#17 Eren Elmalı

Güzel izlenim vermedi kardeşim

fenerin geberik hücum hattına karşı sadece yerini kaybetmedi zaten üstümüze gelmeye mecalleri yoktu doğal olarak göze batmadı

Yine de 2-3 tane akıllı net pas atınca bir umutlanmistim .
Takımda erenin oyundan alınmasına bile tepki gösterilmesi çaresizliğimiz in en güzeli özeti bence ..Eren vasatinin bile ikamesi yok

Galatasaray’ın bekiysen hücumda agresif olacan. Artık ben yeniyim al-verleri bırakıp rakip üstüne top sürmesi lazım. Eh bir de bek dediğin her maç 70lerde çıkmaz zırt pırt değişiklik yapılacak bir pozisyon değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi değildi maalesef ama benim beklentilerimin çok daha üzerinde. Takımda zaten kimin bireysel performansı iyi ki

Yahu en azından orjinal sol bek. Bunu çıkarıp yerine ne yapacağı belli olmayan orjinali sağ açık olan adamı niye alıyon abi onu anlamıyorum asıl.

stopere evrilirse kendisi ve biçim için iyi olur,asla bek oyuncusu olmaz kendisinden..

Sakatlanmış olabilir.

Kötüydü bugün, arkasındaki stoper de kötü olunca Haderg denilen Kasımpaşalı herif çok zorladı ordan

basit golleri kacırmasa laf etmeyiz

3. golü yine kacırdı 2-2 de olabilirdi
Seneye Osimhen kalacak deseler icardi saglam donecek mi diye sorarim

Bu oyuncu cok ofsayta dusuyor pas oyununa hic gelmiyor direk kafa vurayim kafasinda hep stoperlerin arasinda

Kanat oyunculari yetersiz Sara yetersiz diyoruzda bir tane set hucumunda cikip topu almiyor baris gelip duvar oluyor ne zaman bunu yapsak pozisyon oluyor

Fenerde bitik dzeko bile pas oyununda etkili diye is yapiyor icardide oyleydi

Muthis katkisi vardi

Osimhen sampiyon yapsin sonra vedalasalim istatistik olarak hep iyi gorunur ama oyuna katkisi cok dusuk icardi gittiginden beri dogru duzgun bir oyunumuz yok

Elinden geleni yapıyor beklediğimden iyi katkı verdi şu ana kadar

Geri
Üst Alt