Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.754
- 11.850
- 1.163
Sağlam ve sakatlanmayan sol bek zamanla çok daha iyi olacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ligin en hızlı sol beki flndır bu adam nasıl kagnı dedinBen bu herife kağnı diyordum kutucuyu gördükten sonra özür diliyorum. Eren bile onun yanında ferrari gibi geldi.
mertens falan bunun sağından atıp solundan geçiyordu eren bana baya yavaş geliyordu valla bu maç yıktı biraz o algıyı kafamda, ama tabi daha erken.ligin en hızlı sol beki flndır bu adam nasıl kagnı dedin
Bu değil apoda succyediğimiz golde apoyla baya uyudular. çok da iyi diyemem
Aynen. Aponun attığı her saçma top gol olarak dönüyor kaleye.Bu değil apoda succ
Evet geldiğine dua ederiz...Uzun vadede ağlama duvarı olur burası. Eren bildiğimiz biri abartmayın berkandan hallice işte
çoğu apoda zaten ama aşırı övülmüş ona şaşırdım. ha GS sol bek standartına göre elit kalıyor orası doğruBu değil apoda succ
1 kaç maç izlemek lazım. Hava toplarinda iyi gibiçoğu apoda zaten ama aşırı övülmüş ona şaşırdım. ha GS sol bek standartına göre elit kalıyor orası doğru
Evet geldiğine dua ederiz...
Hocam izledim.. ilk maçı heyecan olur kolay mı..Muhtemelen kendisini izlemediniz. Neyse nasıl olsa anlaşılır yakın zamanda