#17 Eren Elmalı

Abartmıyorum ama müthiş bir sol bek.

İnanılmaz hatasız oynuyor, her zaman olması gerektiği yerde. En en önemlisi gölge presi yapmıyor omuz omuza rakibe basarak alıyor. Bir diğeri ise pasları mükemmel ve her seferinde çok kolaymış gibi göstererek en doğru yere pas atıyor. Bu vizyonla alakalı oyun görüşü çok iyi.

Bence darbeye bağlı tedbir amaçlı çıktı maç koptuğu için devam etmek istemedi haftaya Trabzonspor maçına çıkabilmek için

Trabzonlular korktu bizim maca çıkmamak için diyebilir laz aklı kaz akli

Jakobsdan 10 kay belki de 20 kat daha iyi bir bek. Jakobs oyuna girince daha iyi anladım.

Nazar ettik valla. Formu tavan yapmışken saçma sapan bir sakatlık oluştu.

Umarım ciddi değildir. Lig maçında olmasın ama finalde sahada olması lazım.

Zubkov ile eşleşmesini çok merak ediyordum. Eren için o eşleşme ciddi bir sınavdı.

Gelecek sezon için geçer notunu tasdiklemesi lazım.

Nazar ettik valla. Formu tavan yapmışken saçma sapan bir sakatlık oluştu.

Umarım ciddi değildir. Lig maçında olmasın ama finalde sahada olması lazım.

Zubkov ile eşleşmesini çok merak ediyordum. Eren için o eşleşme ciddi bir sınavdı.

Gelecek sezon için geçer notunu tasdiklemesi lazım.
Jakobs Zubkovu sever

Jakobs Zubkovu sever
Jakobs onun karşında aşil tendonunu kesin bırakır da konu Jakobs değil.

Eren'i bir görmek lazım tempolu bir kanat oyuncusu karşısında.

Mesela ts maçlarında Barış ile fena mücadele etmiyordu. Barış'ın net bir fiziksel üstünlük kuramadığı nadir beklerden birisiydi.

Avrupa'da en leş takımların bile kanat oyuncuları tempolu oluyor. Zubkov eşlemesi onun için bence ciddi bir sınavdı.

Ne oldu bu adamın durumu? Haber yok

Yöneticiler istifa
Okan hoca istifa
Gazeteciler istifa.

Trabzon'da ki ve milli takımda ki eren gitti sanki dani alvez geldi..temasli oynuyor hücuma da katkı veriyor..inanılmaz.

Geri
Üst Alt