#17 Eren Elmalı

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
1755876067307.webp

EVREN EREN ELMALI

Sol Bek

Doğum Tarihi:
07.07.2000
Doğum Yeri: İstanbul
Boyu: 1,81 m
Oynadığı Takımlar: Kartalspor U19, Kasımpaşa, Silivrispor, Trabzonspor
Geldiği Takım: Trabzonspor
Giriş Yılı: 2025
Sözleşme Bitiş Tarihi: 30.06.2028 (+1 sene opsiyon)
KAP Bildirimi

Hayırlı olsun, koşan pres yapan mücadeleci atletik yerli oyuncu üzmez Okan hoca her türlü oynatır.
Özellikle milli maçlarda da gayet iyiydi keşke performans videoları olsa milli maçlar için

hayırlı olsun

Güzel forma no seçmiş futbolcu olsam 17 isterdim.

Hayırlı olsun kariyeri de forma no seçimi gibi güzel olsun bizde.

Demek Okanocam'ın elinde parladıktan sonra Bundesliga'ya 20 milyon yuroya satacağımız oyuncumuz geldi.

HO.

Umarim oynadiginda sovdurtmez kendisine.

Ohh be kurtulduk demiştim ama son gün kazığı yemeden kurtulamamışız. Kendisi herhangi bir insan yani Berkan kadar sol bek oynayacak bir adama yaklaşık 10 milyon euro yatırım yapmışız, bugün satayım desen 2 milyon veren çıkmaz, 25 yaşına gelmiş tavanı çapı belli bir oyuncu. Hep Fener alırdı böyle adamları biz kaçardık bu da bizi son 2,5 yılda başarılı yapıyordu, yarım dönemde takımı vasatlar ile doldurduk.

Tekrar baktım da. Eren’in çizgiden çevirdiği top çizgiden çıkmamış yav

pozisyon alma/kademe konusunda gördüğüm en kötü savunmacılardan biri eren. Keşke kazımcanı geri çağırsaydık. En azından para harcanmazdı

Gsc de ters köşe meşhurdur. Eren fizik ve atletik olarak bay seviyesine yakın bir futbolcu. Yaratıcı olmayabilir ama ts gibi küçük takımlarda başarısız olması normal. Bizim gibi efektif ve önde oynamayı seven takımları asla üzmez. İleri geri yapabilir. Stoperede çekilebilir. Berkan orda oynayacağına solda Erene okeyim. Sadece kafasını birazdaha kaldırmayı ve orta açarken daha stabil olmayı öğrenmesi lazım. Ben kendisinden umutluyum

Geri
Üst Alt