#17 Eren Elmalı

TS'de bile beklentiyi karşılayamayıp GS'de bu kadar kısa sürede as olarak kendisini kabul ettirecek performansa imza atması çok enteresan. Biz alırken TS taraftarı bayram ediyordu, GS'ı kazıkladık vs diyerek.

TS'den bize gelen oyuncular genelde iyi cikiyor ha. En son hangi aldigimiz oyuncu fos cikti?

TS'den bize gelen oyuncular genelde iyi cikiyor ha. En son hangi aldigimiz oyuncu fos cikti?
Onu bile kar ederek satmıştık Liege'e. Herifler nasıl opsiyonu kullanmıştı hala şaşırıyorum. :asd:
Edit: Liege opsiyonu çekmiş, sonrası yok. Herif hala kulüpsüz ve son kulübünde 6 maça çıkmış sadece. :asd:
Ekran Alıntısı.webp

tslilerin futboldan zerre anlamadığının ispatı bu adam birde yerine eskihallacı almışlar asist yapıyor diye övüyorlar gördüğüm en kötü bek topçusu top listte ilk 5te. Bu arada Eren şu perfi korursa seneye ucl de de sırıtmaz yeterli yani.

Adı çıkınca 5 milyon Euroya acayip takıp transferine b.k atmıştım ama helal olsun. Mücadelesiyle, isteğiyle, takıma uyumuyla şahane oynuyor. İnşallah hep böyle devam eder.

Burada bir arkadaş vardı ısrarla bu çocuğa çöp demeyin lazyo çok kötü olduğu için kötü görünüyor iyi takımda bu çocuk çok iş yapacak diyordu ,tebrik etmek lazim
Ben yazdım mı bilmiyorum ama okan hocanın futboluna uyacağı belliydi

hep savunduk kardeşimi :ka:

gsc tarihinde ilk defa bir transferimin tutmanın heyecanı içerisindeyim

Son düzenleme:
Gsc de ters köşe meşhurdur. Eren fizik ve atletik olarak bay seviyesine yakın bir futbolcu. Yaratıcı olmayabilir ama ts gibi küçük takımlarda başarısız olması normal. Bizim gibi efektif ve önde oynamayı seven takımları asla üzmez. İleri geri yapabilir. Stoperede çekilebilir. Berkan orda oynayacağına solda Erene okeyim. Sadece kafasını birazdaha kaldırmayı ve orta açarken daha stabil olmayı öğrenmesi lazım. Ben kendisinden umutluyum
😎

Ts'de herkes memur gibi olduğundan ızlerken ınanılmaz sıkılırdım. Bu da hücumda çok kötüydü. Gider gider yerden 30 cm kalkan ortalar yapardı ama defansta bu kadar iyi olmasını beklemezdim. Inanılmaz kademeler de yapıyor.

Bence Trabzonspordaki tüm futbolculari alalim simdiye kadar tutmayan olmadi. Cavanda haric.

Olm siz maç izlemiyorsunuzki sizin olayını taraftarlık, iyi oynayan adama bile kötü diyorsunuz çoğu maçta.

Eren’in bahsettiğiniz kadar kötü olmadığı, yerli olduğu ve sol bek olduğu için önemli olduğu belliydi ki ekstra oynuyor geldiğinden beri, bize vasat oynasa da yeterdi zaten sol uçurumdu.

Barış’a falan bok atan adamlarsınız gören de EPLdeyiz sanacak

Geri
Üst Alt