- 16 Aralık 2011
- 7.572
- 3
- 313
Liste iyi gibi. Millet hırs yapmış. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir şarkı var ki, daha önce nasıl paylaşılmamış şaşırdım, iyi incelemiş bulmuş aradan valla![]()
Bir şarkı var ki, daha önce nasıl paylaşılmamış şaşırdım, iyi incelemiş bulmuş aradan valla![]()
serkan "paralı köpekler" topicinde fenerli olduğunu açıkladı oylarınızı ona göre verin beyler.
Hacı ben Jose Feliciano-Rain'i 29 Marta- hangi şarkıyı dinliyorsunuz? başlığında paylaşmıştım. 1 yarışma sonra yarışmaya katıldılar.
Bu liste de yine 15. Eurovision son anda katılmaktan vazgeçip sonra bunlar ile katılsam derece garantiydi dediğim şarkılardan biri var listede. (Gerçi 20 şarkı birden paylaşınca millette haklı şarkı bırakmadık piyasa da)
adam milletin mal vs bir ton lafına alınmadı, renktaş dememi hakaret kabul etti herhalde, demokratik bir forumuz yapacak birşey yok:redface:
ne zaman deşifre ettin kardeş
Hacı ben Jose Feliciano-Rain'i 29 Marta- hangi şarkıyı dinliyorsunuz? başlığında paylaşmıştım. 1 yarışma sonra yarışmaya katıldılar.
Bu liste de yine 15. Eurovision son anda katılmaktan vazgeçip sonra bunlar ile katılsam derece garantiydi dediğim şarkılardan biri var listede. (Gerçi 20 şarkı birden paylaşınca millette haklı şarkı bırakmadık piyasa da)
Ulen Rain ile ben katıldım, dakika başı senin postlarını mı takip ediyorum da oradan görüp katılacam Alpay![]()
Bu arada Arda Abi şarkını bulduğuma inanıorum yine en buyuk favorim.
tarzını aynı tuttuğunu düşünüyorum tabii
Ulen Rain ile ben katıldım, dakika başı senin postlarını mı takip ediyorum da oradan görüp katılacam Alpay![]()
Yok la tesadüf biliyoruz herhalde. Ayrıca olmasa da fark etmezdi, sevdiğim şarkılardan biri ile haklı bir birincilik almışsın zaten.
Ama sen katılmasan 17.yarışmada o şarkı ile ben katılmayı düşünüyordum, bugün açıkladığım 17 uğurum nedeni ile, o kadar da prim yapalım üzerinden, üçüncü şampiyonluk 1 yarışma ile kayıp gitti elimizden.![]()