17. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet İşler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha daha yeni gördüm, bir şarkı var ki amanın, kaptın 12'yi helal :D

Bildiğim bir şarkıydı nasıl aklıma gelmez, sıralamasını çok merak ediyorum şimdiden.

Beyler harbiden bravo, 10 şarkıyı oluşturamıyorum.

:mad: haydaa fikrini değiştirme yav ilk aklına gelen şarkı benimdi bas ona 12 yi

Şarkıyı şans eseri buldum diyebilirim. Bu şarkı kesinlikle derece yapmalı. Yapmaz ise bunun CAS'a kadar yolu var. :D

Ben de hedef küçülttüm. Doğru şarkıyı seçtiğime kanaat getirdim yine de.

En az 5 tane 1.liğe çok yakışacak kendi dallarında kült şarkı var. 5 tane 12 olsa yetmez ama yettireceğiz.

Özgür Abi'nin deyimi ile alt sıraları da karıştıracak şekilde standardımız bu yarışma da pek geçerli değil.

Benim 5. yarışmam bu sanırsam. karşılaştığım açık ara en iyi liste tabii.

Şöyle söylemeliyim şu ana kadar dinlediğim şarkıların ancak 3te 1ini eleyebildim. Bu puanlama yarına sarkar arkadaş. :)

Her yeni şarkıya geçtiğimde "Hayda!.." diyorum kendi kendime. Nasıl eleyeceğim ben bunları yahu? :oops:

Alt yapısı çok sağlam bir şarkı buldum liste de. Akıbeti ne olur bilmem ama ben hakkını vereceğim.

12'ye indirdim. Yarın son kez gözden geçirip 1-2 değişiklik ile öğlen yollarım puanları Cenk'e iyi geceler herkese.

Hak eden kazansın.

Son olarak

Bu yarışma onuruna ilk 5'e ödül verilse bence hoş olur.

En az 10 şarkı ilk 5'lik çünkü.

ben de varim emrah sarkiyi yolluyorum tut

Bundan sonra bence en az 1 ay olmasın yarışma. Bence lig bittikten sonra hareketli geçecek transfer dönemi.

Bu yarışma çok kaliteli oluyor. Ar olursa herkes yine bilenerek girer iyi olur. Ama sanırım tür sınırı getirilecekti onu önceden duyururlar gene ki herkes yine güzel müzikleri çalışıp bulsun.

7 adet oy geldi. Daha hiç birine bakmadım. Yarın halledeceğim hepsini.

20.30'a kadar göndermeyi unutmayalım. İyi geceler.

arkadaşlar geçen yarışmadaki gibi 23.olmayacağımı düşünüyorum

güzel şarkılara oy veriniz en popülerine vermekten ziyade

iyi çalışmalar

Katıldığım şarkı çok iddialı bir şarkı değil. Hele listeyi gördükten sonra 1.'lik mucize olur. Ama ilk 10 içinde olmazsa da GSCimbom şarkıdan anlamıyordur, çok net.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

bazı arkadaşlar yine uyanıklık yapmışlar az tıklanan linkleri konarak

İyi nöbetler :- )

Bir kaç duyum yazıp hemen kaçıcam

son duyumlara göre Alpay ve Gökhan 2.lik için başa baş giderken Serkan geçen yarışmadaki performansını koruyormuş.

Refik zaman zaman5.liğe kadar yükselsede henüz kendisine sabit bir yer bulamadı.Arda Bey yine birinciliğe oynarken çok süpriz bir isim bukez kendisine eşlik ediyor.

tabii henüz oyların yüzde 45i hesaplandı.

gelişmeler şimdilik bukadar.

ilk 3e girmek herkes acisindan zor lakin sarkima guveniyom.

sarkilarim hep ust siralarda bitirdi bi keresindede 3. olduydum. hadi bahalim gorecez aksam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt