17. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet İşler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke yarışmacı olsaydım ya şimdi fark ettim benim için değeri olan bir şarkı katılmış yarışmaya direk 12 puanı vermiştim :D

Sen de haklısın tabi. Öyle oldu üst üste biraz.

Haggard şarkısı zaten senin de sevdiğin tarza yakın bir şarkı o olabilirdi ama Belle'ye de verdin o cidden o koşullarda çok sürpriz. :D

bana senin müzik anlayışın kıt mı demek istiyorsun kardeş:mad:

Bu alçak düzenin oyuncağı olmadığım için bu yarışmada yüksek bir derece beklemiyorum.

bana senin müzik anlayışın kıt mı demek istiyorsun kardeş:mad:

Yuh nereden çıkardın lan onu. :)

Aklımda Fransızca şarkılara oy vermem demiştin diye kalmıştı o yarışmadan önce,ondan şaşırmıştım.

O yarışma da resmen kendimi cezalandırmıştım çünkü Fransızca seçerek, bir de komikli vdeosu varken o şarkının.

Hadi hadi şuna playlisti görünce yemedi desene :D

Cidden 2. Eurovision'dan sonra açık ara en sağlam play-list bu yarışma da.

Bilmediğim çok güzel şarkılar çıktı.

Kendi şarkımdan da memnunum derecesi ne olursa olsun ama gönül rahatlığı ile vereceğim puanlarımı.

Senin tahminleri de merak ediyorum.

Ben açık konuşacağım playlist'i görünce hedefim olan orta sıralardan bile koptum. Kümede kalma savaşını iliğimize kadar hissedeceğiz. :D

Cidden 2. Eurovision'dan sonra açık ara en sağlam play-list bu yarışma da.

Bilmediğim çok güzel şarkılar çıktı.

Kendi şarkımdan da memnunum derecesi ne olursa olsun ama gönül rahatlığı ile vereceğim puanlarımı.

Senin tahminleri de merak ediyorum.

Tahmin bile edemiyorum o kadar şaşırdım ki listeye :D herkes hazırlanıp gelmiş

Oha daha yeni gördüm, bir şarkı var ki amanın, kaptın 12'yi helal :D

Bildiğim bir şarkıydı nasıl aklıma gelmez, sıralamasını çok merak ediyorum şimdiden.

Beyler harbiden bravo, 10 şarkıyı oluşturamıyorum.

Ben açık konuşacağım playlist'i görünce hedefim olan orta sıralardan bile koptum. Kümede kalma savaşını iliğimize kadar hissedeceğiz. :D

Ben de hedef küçülttüm. Doğru şarkıyı seçtiğime kanaat getirdim yine de.

En az 5 tane 1.liğe çok yakışacak kendi dallarında kült şarkı var. 5 tane 12 olsa yetmez ama yettireceğiz.

Özgür Abi'nin deyimi ile alt sıraları da karıştıracak şekilde standardımız bu yarışma da pek geçerli değil.

Yuh nereden çıkardın lan onu. :)

Aklımda Fransızca şarkılara oy vermem demiştin diye kalmıştı o yarışmadan önce,ondan şaşırmıştım.

O yarışma da resmen kendimi cezalandırmıştım çünkü Fransızca seçerek, bir de komikli vdeosu varken o şarkının.

demem ben öyle,hatta bu yarışmaya fransızca bir parça ile katılacaktım vazgeçtim

Bir devrin sonudur bu yarışma beyler bakın görün sonuçlar açıklanınca.

Yarışmanın yakın geleceğinin kaderi değişecek.

[attachment=10033:upload_2014-5-12_0-53-46.jpeg]

Ekli dosyalar

• upload_2014-5-12_0-53-46.webp
    upload_2014-5-12_0-53-46.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 45
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt