğu apoda zaten ama aşırı övülmüş ona şaşırdım. ha GS sol bek standartına göre elit kalıyor orası doğru
Stresin tavan olduğu dakikalarda top ayağındayken sakin kaldı bocalamadi. Ayağında top tuttu kanattan içeri falan girdi. GS topcusu ürkek çelimsiz ve aşırı teknik değilse tıfıl olmamali. Ereni pasadan beri izliyoruz. Hücumdaki bazı ezberleri ve defanstaki farkındalığı en büyük problemi. iyi bir hoca dokunuşu gerekiyor sadece potansiyel var

Beğendim

Forumda da beğenildiğini görmek beni mutlu etti

Helal olsun sana

Türkiye liginde idare eder o tarafı. En azından o ışığı verdi

dün izledim ama eren hiç dikkatimi çekmemisti.

Emir sato hocamin yorumunu ariyorum çünkü o iyi bir izleyicidir.

Ne yaptı da övdünüz

Yediğimiz golde üç büyük ayıplıdan biri kendisi idi (diğer ikisi Apo ve Patron)

En iyi maçında bu kadar oynar işte, dünyanın parasını verdik

Güzel bir orta açtı Sara'ya. Onun dışında ne yaptı

Geri
Üst Alt