- 20 Haziran 2011
- 57.789
- 63.210
- 4.533
en iyi playlistlerde ilk 3'e girer bu yarışma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osmancım senin favorin kazanıyor, umarım tahminin doğrudur![]()
Bu arada Arda Abi şarkını bulduğuma inanıorum yine en buyuk favorim.
tarzını aynı tuttuğunu düşünüyorum tabii
Oyları nasıl veriyoruz![]()
Oyları nasıl veriyoruz![]()
12 puan -
10 puan -
8 puan -
7 puan -
6 puan -
5 puan -
4 puan -
3 puan -
2 puan -
1 puan -
en beğendiğine en yuksek puan verrecek sekılde hacım.
benim şarkımı da yorumlarmısınız kardeş
Bu arada Arda Abi şarkını bulduğuma inanıorum yine en buyuk favorim.
tarzını aynı tuttuğunu düşünüyorum tabii
Şu an dinlediğim şarkıdan bahsediyorsun büyük ihtimal bence de o şarkı Arda Abi'nin gibi. Hakkını veririz 3 yarışma ile rekor kıracak olsa da. Benim şarkıyı da bulursan sevinirim bu arada.![]()
yok yav öyle tespit etme yeteneğim yoktur sadece Arda Abinin tarzı çok acayip. Kendisini belli ettiğini düşünüyorm ki son yarışmalarda da farkı ortaya koyuyor. senin benim gibilerde rüzgara göre paylaşım yapıyoruziçimizden gelen şarkıyı değilde yarışmayı surdurebılecek şarkılarla geliyoruz.
mesela geçen yarışmadaki play listte bi ton sarkı vardı cesaret edemediğim katılmaya hatta senın sarkıyla katılmaya cesaret edemıyordum uzun zamandır.
yine bu listede bi ton cesaret edemediğim sarkı var. yok ulan üst sıraları zorlıycak populer bıseyle katıl diyip kandırıyordum kendımı.(gerci bukez öyle yapmadım)
biz zaman zaman buralardan kaybediyoruz![]()
Belle ile parsayı toplarım dedim nal topladım en son ondan sonra tekrar içime sinenlere döndüm.
Derece yapmayacağını bile bile Shake it Out ile katıldım. Haggard'ın o şarkısı en sevdiğim senfonik rock şarkılarından biriydi zaten. 1 yıldır aklımdaydı unutmuştum. Baktım katılan olmamış çat girdim.
Bu şarkı seçiminde de yine aynı şeyi yaptım.
Farklı dillere , tınılara da yönelim de olmaya başladı sürekli Fransızca, İngilizce oluyordu bu da güzel ayrıca.
Rain mesela tipik bir latin Amerika'lı elinden çıkmıştı sözleri İngilizce'de olsa.
yok yav öyle tespit etme yeteneğim yoktur sadece Arda Abinin tarzı çok acayip. Kendisini belli ettiğini düşünüyorm ki son yarışmalarda da farkı ortaya koyuyor. senin benim gibilerde rüzgara göre paylaşım yapıyoruziçimizden gelen şarkıyı değilde yarışmayı surdurebılecek şarkılarla geliyoruz.
mesela geçen yarışmadaki play listte bi ton sarkı vardı cesaret edemediğim katılmaya hatta senın sarkıyla katılmaya cesaret edemıyordum uzun zamandır.
yine bu listede bi ton cesaret edemediğim sarkı var. yok ulan üst sıraları zorlıycak populer bıseyle katıl diyip kandırıyordum kendımı.(gerci bukez öyle yapmadım)
biz zaman zaman buralardan kaybediyoruz
edit. tabii bunların hepsini serkan faktörünü bir kenara koyarak yazıyorum.
cidden bir tane çok güzel şarkı var ya bence serkanın şarkısı o