17. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet İşler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu nasıl liste lan hemen hepsini yazıyorum şarkıların zor olacak azaltmak

Alpay'ın katıldığı şarkıyı öğrenmiş olduk böylece. İyi ki puan vermemişim.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Yalnız Serkan'ın katıldığı parça çok belli oy vermesem diye düşünüyorum :D

Şarkıları bir daha dinledim de kaybetme şansım yok be kardeşim. :/

Aralarında çok sevdiğim şarkılar olmasına rağmen, ilk defa dinlediğim şarkılar daha fazla oy alacak benden.

Begendigin parcalara puan ver yeter ki alpay gibi strateji yapma

Tapatalk

Hacı bir tutturdunuz strateji diye, adım çıktı hesapçı kitapçıya ya. Yok öyle bir şey. :D

Algoritmam var puanlamada ama stratejik falan değil.

Bir yarışma hariç puan verirken genelde aynı tür şarkıları yığmadan oy vermeye çalışıyorum.

10 tane şarkı seçiyoruz arasından sonuçta, hepsi aynı tarza yığılırsa puanların asıl o stratejik oluyor.

Sonra ilk 5'te 4'ü hep aynı tür şarkı, tür yönelimi oluyor seçimlerde.

Yarışma da hangi tür ile katılsam başarılı olurum sorusunun sorulmadığı gün bundan bile daha kaliteli play-list'ler çıkacak, amacımız bu.

Yarışmamıza yeni teşrif eden bir lobiye sağlam oy verdim onu da belirteyim. :dd

Popüler, bilinen şarkı diye oy vermemezlik yapmayacağım. Sonuçta bildiğim şarkılar sevdiğim şarkılar çıktı, ama bir kaç tane yeni keşfettiğim güzel şarkılar var onlara öncelik vereceğim puanlamada tabii ki.

Strateji yapmayın iyi şarkı puan alır. Eski, popüler, bilinen şarkı diye oy vermemezlikte ne demek.

oy_verme_islemi_bitti_h25035.jpg

:yup:

Hacı bir tutturdunuz strateji diye, adım çıktı hesapçı kitapçıya ya. Yok öyle bir şey. :D

Algoritmam var puanlamada ama stratejik falan değil.

Bir yarışma hariç puan verirken genelde aynı tür şarkıları yığmadan oy vermeye çalışıyorum.

10 tane şarkı seçiyoruz arasından sonuçta, hepsi aynı tarza yığılırsa puanların asıl o stratejik oluyor.

Sonra ilk 5'te 4'ü hep aynı tür şarkı, tür yönelimi oluyor seçimlerde.

Yarışma da hangi tür ile katılsam başarılı olurum sorusunun sorulmadığı gün bundan bile daha kaliteli play-list'ler çıkacak, amacımız bu.

Begenmedigim sarkiya puan vermem,tamam bilinmedik şarkıların şampiyonluğu daha önemli ama bu demek değil ki güzel bir şarkı bilindik diye puan verilmez ,ayrıca top guna puan vermeyenleri unutmam, ben nerden bileyim daha once katildigini o zaman ben yoktum forumda, iyi sarki puan almali her zaman kardes

:cool:

Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt