17. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet İşler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şarkı var ki, daha önce nasıl paylaşılmamış şaşırdım, iyi incelemiş bulmuş aradan valla :D

Hangi şarkı olduğunu adım gibi biliyorum :D

Ama artık hep alışıldık parçalara oy vermeyelim. Sürekli 80-90'lı yıllar slow.. Bu nedir ya :)

serkan "paralı köpekler" topicinde fenerli olduğunu açıkladı oylarınızı ona göre verin beyler.

Bir şarkı var ki, daha önce nasıl paylaşılmamış şaşırdım, iyi incelemiş bulmuş aradan valla :D

Hacı ben Jose Feliciano-Rain'i 29 Marta- hangi şarkıyı dinliyorsunuz? başlığında paylaşmıştım. 1 yarışma sonra yarışmaya katıldılar.

Bu liste de yine 15. Eurovision son anda katılmaktan vazgeçip sonra bunlar ile katılsam derece garantiydi dediğim şarkılardan biri var listede. (Gerçi 20 şarkı birden paylaşınca millette haklı şarkı bırakmadık piyasa da :D)

Hacı ben Jose Feliciano-Rain'i 29 Marta- hangi şarkıyı dinliyorsunuz? başlığında paylaşmıştım. 1 yarışma sonra yarışmaya katıldılar.

Bu liste de yine 15. Eurovision son anda katılmaktan vazgeçip sonra bunlar ile katılsam derece garantiydi dediğim şarkılardan biri var listede. (Gerçi 20 şarkı birden paylaşınca millette haklı şarkı bırakmadık piyasa da :D)

Ulen Rain ile ben katıldım, dakika başı senin postlarını mı takip ediyorum da oradan görüp katılacam Alpay :)

adam milletin mal vs bir ton lafına alınmadı, renktaş dememi hakaret kabul etti herhalde, demokratik bir forumuz yapacak birşey yok:redface:

okadar çok malzeme çıkardıki bu mesajından ama senı uzmıycem karşim :))9)

fenerlidir de geç :))))))))

ne zaman deşifre ettin kardeş

15. veya 14. yarışma başlığıydı sanırsam, şunlar ile katılsam ilk 5 veya üst sıralar garantiydi demiştim.

İçlerinde Rain bile olabilir, gerçi onu 29 Mart'ta dinlediğiniz şarkılar başlığında paylaşmışım.

ooooooooooooooooooooooo Arda Bey ve Alpay Bey vs atıyor kaçmaz bu kapışma

Katılsınlar ya :D Şarkı güzelse oy vereceğim şahsen, ama bilmediğim şarkılar hoşuma giderse onlara daha ağırlık verebilirim. Ama hakeden şarkılara oyum var banko. Önemli olan, yasaklı listesini yapmamız oldu bence, aynı şarkıları görmekten bıkmıştık. Aradan bulan, buluyor yine eskilerden bir şeyler :D Ama genel olarak yeni şarkılara yönelim başladı gibi.

Bu arada Arda Abi şarkını bulduğuma inanıorum yine en buyuk favorim.

tarzını aynı tuttuğunu düşünüyorum tabii

Ulen Rain ile ben katıldım, dakika başı senin postlarını mı takip ediyorum da oradan görüp katılacam Alpay :)

Yok la tesadüf biliyoruz herhalde. Ayrıca olmasa da fark etmezdi, sevdiğim şarkılardan biri ile haklı bir birincilik almışsın zaten. :)

Ama sen katılmasan 17.yarışmada o şarkı ile ben katılmayı düşünüyordum, bugün açıkladığım 17 uğurum nedeni ile, o kadar da prim yapalım üzerinden, üçüncü şampiyonluk 1 yarışma ile kayıp gitti elimizden. :D

Yarışmanın temizliğini korumak için seçtiğimiz jüri üyelerini puanlar açıklanana kadar kimse öğrenemeyecek !

Yok la tesadüf biliyoruz herhalde. Ayrıca olmasa da fark etmezdi, sevdiğim şarkılardan biri ile haklı bir birincilik almışsın zaten. :)

Ama sen katılmasan 17.yarışmada o şarkı ile ben katılmayı düşünüyordum, bugün açıkladığım 17 uğurum nedeni ile, o kadar da prim yapalım üzerinden, üçüncü şampiyonluk 1 yarışma ile kayıp gitti elimizden. :D

Asıl ben Belle ile katılmayı planlıyordum, sen katıldın rezil oldu güzelim şarkı :)

Ozan Kesgin niye katılmamış yahu? 40 yılın başı bir ittifak yapalım dedik onda da müttefiklerimiz bizi yalnız bıraktı. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt